שלום

genotip

New member
../images/Emo32.gif שלום ../images/Emo99.gif

הגעתי במקרה והתאהבתי, גולש כבר כמה שעות בכל הגלריות המדהימות כאן
אוסף בעיקר "ג'נאק" פרסומי: כרטיסי ביקור, מודעות עיתונים, פליירים, אמנות רחוב, קטלוגי אופנה וכו"יב - עדיין לא בכמויות שיש לכם כאן, אבל בכ"ז...

שלום אריאל, ברוך הבא.

כיף שנכנסת, והתאהבת - אלה המבקרים הכי נעימים. הגלריות באמת מדהימות, ומתי שתרצה נפתח גם לך אחת, כדי שתוכל להראות את האוסף שלך. אבל אני מוכרח לתקן לך שתי טעויות של מתחיל שעשית: האחת, השימוש באייקון של אוף טופיק אינו מקובל אצלנו: אצלנו הכל קשור ורלוונטי, אין כמעט אוף טופיק פה. אצל אספנים, שהמאפיין אותם היא הסקרנות לדעת יותר, אין משהו לא מעניין. הטעות השניה היא בהגדרת הדבר שאתה אוסף - אין באספנות משהו העונה לתואר "ג'אנק". כל דבר הוא מעניין, לעיתים מרתק, ובוודאי ראוי לאיסוף, אם יש מישהו שאוסף אותו. יש לך כאן כמה חברים, העיקרי שבהם הוא אורן, שלדעתי אוסף גם הוא כל מה שאתה אוסף, והוא בוודאי יסכים איתי להגדרה. ספר קצת, איך התחלת לאסוף, מה הקשר שלך לנושא, איך אתה מחזיק דברים בבית, מאחסן, מקטלג, איפה אתה מוצא את הפריטים, והכי חשוב - תמונות! ושבת שלום.

genotip

New member
לא אמרתי שג'אנק זה רע ../images/Emo13.gif

אני אריאל, עוסק בעיקר שעיצוב גרפי ומכאן גם הקשר לאוספים השונים שלי, דברים שנוגעים לתחום. האוסף עצמו בבית לא מקוטלג, אבל אני מנסה להכניס לאט לאט את כל הפריטים ל"ספוט" ובדרך גם מקטלג אותם לקטגוריות שונות (יש מאות פריטים שטרם הוכנסו, העניין הוא שעצם הסריקה, תיקוני הצבע והעריכה לוקחת זמן לא מועט). המאגר עצמו כולל דברים חדשים יותר, וחדשים פחות (עד 7-8 שנים אחורה). תודה על קבל הפנים לכולכם

תמיר1991

New member
שלום לך!

אני תמיר, אספן בולי ישראל וחלל בן 13 מת"א. מקווה שתתערה בפורום! תמיר.

python 4

New member
הנה מצאתי בּול של שמרבּול

זה רק תרגוּל: למעשה לא מצאתי שמרבוּל מגעוּל, אז הבאתי בוּל של חתוּל תעלוּל. אה, בול סיפורי ילדים! ישתלב לי מצויין באוסף החדש שלי, בולי סיפורי ילדים.

Athaclena

New member
גם אני רוצה!!! הוא יפה

לי יש סיפורי/סרטי ילדים או כל דבר קשור. עד עכשיו הבולים האהובים עליי מהנושא הם אסטריקס, danger mouse, דני שובבני (הבריטי עם שער שחור, לא האמריקאי הבלונדיני!), פיטר פן (בריטי, מ-ה-מ-ם) ואחד של הסופר של הנסיך הקטן. אני רוצה עוד אבל מקבלת בולים רק ממכתבים אליי או אנשים שיודעים שאני מעוניינת. כמעט בלי החלפות ובלי לקנות בכלל...

למעלה