שלג על עירי?

Rוני

New member
../images/Emo32.gif שלג על עירי?

התראת שלג בעיתון של יומשישי שש בבקר תכננתי לישון עד שבע וחצי מינימום רעש מבחוץ מקפיץ אותי משנתי העמוקה אפילו הג'וניור מתעורר ושואל מה זה היה אני כבר מכירה את העתונאי שלנו, זה שמביא לנו את העיתונים ואשר מיקשתי ממנו לא לזרוק את העיתון על הדלת, אלא להניח אותו בעדינות. שוב שכח. בכל זאת הלכתי לראות היה עיתון פתחתי היה כתוב - מזג אויר סוער עם שלג בצפון ובהרי ירושלים היום אלך לקנות מספיק אוכל לשבוע זהו אסף, אתה סידרת את הידיעה הזו?

עדנה4

New member
בחיפה שמש, "נשיאים ורוח וגשם אין"

רק הבטחות. בעצם, אפילו רוח אין. נראה מה יהיה מחר. דיברו בצפון על 100 מ"מ. אני חוששת שמישהו יאכל את הכובע.

רוּפֵן

New member
6 בבוקר, כמו לילה..! מעונן וחשוך..

הנחתי את 'יורש העצר' לצאת עם מעיל וכו'.. כעת שמש.. בצל קר.., בשמש נעים.. אך ה 3 ימים האחרונים, קרים מאוד..
בוקר טוב ישראל

אצלינו בבאר שבע השכמנו לבוקר חורפי

גשום וקר. גשמי ברכה ירדו עד לשעה 10.00 בבוקר לערך. עכשו התחילו העצים לנוע, הרוחות כבר מנשבות
, כפי שהבטיחו בתקשורת. סוף סוף נהנה גם הנגב

טוב שיש הרבה ילדים. הילד מבית

גוברין מדווח על גשם, הילד מרוויה עדיין לא דיווח, הילדים בגרמניה מצפים לשלג הילדה מצפה לגשם ואנחנו כמהים לשמיכות. שבת שלום.

א ס ף ב

New member
חחח ../images/Emo13.gif אני חושב שהם טיפה נסחפו.

יש סיכוי מסויים לשלג בפסגות הרי המרכז (חברון, בעל חצור וכו') לגבי ירושלים, המצב גבולי ואני מעריך שאם ירד משהו, הוא יהיה בעיקר בשכונות הגבוהות. הכבישים לא יחסמו ועצי הברוש לא יקרסו מעומס... לא הפעם.

Rוני

New member
אהה, אז אשאל שוב. מתי הברד?

ועוד משהו - מה צפוי באזור המרכז? גשמים עזים? רוחות סוערות? מי שיש לו עציצים שרק נשתלו - שיכניס הביתה?

א ס ף ב

New member
היו איזורים שזכו לברד היום

ויכול לרדת גם מחר וביום ראשון. ספציפציפית לאזור הרי ירושלים והסביבה, הסיכוי הכי טוב לברד - הוא ממחר בצהרים. כן, לדעתי להכניס הביתה לפני מחר, עציצים רגישים. בחלקה הראשון של שבת, העוצמה החזקה יותר - תתרכז בצפון. בחלקה השני ולתוך מוצ"ש - במרכז. הרוחות יתחזקו מחר, ורוחות סוערות יכולות לנשוב זמנית מתחת לענן מפותח. שלג ייתכן בפסגות הרי הצפון מגובה 800-700 מטר (בעיקר בגולן) בפסגות הרי המרכז, ייתכן מעורב, או כזה שלא ייתפס.

רוּפֵן

New member
../images/Emo45.gif אכן, 2 מטחי ברד - קצרים ועזים

..ושקיעה ממערב, הנרי מעננים.. יופי של מזג אויר.... שבת שלום

Rוני

New member
הגינה שלי מכוסה

אם חייזר היה נוחת פה היה מרגיש כמו בבית ועכשיו צריך לחכות למחר לראות את הנזק? כי הרי לא הצלחתי לכסות את הכל, עוד זוכרת בטראומה את הברד של השנה שעברה.

Rוני

New member
מה שבת שלום, בשבת כזו

ובפורום כמו שאתה מנהל בוודאי תשב מול המפות, החלון, המסך וכו' כל השבת

א ס ף ב

New member
ת'כוונתי שלרופן איחלתי שבת שלום

כי יום שבת יהיה עבורו יותר רגוע לעומתי. עבורי זו שבת "מלחמה" במפות, חלון, מסך, מפלסות שלג וכל המלח הזה שהעיריה הולכת לפזר בכבישים. בראשון נתעורר לשכבה לבנה של נתרן כלורי.

Rוני

New member
כמו שתארתי בשורה מעל, פחות או יותר

מקווה שלא ירד שלג אין לנו זמן להיות תקועים בבית

רוּפֵן

New member
שבוע טוב ../images/Emo70.gif בינתיים 90 מ"מ, וממשיך

בצורה סולידית, ללא הצפות 13 מ"צ - יופי של חורף !

טסונמי1

New member
ניראה שאצלך יורדים גישמי מונסון

כמה? כמה? לא זכרתי את זכירון כגשומה כל כך אצלנו להערכתי מ8 בבוקר -בסביבות ה46 ממ אין חידוש בהצפת הגעתון- זה קורה כל שנה ביגלל טעות בגובה כמה גשרים

רוּפֵן

New member
זה ממשיך, ללא הפסקה, אך יותר סולידי

האדמה ממשיכה לספוג, יפה, ואין הצפות. עם צאת השבת, רוקנתי את המדגשם שהראה על 90 מ"מ.. כעת ממשיך וקר מאוד בחוץ - 13 מעלות.. ובלילה, בטח ירד ל 10.. הבת הגדולה, חזרה לאחר שבת בבית, לטבריה, והסעתי אותה לכיוון גן שמואל. כל הדרך גשם כבד מאוד.. החקלאים מאוד מרוצים.

למעלה