שכזה...

amitshilo

New member
../images/Emo32.gif שכזה...

כי אני צריכה לחפור קצת... אז... שיהיה לכולנו
(אכתוב מאוחר יותר.)
.

amitshilo

New member
"גם אני אוהב, מלטף ומשקר

כשמדברים על זה הרבה אני שותק ומסתגר והפנים האחרות שלי את מכירה אותן שנים נראות דומות אבל הן לא בדיוק כמו שאר האנשים" קשה לי. יש מועקה שיושבת לי עמוק בפנים, במקום שאני לא יכולה סתם לשחרר. היא יושבת ולא מרפה, היא מקשה על כל צעד שלי, זה כ"כ קשה. אני לא אדם דכאוני. כשקשה לי אני קמה על הרגליים וממשיכה הלאה. אני ממשיכה לעשות את הדברים שאני אוהבת, בכיף ואהבה. אבל משהו באיך שאני עושה אותם איבד ערך פתאום, ביומיים האחרונים. בכל התקופה האחרונה אהבתי את החיים כ"כ, עשיתי כל דבר עם תשוקה ורצון. גם עכשיו זה ככה, אבל זה ירד, פתאום הדברים הם קצת חסרי ערך, פתאום אני... עצובה. סתם ככה, באמצע היום. זה לא בסדר, זה לא טוב. אני לא אוהבת את המצב הזה. זה לא מגיע לי. אני לא ראוייה לכך. אני לא ראוייה לכך שמישהו ישחק בי, שמישהו לא יאמר לי את האמת, שמישהו ימרח אותי. זה לא מגיע לי. מי שלא רוצה קשר איתי, לא ראוי לו. אבל למה, לעזאזל, הוא לא רוצה? רק תסבירו לי כבר.
.

inbarIL

New member
כי הרגש שלו כלוא בגבולות מסויימים..

שלא מתאימים לך..ולא באותו מדד של הרגשות שלך. אמרתי לך כבר במסן וכבר דיברנו על זה..אין לו את היכולת להפעיל מנגנון התנהגות שחופף לרמה השכלית והעניינית והטכנית שלו..וזה פשוט לא בא בטוב ביחד כי הרמות האלו אצלך, שתיהן, ברמה מאוד גבוהה. את יודעת שזה גם חיובי מבחינתך, כי אם זה היה נמשך בדפוס שזה היה בזמן האחרון את היית נפגעת מזה כל פעם מחדש כי זה היה הופך להיות קרב בין הציפיות שלך לבין היכולות הריאליות שלו. אז אני יודעת כמה כואב מה שנאמר, אבל בסה"כ ברמה יותר רחבה כבר אמרתי לך את דעתי, שזה טוב גם לך.. אני תמיד תמיד פה כדי לחזק ולהחזיק אותך. תסמכי עליי..את תצאי מזה שלמה הרבה יותר מאיך שבאת אל הסיפור הזה קודם.
.

shahar1989

New member
קטן שלי..

רוצה להיות כאן בשבילך, מצטערת שאני לא. אני אדבר איתך מחר. אוהבת.

../images/Emo126.gifאין לי הרבה מה לומר,

חוץ מזה שהוא כנראה באמת לא ראוי ולא מתאים לך. אני בטוחה שתמצאי את מי שמתאים לך להיות בקשר איתו, וגם אם כואב עכשיו, ועוד יכאב, את תחייכי בסוף. אני אוהבת אותך המון המון המון.

../images/Emo23.gif

הלוואי שידעתי לאמץ את הגישה שלך.. הלוואי. את בן אדם חזק עמיתי, לפי מה שהצלחתי להכיר, ואני בטוחה שתעברי את זה. אני מסכימה עם כל מה שכתבת פה, זה לא צריך להיות ככה.. ואת תראי שכשתעבור התקופה המחורבנת הזאת זה יחזור ובגדול. אני פה למה שתצטרכי..

למעלה