שלום פורום יקר! אני צריכה עזרה

• פותח הנושא LG4
  • פורסם בתאריך

LG4

New member
../images/Emo32.gifשלום פורום יקר! אני צריכה עזרה

בבקשה.... טוב אז כך...אני מקווה שלא תכעסו, פשוט אין לי במי להתייעץ..ואני צריכה את זה עד מחר.....ומשום מה אני מרגישה בנוח להעזר בכן. אני ניסחתי מכתב ללשכ"ג שלי, בבקשה לזימון לאיזשהו תפקיד שקיבלתי במנילה (כך שמבחינת נתונים אני מתאימה) ואני מאוד רוצה לוודא שאני אקבל זימון לזה.. עכשיו אמרו לי שהכי טוב בנוסף למכתב, לצרף מכתב המלצה מגורם מקצועי שמכיר אותי, אז ביקשתי מהמחנכת שלי, שהיא גם סגנית מנהלת בתיכון. עכשיו, היא אמרה לי, כתבי את ואני אחתום, אין לי שמץ איך כותבים ומה כותבים במכתב המלצה..... התפקיד הוא הדרכת מוזיאון חיל האוויר/ים....העיקר אחד משניהם. חשבתי אולי תוכלו לעזור לי ולתת לי שורת מפתח.... בתודה רבה..
ואני מקווה שלא תכעסו, אם זה לא בסדר אני מתנצלת.

Storm131

New member
LG4 היקרה

אני מניחה שאם במנילה שלך היו כלולים תפקידים כאלו אז בודאי את תלמידה טובה.הייתי כותבת משהו כמו:LG נחשבת לתלמידה טובה בבית ספרה,אחראית מאוד ומוכנה תמיד לעזור לחבריה ולהתנדב למשימות.משהו כזה ,העיקר להדגיש את האחריות.אם התנסית באיזה אופן בהדרכה זה מאוד יועיל אם תציני את זה. אז המון הצלחה ומחזיקה לך אצבעות.ממני-STORM

gitta

New member
תשלחי לי במסר פרטים אישיים

רלבנטיים לעבודה זו ואני אנסח לך מה שצריך. ושתדעי שלתפקיד זה לוקחים את הכי יפות והכי מטופחות וייצוגיות. אז תעשי מאמץ גם בכיוון זה ושפרי את הופעתך ככל שתוכלי, אבל בצורה סולידית ומעודנת. נוסף על כך, האם היית בתנועת נוער, למשל? גם משם או ממקום אחר שהיית פעילה בו, רצוי להביא המלצה. מחכה לתשובתך המהירה.

gitta

New member
תראי בתיבת המסרים שלך

ניסחתי לך הצעת טיוטה ראשונית. גיטה.

LG4

New member
שלחתי לך...

שלחתי לך במסרים מכתב שניסחתי בעזרתך...!!! מקווה שקיבלת אותו... ושוב, ממש תודה על כל העזרה שאתן נותנות לי

gitta

New member
שוב יש תקלות עם תיבת המסרים

של תפוז. תשלחי את תשובתך לאימייל שלי, המופיע על הכרטיס שלי.

gitta

New member
המייל הגיע ושלחתי לך שנית

את המסר. אם תוכלי, כדאי שתבקשי מכתב גם מרכז השל"ח בבית ספרך. אני כאן בשבילך גם בהמשך.

למעלה