שיתופי

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo32.gifשיתופי

כל מה שיש לכם לשתף,אתם מוזמנים לשרשר לפה. מי שבא לו לדעת כמה הודעות הוא כתב פה בחודש שישרשר גם לפה. המשך שבוע מעולה לכולם

חודש הבא זה יהיה יותר!../images/Emo3.gif

וחודש אחרי זה תתחיל מגמת ירידה רצינית, פ-ס-י-כ-ו-מ-ט-ר-י!

almoglebar

New member
../images/Emo41.gif

טוב אז קודם כל אני רוצה לשתף.. אני התקבלתי לאודישנים שהמורה בהם היא שיר ביטון מכוכב נולד. זה אנסבמל של שירה, מימון מלא מהעירייה, טיסות לחול, אמנים אורחים (כולל קנונה ! ) ועוד מלא ! מה שמוזר כאן שלפי דעתי אני זמרת ממש גרועה... גרועה זה מילה קטנה לידי.. אני לא יודעת איך לעזעזל עברתי ! מתוך איזה 100 ילדים עברו רק 25 בערך ! ומירבי אם את יכולה לרשום כמה כתבתי..
תודה ושבוע טוב לכולם !

g a l4

New member
קריקטורה של קרן../images/Emo3.gif

השבוע החלטתי ללמד את עצמי לעשות קריקטורות...או לפחות לנסות ללמד את עצמי...:p ניסיתי להכין אחת של קרן...זה לא יצא ממש דומה
אני מעלה אותה בכל זאת כי אני אשמח לשמוע את דעתכם והערות לשיפור... זה יכול ממש לעזור לי לקריקטורות הבאות... תודה!

הציור עצמו מקסים, אך לא הייתי מזהה שזו קרן..

בקריקטורה חשוב להקצין ולהבליט את האיברים הכי מייצגים/בולטים בבן אדם, כאן הקצנת יותר מידי את השפתיים ו... השפתיים של קרן דווקא יחסית דקות
זה יכול להיות מעליב- אבל היית יכולה אולי להגדיל עוד קצת את החזה ולעשות את השמלה יותר קצרצרהP: (למרות שזה שהיא שחורה וצמודה זה ממש טוב!) קיצררררר לא יודעת חח נו אבל באמת שהציור עצמו מהמם:)

g a l4

New member
תודה לכולכם../images/Emo24.gif

והאמת שאח"כ ניסיתי לצייר גם אחד ולהבליט החזה,אבל אני לא בטוחה שהוא יצא יותר דומה:p

סתיוי17

New member
עוד יומיים עבר חודש למלווה. יש. חחח

הזמן לא זזזזזזזזזזזז (איזה מטומטמת המילה הזאת נראית ככה) אה כן, אני מקבלת sony w995 אז יאי לי והזמנתי לי ולחברה כרטיסים ל1/12. את מי רואים בע"ה? (-:

למעלה