שישי-שבת

lunahh

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo8.gifהחיוך שלך מאולץ

החיוך שלך מפעיל את השירים בקצה השפתיים ויוצר רושם שכל חיוך או צחוק שלך מחושב ובשליטה ..גם התסרוקות שלך מאוד בשליטה ..הכוחניות שלך מתבטאת בשליטה ..טוב מה לעשות ..צריך לשרוד ..אך זה די דוחה..גורם לאיזה אנטי..בהחלט אפשר לראות את כשרונותיך מעל הממוצע..אך..זה קצת לא טבעי..

ועוד תזכורת למי שפיספס

שידור חוזר לתוכנית "מיקי שיק" עם מיקי בוגנים ששודרה בשבת שעברה עם מאיה תושדר היום בשידור חוזר אז למי שפיספס יש עוד הזמנות לראות!

שתהיה שבת מהממת ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

פורום מהמם שלייי
שתהיה לכם שבת מדהימה
תעשו חיים
צאו, תבלו
אבל תשמרו על עצמכם
אוהבת אתכם המוןןןןןןןן

רותמו'ש סתכלי את התעודה שלי:

ספרות: 95 . היסטוריה: 75 . תקשורת: 80. צרפתית: 95. מתמטיקה: 90. מחשב: 100. אנגלית: 82 [כלבה, כלבה ועוד פעם כלבה, הייתי בכלל צריכה לקבל 90 כל הציונים שלי מעל 85] מדעים: 90. זה"ב: 75. טכנולוגיה: 100. חינוך גופני: 95 . התנהגות: ראוי לשבח. הערכה: מאי, את ילדה נחמדה ומוכשרת. עובדת יפה, רצינית ומתמידה. תורמת לחברייך ולכיתה ובמקביל שומרת על הישגים לימודיים נאים מאוד .

כולם להכינס חובה!!!

בס"ד רדיו נטו עידן המזרח גאים הציג: להאזנה: www.radio-idan.co.il להאזנה ישירה דרך ווינאמפ: www.radio-idan.co.il/listen.pls כניסה לפורום שלנוו: www.zip4u.co.il אתר בשיתוף האתר "מחנה האוהדים" של בית"ר ירושלים לש לשכוח יש דף ד"שים באתר!!! לא לשכוח לפרסם בכל רשימת האיי סי קיו המסנג'ר ובכל פורום אפשרי!!! צוות הרדיו מאחל לכם האזנה ערבה וגלישה מהנה מקווים לראות אותכם אצלנו ברדיו נטו עידן המזרח!!

מלודוש

New member
חחח איזה תעודה יפה.. חיחיחי../images/Emo3.gif

בוא נגיד שהיא מצוינת יחסית לשלי..
חח סתם לא שלי הכל 70+ חחחחחחחחחחחחחח [דיקלה אלוס סתמי ת'פה]חחח

../images/Emo220.gif../images/Emo210.gif

תודה אהבותייייי בובה!!!! גם אני אוהבת אותך
. לא נראה לי שאני אצליח להמשיך ככה, כי הוא
עובר שנה הבאה ויהיה לי קשה מאוד בלעדיו.

למעלה