שירשור אוף =]

../images/Emo32.gifשירשור אוף =]

כל הדברים הלא קשורים לפורום (וגם אלה שכן) - למי שרוצה לספר לנו משהו, סתם דיבורים, כל מיני שטויות.. הכל לכאן! במקום לנצל"ש כל פעם פשוט תכתבו כאן.. ככה לדעתי זה יהיה מסודר יותר ובמקום 2-3 נושאים בשירשור אחד ומי שירצה להגיב לנושא אחד יגיב בטעות לשני או לשלישי וככה זה ימשיך. עדיף שיהיה שירשור אוף שבו כל הניצלושים שיש לכם וכל הנושאים יהיו בו וככה השירשורים האחרים יהיו מסודרים.. שמול אם אתה חושב שזה לא רעיון טוב תמחק את זה :]

עדכון בגלריות>מעריצים יוצרים

הרגע העלתי את כל החתימות שעשיתי לאחרונה... מצב החתימות שלי בגלריה הם: הילה עם שלם: עם 10 חתימות סיון אלבז: עם 9 חתימות לימור סחייק: עם 4 חתימות הילה הלוי עם 3 חתימות מה שאומר.. לעשותתתתתתת עודדדדדדדדד והרבהההההההההה ועכשיו 3 בלילה ואין לי כח טוב אני אעשה עוד מחר....

קודם כל החתימות שלך מהממות

הכל מושלם בחיי חחחח ודבר שני את יכולה להביא לי את השם של התוכנה שאת משתמשת בה? ליצירת חתימות...אהבתי ממש חחח

האמת שגם אני משתמש בפוטושופ

איזו גרסה יש לך?? יש לך בעברית? הא ועוד משהו את יודעת איך להתקין מברשות?

יש לי גירסא 7... וכן אני יודעת:

לך לציור של המברשת בסרגל כלים תלחץ עליה יופיע לך למעלה סרגל שתוכל ללחוץ עליו>>תלחץ (מן חץ כזה מופנה ללמטה) עכשיו יפתח לך חלון מתחת לסרגל העליון ויהיו בו מברשות.. לידם.. מצד ימין.. יופיע לך חץ קטן קטן.. תלחץ עליו.. אחר כך יופיע לידו חלון עם מלא אפשרויות... תחפש בייניהם את load brushes ואז זה יוביל אותך למחשב שלך ותעלה משם את המברשות שיש לך.. אם אתה צריך מברשות תגיד לי וגם אם לא הבנת תגיד לי =]

אנשים כנסווווווווווווווווו

רוצים לראות אתרים שלי ושל מעין בתקופת הפאקציזם שלנו?!? האתר שלי הוא היה האתר הראשון שלי בהטמל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והייתי בת 11 {כיום בת 13} אז סורי..זה היה לפני שנתיים קצת יותר.. כנסו כאן ושל מעין היה לפני שנה היא היתה בת 14 חחחחחחחחחח {כיום בת 15 וחצי} חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והוא על רוני ונינט לחצו כאן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה סתם בשביל שתקרעווו =]]

למעלה