שימחעס

lelelele1

New member
אני מחפשת אתרים שעוסקים בשירים,ציטו

אני מחפשת אתרים שעוסקים בשירים,ציטוטים המדברים על אהבה

pizi33

New member
לכל מי ששלחה לי מסר

ראיתי את כולכן. משום מה איני מצליחה להשיב. תשלחו לי מייל ל [email protected] אני רוצה להעביר סדנה בנושא סריגת שרשרות קרושה וגם אריגת תכשיטים, זה משהו חדש שעוד לא ניתקלתי בו באינטרנט. לצערי אין לי כרגע מצלמה דיגיטלית אז לא יכולה לשתף ביצירות.

bimbo.

New member
בוקר טוב פורום../images/Emo141.gif

מור, אל תעשי זאת לעצמך. עליך להבהיר לבני הבית, שאם לך רע, זה ישפיע גם על האחרים. אני מצטרפת לדברי כולן, ובעיקר לדבריה של ניצנץ. חזקי ואימצי ואל תוותרי. עבודת יצירה עושה "שיר בלב" כדברי בתי. ושימי לב למה שכתוב בחתימה שלך. זה בדיוק מתאים לך. ולפפו - ברוך הבא. הפסדתי את השרשור של אתמול, אבל אני בטוחה שתקרא את דברי. שים לב: אני מתפעלת, מתפעלת ומתפעלת. עבודה מקצועית, עדינה ומושלמת. אגב, אני משוגעת על עץ. מישהי כתבה בשרשור "עם טעם של פעם". היא צודקת. זה מקסים לאין שיעור.

seffic

New member
בוקר טוב לכולם! ריקון בית ישן....

היום, ערב חג סוכות בין השעות 0900-1100 בבוקר, תתקיים מכירה של: סיפולוקסים ישנים מזכוכית, פתיליות ועששיות. הסכום סימלי- 10 ש"ח לפריט. המכירה תהיה בשכ' נווה צדק בת"א- בית פרטי בוודאות. ניתן ליצור עימי קשר בטל' 0544852985.

yaelsh5

New member
מוזמנים לשרשור תכשיטים קומונת

תכשיטים קישור בחתימה או דרך שער קומונות חג שמח

קשתז

New member
תודה

אחרי שכל כך הרבה אנשים שאלו למה אני לא מקימה אתר החלטתי להקשיב להם
קשת

Sימה

New member
ביקרתי באתר כבר אתמול-

חתמתי בספר האורחים---יופי של רעיון, אתר ידידותי נ פ ל א

הדור

New member
../images/Emo65.gifלקשת שלום ,נכנסתי לספר ../images/Emo20.gif

האורחים באתר שלך ,והוא לא קבל את ברכתי.לא מצאתי לנכון לתת את המייל שלי באינטרנט שכל אחד יוכל לראותץ אז קבלי את ברכתי מכאן

למעלה