שלוםלום.....

o a k y

New member
../images/Emo32.gif שלוםלום.....

אני נוראה אוהב את הסימסונים, הבעיה שאני לא יכול ´לתפוס´ אותם. באיזה שעה הם מושדרים? באיזה יום? ב.מה זה Futurama? מתי זה משודר?? תודה רבה ויום טוב, פבלו

sideshow

New member
והרי לך תשובה מפורטת...

בדיוק השבוע הסתיימה העונה ה12 של הסדרה בערוץ הראשון. עדיין לא ברור מתי בדיוק תגיע העונה הבאה לארץ. אבל אם אתה ממנויי הכבלים הדיגיטלים תוכל לתפוס את הסימפסונים בערוץ "ביפ"(מס´ 40)בימים ב´-ה´ בשעה 21:05, ו"בסטאר וורלד" (מס´ 45), יום ראשון בשעה 13:00, ימים ב´-ו´ שעה 12:00. באשר לשאלתך השניה.. פיוצ´רמה(FUTURAMA) היא סדרה מבית היוצר של מאט גרונינג, יוצר "משפחת סימפסון". הסדרה עוסקת בפיליפ פריי, שליח פיצה צעיר, שמגיע בטעות לשנת 3000. הוא פוגש שם קרוב משפחה רחוק, מדען בשם יוברט פארנסוורת´, וכמו כן מתיידד עם בנדר- רובוט ציני וקצת מעצבן, לילה- אשה חייזרית בעלת עין אחת, איימי- צעירה בת עשירים, ודוקטור זויידברג- רופא שהוא בעצם מעין מוטציה של סרטן(לובסטר). החבורה הנ"ל מנהלת חב´ משלוחים בין כוכבית באמצעות החללית של הפרופסור. הסדרה שודרה עד לפני כמה חודשים בסטאר וורלד, במקום סימפסון בימי ראשון. כרגע היא אינה משודרת.

o a k y

New member
אה.... תודה רבה...

אני לא יודע מה איתכם אבל בפרקים האחרונים שראיתי לא היו מצחיקים כ"כ.

sideshow

New member
שוב, אם כוונתך לעונה 12...

אז אני מסכים אתך, כמושכבר אמרתי לפני כמה ימים, פרקי עונה זו אכן לא היו טובים במיוחד... אבל אין מה לדאוג, לפי הספוילרים, הרי שהסדרה השתפרה מאוד מאז שהחליפו את המפיק בפועל/תסריטאי מייק סקאלי. וזה יהיה ניכר בעונה 13, כשתגיע לארץ.

o a k y

New member
לא יודע איזה עונה זאת הייתה

אבל לא מזמן ראיתי פרק שהומר בונה מן אתר (כמו האלה בבונו) ושם שם מלא שטויות. קיצר אותי זה לא הצחיק...

sideshow

New member
הפרק שעליו אתה רושם...

הוא אכן חלק שייך העונה 12, ויש שיגידו שזה דווקא אחד היותר טובים בעונה. נו מילא...

sideshow

New member
ובכן...

יש מעט מאוד פרקים שלא אהבתי, והם, כאמור, בעונה הנ"ל(12). אחרי שאני מעריץ של הסימפסונים שנים כה רבות, ממש לא נעים לי לתת ביקורת רעה, אבל משום שאני בטוח שהפרקים יישתפרו מאוד בעונות הבאות, אז זה בסדר... אז ככה: Homer vs. dignity הומר נגד הכבוד העצמי. כשהוא לחוץ בכסף, הומר מחליט לבדר את מר ברנז על ידי כך שיבצע בשבילו תעלולים טפשיים ומשפילים.ליסה ניסתה לשכנע אותו להפסיק את זה. דירוג: מספיק + !. worst episode ever או "אירוע גרוע": המוכר בחנות הקומיקס גירש את בארט ומילהאוס, ולאחר מכן חטף התקף לב. מחוסר ברירה השאיר אותם שינהלו את החנות בהיעדרו. אך השניים הסתכסכו ביניהם כשבארט התחיל לחלק למילהאוס פקודות... בינתיים, מתפתח רומן סוער בין איש הקומיקס, ואמו של המנהל סקינר, אגנס. (איכסה...) ובכן אחרי ששודר הפרק בזמנו, נערך כאן דיון בנושא והוחלט שהפרק- כשמו כן הוא... דירוג: לא טוב! חוש שלג של סקינר: המנהל נתקע עם הילדים בתוך בית הספר בזמן סופת שלגים רצינית. הילדים מתמרדים,בהנהגתו של בארט, משתלטים על ביה"ס וכופתים את סקינר. לבסוף הומר ונד פלנדרז מחלצים אותם. דירוג: כמעט טוב. הטובים לטניס: הומר ומארג´ בונים מגרש טניס בחצר הבית, והופכים פופולריים בכל העיר. אך הם במהרה מגלים שאנשים מתחרים אתם רק משום שהם משחקים ממש גרוע. מארג´ מבקשת מבארט שישחק כבן זוגה בטורניר במקום הומר, והומר נעלב, ומצרף אליו, בתגובה, את ליסה. דירוג: כמעט טוב.

agent V

New member
הוספה על התשובה המפורטת...

הסימפסונים משודרים בביפ ב- ה גם ב 13:05 ובערב נראה לי ב 17:45... שני השידורים האלה הם שידורים חוזרים של הפרק ב 21:05 יום לפני. בסטאר וורלד יש גם פרק בסדרה בחצות, ולמחרת שידור חוזר של הפרק כאמור, בשעה 12:00 (13:00 ביום ראשון).

למעלה