ובכן...
יש מעט מאוד פרקים שלא אהבתי, והם, כאמור, בעונה הנ"ל(12). אחרי שאני מעריץ של הסימפסונים שנים כה רבות, ממש לא נעים לי לתת ביקורת רעה, אבל משום שאני בטוח שהפרקים יישתפרו מאוד בעונות הבאות, אז זה בסדר... אז ככה: Homer vs. dignity הומר נגד הכבוד העצמי. כשהוא לחוץ בכסף, הומר מחליט לבדר את מר ברנז על ידי כך שיבצע בשבילו תעלולים טפשיים ומשפילים.ליסה ניסתה לשכנע אותו להפסיק את זה. דירוג: מספיק + !. worst episode ever או "אירוע גרוע": המוכר בחנות הקומיקס גירש את בארט ומילהאוס, ולאחר מכן חטף התקף לב. מחוסר ברירה השאיר אותם שינהלו את החנות בהיעדרו. אך השניים הסתכסכו ביניהם כשבארט התחיל לחלק למילהאוס פקודות... בינתיים, מתפתח רומן סוער בין איש הקומיקס, ואמו של המנהל סקינר, אגנס. (איכסה...) ובכן אחרי ששודר הפרק בזמנו, נערך כאן דיון בנושא והוחלט שהפרק- כשמו כן הוא... דירוג: לא טוב! חוש שלג של סקינר: המנהל נתקע עם הילדים בתוך בית הספר בזמן סופת שלגים רצינית. הילדים מתמרדים,בהנהגתו של בארט, משתלטים על ביה"ס וכופתים את סקינר. לבסוף הומר ונד פלנדרז מחלצים אותם. דירוג: כמעט טוב. הטובים לטניס: הומר ומארג´ בונים מגרש טניס בחצר הבית, והופכים פופולריים בכל העיר. אך הם במהרה מגלים שאנשים מתחרים אתם רק משום שהם משחקים ממש גרוע. מארג´ מבקשת מבארט שישחק כבן זוגה בטורניר במקום הומר, והומר נעלב, ומצרף אליו, בתגובה, את ליסה. דירוג: כמעט טוב.