Walk Two Moons
New member
../images/Emo32.gif שלום ../images/Emo13.gif
אני אבישי, מהקוראים הפסיביים בפורום הזה (למעט מספר גיחות קצרות החוצה מהארון), וברגעים אלו ממש נמצא Little earthquakes בדרכו אליי, וזה מרגש אותי עד דמעות
אני בן 17, לאחרונה פיתחתי תחביב משונה לנוס על נפשי לממ"ד אחת לכמה זמן, אוהב את אביתר בנאי, רונה קינן, רדיוהד, אלג'יר, מאיר אריאל, רות דולורס-וייס, ניק דרייק, אליוט סמית', רוקפור, שולי רנד, מאור כהן ועוד. אה, ואני אוהב גם הומור שחור - ואני לא יודע למה, אבל יש לי הרגשה שאני ארגיש עם זה נוח בפורום הזה
כרגע ההיכרות שלי עם המוזיקה של טורי היא די שטחית, אבל אני מאוד אוהב את מה ששמעתי עד כה. השירים האהובים עליי בינתיים הם winter, little earthquakes, blood roses ו- the waitress. והמפףף, עלה לי רעיון. בהשראת אחד השרשורים מהעמוד הזה, ובהשראת שרשור שהשתרשר לו לא-מזמן בפורום 'רוק ישראלי' ממנו יצאתי עם שני דיסקים משובחים בחיקי, ומתוך בטחון שלרבים מכם יש דיסקים שאתם כבר לא שומעים, כאלו שמכמויות האבק שהצטברו עליהם אפשר לחטוף התקף אסתמה אחד או שניים, אני מזמין אתכם לכתוב כתגובה להודעה הזאת דיסקים שאתם מעוניינים למסור \ להחליף תמורת דיסקים אחרים, כאלו שאחרים יוכלו להנות מהם, וגם על הדרך תמנעו מעצמכם פדיחות ("מה?! למה יש לך דיסק של רוני סופרסטאר?")(דוגמא פיקטיבית, תירגעו)(למרות שלא בטוח שהדיסקים שיש לי להציע טובים מזה בהרבה
) אז יאללה, שתפו פעולה, ובעז"ה נצא כולנו מורווחים מהעסק. שיהיה לילה טוב, ואני מקווה שאתם מתייחסים יפה לטירונים
אני אבישי, מהקוראים הפסיביים בפורום הזה (למעט מספר גיחות קצרות החוצה מהארון), וברגעים אלו ממש נמצא Little earthquakes בדרכו אליי, וזה מרגש אותי עד דמעות