שלום חברים יש לי הודעה שלא קשורה לפורום

../images/Emo32.gifשלום חברים יש לי הודעה שלא קשורה לפורום

אני אור מנהל הפורום של ג'קו אייזנברג שהוא רוקר בועט ומדהים כמו הלהקה שלכם. כתבתי מאמר על ג'קו שאשמח אם תקראו הוא מדבר על כמה שהוא רוקר בועט שמזכיר רוקרים גדולים. אם אתם לא מכירים את השירים שלו אז אתם מוזמנים אלי לפורום לכתוב ולהגיב וגם אשלח לכם חומרים נדירים עליו וגם ידועים. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1680&aId=95833 זה המאמר שכתבתי. אשמח מאוד אם תגיבו. זה חשוב לי ואתם מוזמנים אלי גם לפייסבוק OR AVIDOR

צליל בר

New member
הייתי אומרת שזה

שזה נועד להוציא אותו יפה מאחר ולא עשה צבא, ושיש הרבה שנרתעים מזה ולהתחנף על אדם מסוים, ולהגיד שהוא רוקר, זה לא ממש שהוא באמת רוקר קודם נראה איך הוא מתפקד בלי התחנפויות, ושיהיו שירים שהם באמת רוק השיר שלו "גרמת לי ללכת" מה שזה לא יהיה, זה שיר שהוא דיי פופ, מבחינת מוזיקה אני בספק שאני ארצה לשמוע אותו הוא לא קרץ אלי מההתחלה, בספק שהוא ימשיך אבל זו דעתי

קודם כל זה מטומטם להקשיר את זה לצבא

מה את מערבבת בין צבא למוזיקה?! מה זה קשור בכלל עשה או לא עשה צבא?! ורק שתדעי שגם בעניין הצבא יש לי מה להראות לך תקראי את זה! http://www.facebook.com/pages/Jako-...s=10&sf=p&ref=s#/note.php?note_id=10524151919 אבל אל תקיחי רק שיר אחד הרי גם למלא זמרים שאני אוהב יש שירים שאני פחות מחובר אליהם! אז אם תרצי אביא לך שירים שלו שאני חושב שתאהבי. אשמח מאוד אם תבואי אלי לפורום ותכתבי שם דעתך ותקבלי תגובות שתומכות בג'קו שישנו את דעתך.

צליל בר

New member
לא תודה

אבל זה לכפות על זה הרי כשאתה שומע שם של זמר, לרוב עולה לך סיטואציה כם הוא משתמט או לא בגלל שיש החרמה של זמרים כאלה ושוב מהרגע הראשון לא אהבתי אותו ולא את השירים אז מאמינה שיהיה לי קשה להתחבר אליו ושוב, זו דעתי

טוב חברים תודה על התגובות

אני רק רוצה להגיד לכם שזה בסדר לא להתחבר לסגנון אבל זה לא בסדר לשפוט לפי זה שהוא עשה צבא או לא כי זה לא שיפוט נכון. אם בא לכם אתם מוזמנים אלי לפורום ותתקבלו שם בברכה ומנגינה. אשמח לראותכם שם.

CyberP

New member
למה הגבת דווקא אליי?

אני דווקא מעריך את היכולות המוזיקליות של מר אייזנברג. יש לי את שלושת האלבומים שהוא הוציא מקוריים וממש לא מעניין אותי שהוא לא עשה צבא. אני לא מחפש מחנכים כשאני שומע מוזיקה, אני מחפש מוזיקאים טובים. אף מוזיקאי הוא לא מודל לחיקוי בשבילי מבחינת דרך חיים, אני לא מתייחס אליהם ככה. גם לא סלאש ולא אקסל רוז (להזכירכם, בעברם מכורים לסמים קשים ואלכוהול, פורעי חוק וסדר). מבחינה מוזיקלית - כן. מבחינת דרך חיים אני בוחר לעצמי מודלים אחרים. Kill Your Idols.

אני לא מגיב לך בצורה רעה

מאוד מעריך את מוזיקה שאתה שומע ואשמח לדעת מה עוד אתה שומע. אני אוהב את גאנז. רוק בכלל ואהבתי מאוד את מה שארמת על דרך חיים הלוואי רבים היו חושבים כמוך

hofri10

New member
המוזיקה של ג'קו די טובה

יש לו כישרון גדול. אני מכיר רק את מה שעשה בכוכב נולד, ואת השירים המקוריים שפירסם שם, והתרשמתי.

צליל בר

New member
אני לא שופטת

תקרא שוב מה שרשמתי שמבינים מהמאמר את התחנפות בגלל פרובוקציות שהוא עשה אני לא התחברתי אליו מההתחלה אז הוא לא ממש מעניין אותי אם הוא עשה צבא או לא

צליל בר

New member
זה באמת לא קשור

רשמתי את זה כי אם תקרא את המאמר, מחמיאים לו שם בצורה מוגזמת ולי זה נראה בגלל הרבה פרובוקציות שהוא עשה (אחת מהן שגילו שלא עשה צבא) שוב, לא מעניין אותי מה עשה, מי עשה ולמה אבל ככה אני מבינה את זה ורשמתי גם שאני לא התחברתי אליו מההתחלה

אני כתבתי את המאמר הזה

לא אני לא מתחנף אליו. כי הוא מכיר אותי ואני מנהל את הפורום שלו כאן בתפוז. אני אוהב אותו ואת המוזיקה שהוא עושה ואני חושב שהוא יוצר גדול ואת מוזמנת לקרוא ביקורות על האלבום שלו! שהוא מצויין!

PerfectSP

New member
חחח אותו נוסח, ../images/Emo190.gif

רק כל פעם משנה את שם הרוקר שהוא "בועט" כמוהוXDDDDD

1חרטטן

New member
יש בעיה אחת בג'קו שגורמת להסתייגות

הוא היה בכוכב נולד - הוא לא רוקר בנשמה, הוא רוצה הצלחה שזה הדבר השני שבדרך כלל מוסיקאים רוצים אחרי מוסיקה, והוא התחיל עם זה..

למעלה