שלום

Walk Two Moons

New member
../images/Emo32.gif שלום ../images/Emo13.gif

אני אבישי, מהקוראים הפסיביים בפורום הזה (למעט מספר גיחות קצרות החוצה מהארון), וברגעים אלו ממש נמצא Little earthquakes בדרכו אליי, וזה מרגש אותי עד דמעות
אני בן 17, לאחרונה פיתחתי תחביב משונה לנוס על נפשי לממ"ד אחת לכמה זמן, אוהב את אביתר בנאי, רונה קינן, רדיוהד, אלג'יר, מאיר אריאל, רות דולורס-וייס, ניק דרייק, אליוט סמית', רוקפור, שולי רנד, מאור כהן ועוד. אה, ואני אוהב גם הומור שחור - ואני לא יודע למה, אבל יש לי הרגשה שאני ארגיש עם זה נוח בפורום הזה
כרגע ההיכרות שלי עם המוזיקה של טורי היא די שטחית, אבל אני מאוד אוהב את מה ששמעתי עד כה. השירים האהובים עליי בינתיים הם winter, little earthquakes, blood roses ו- the waitress. והמפףף, עלה לי רעיון. בהשראת אחד השרשורים מהעמוד הזה, ובהשראת שרשור שהשתרשר לו לא-מזמן בפורום 'רוק ישראלי' ממנו יצאתי עם שני דיסקים משובחים בחיקי, ומתוך בטחון שלרבים מכם יש דיסקים שאתם כבר לא שומעים, כאלו שמכמויות האבק שהצטברו עליהם אפשר לחטוף התקף אסתמה אחד או שניים, אני מזמין אתכם לכתוב כתגובה להודעה הזאת דיסקים שאתם מעוניינים למסור \ להחליף תמורת דיסקים אחרים, כאלו שאחרים יוכלו להנות מהם, וגם על הדרך תמנעו מעצמכם פדיחות ("מה?! למה יש לך דיסק של רוני סופרסטאר?")(דוגמא פיקטיבית, תירגעו)(למרות שלא בטוח שהדיסקים שיש לי להציע טובים מזה בהרבה
) אז יאללה, שתפו פעולה, ובעז"ה נצא כולנו מורווחים מהעסק. שיהיה לילה טוב, ואני מקווה שאתם מתייחסים יפה לטירונים

רעוּת

New member
חחח אהבתי את התחביב החדש שלך ../images/Emo6.gif

אוף, אני מצטערת, כבר נתתי את הדיסק של בריטני שיש לי לנועה, ואת הדיסק של ספייס גירלז ליהוני. וזה כל הפרטים המביכים שיש לי למסור כאן. וזה יותר מביך בשבילם, כי הם אלו שרצו את הדיסקים האלה בגילם הכה בוגר, ולי היה אותם בגיל 12, אז זה פחות מביך

Walk Two Moons

New member
זה בסדר, לא היה לי הרבה מה לעשות איתם ../images/Emo13.gif

והנה מה שיש לי להציע למעוניינים: My chemical romance - The black parade Simple plan - still not getting any קרן פלס - אם אלה החיים Evanescence - anywhere but home (CD+DVD) רמי קלינשטיין - הרבה פנים מטרופולין - מטרופולין. זהו

רעוּת

New member
וואי, הקרן פלס שם זה באמת מביך ../images/Emo6.gif

ואני א.הומור שחור, שלום
אתה יכול לחפש למטה את בדיחת הknock knock החדשה שהמצאתי |שרמנט|.

TomeRatz

New member
אשמח לקבל את כמיכל רומנס ומטרופולין.

אעלה דיסקים למסירה בערב. יש לי די הרבה, צריך באמת לעשות סדר בכל ה300 ומשהו דיסקים

noosh

New member
יווו כזה כמו המיקסטייפ אימו שהכינו לי

אני מצטערת, אבל רמי קליינשטיין יותר מביך מכל דבר. אפילו מריטה.

S m e l l y Cat

New member
שלום אתה חמוד..

יש לי; סימפל פלאן הראשון גוד שארלוט הראשון חצי דיסקוגרפיה של פו פייטרז המארז הכסוף הזה של נירוונה >: שני שי נובלמן איו ניקלבק אחד וזהו זה מה שאני זוכרת.. יש לי גם הרבה וייט סטרייפס ואני כבר לא עד כדי כך אוהבת כדי לשמור אותם אז אם מישהו רוצה להביא לי משהו יפה במקום נניח דיסקים של טורי אז בסדר

S m e l l y Cat

New member
אה חח גם יהודים אחד.

והזה של אריק אינשטיין ופיטרוט שלא שמעתי בכלל והנה סתם המחשה ויזואלית . http://albums.timg.co.il/forumsImages/1_118374632.JPG אם מישהו רוצה משהו מהיפים ויש לו תמורה ממש טובה אז אני אחשוב על כך..

Walk Two Moons

New member
איזה דיסק של היהודים?

יש מצב שאני מעוניין בו
והלינק לא עובד. יש קומונה לניק דרייק
מגניב. אני אכנס לשם עכשיו לקרוא קצת עד שארדם

S m e l l y Cat

New member
הדיסק שעל עטיפתו יש כלב משתין (?)

אני מניחה שקוראים לו פשוט היהודים.. וכן אבל היא שוממת ממש>: אני בטוחה שתרדים אותך .

noosh

New member
ברוך הבא!

טוב לדעת שיש סמויים פה באמת. זה הזמן שכולם ייצאו החוצה
. כמובן ש-
על רשימת האמנים (אבל מותר לחשוף גם בריטניים, אנחנו לא נשפוט, אין לנו ממש זכות
), אהבתי שציינת את מאור כהן |איליא|. אני מנסה לחשוב על אלבומים שאני יכולה לתת, אבל אני רכושנית מדי ונוסטלגית מדי, מה שהופך את אוסף הדיסקים שלי ליקר רגשית. מצד שני, זה גם די בגלל שפעם כולם נגנבו והתחלתי אותו מחדש, אז אין הרבה מיותרים בו. אממ, הדורבנים? אני חושבת שאני יכולה לחיות בלעדיו.

../images/Emo32.gif דוקא כשסגרו את פורום רג'ינה ../images/Emo7.gif

אני כלכך רוצה תוים או טאבים או ה-כל, אנית'ינג, של Little Boxes, אז אם יש פה מישהו שיודע משהו
ולא זה לא סתם מז'ורים פשוטים ואפילו לא סתם מז'ורים לא פשוטים, גאד
איט.

S m e l l y Cat

New member
פפ לא נראה לי שזה קיים....

אבל את יכולה לנסות למצוא לבד! ובטח יותר מחצי זה על השחורים.

למעלה