שימחס

לא, אני שמה אותה ככה, לא מבושלת

אם זה למשהו קטנצ'יק ואסור אז לכי על הביצה הקשה שגם מאוד טעימה.

עוד טריק מדהים

ששומר את הפירה גם אווררי , גם פרווה, וגם ט-ע-י-ם : מבשלים את התפוחי אדמה כבר קלופים, מבשלים עד שהם מוכנים כולל , שופכים את רוב המים, אבל משאירים קצת מהמים (בערך 1/2 כוס ) . מועכים את התפוחי אדמה, מוסיפים מחמאה ו.....יאאאמיי.

עוד תוספת מפתיעה

ארטישוק ירושלמי מבושל,מעוך יחד עם הפירה,נותן טעם מאד יחודי. בטטה+תפו"א רגיל שמנת מתוקה פרווה מחמאה(לא מכניסה הביתה אבל ממליצה בכל זאת) בתיאבון

עשיתן לי תאבון ../images/Emo67.gif../images/Emo99.gif

אילתרתי משהו . לא טעים כמו ההצעות שלכן, כמובן טיגנתי את הבצל שמעל עם סוכר חום וקינמון, דווקא יצא ממש לא רע (נצטרך להאמין לבחור כי אני לא טעמתי)

בבקשה מתכון לפירה כתום עשיר בברזל

בסיר עם מיים מבשלים קוביות תחפוחי אדמה קלופים, חופן קינואה וחופן עדשים כתומים. מכסים במיים ומבשלים עד שתפוחי אדמה מתרככים. למעוך בתוך הסיר עם מועך פירה (איך קוראים לכלי הזה???) ולהמשיך לבשל לפי הצורך עד שחלק מהנוזלים יתאדו. כמובן מלח לפי הטעם טעים, משביע, חם ומתאים לחורף ובריא מתכון של מללנ בתיאבון!

../images/Emo12.gifאיפה מללנ נעלמה באמת??

משהי יודעת?? שמעה ממנה? אני יודעת שהיא התחילה עבודה חדשה, אולי בגלל זה? יוו התגעגעתע אליה.

המונח הלשוני הנכון הוא: קווצ'ר ../images/Emo3.gif

וואי ואאי, עשית לי רעבון - ינוסה במיידי על הפושע!!!

shlala1

New member
../images/Emo207.gifקינואה

מההההההההה? כאילו איך????????? לא הבנתי מה אמורים לעשות איתו (איתה?) ניסיתי לבשל כמו פסטה ולסנן את המים ולהוסיף לירקות מאודים
לא יצא טעים כל כך. הקינואה אמורה תמיד לצאת מתוקה כזאת???? אני שומעת על הסגולות של קינואה ושל דוחן (?), רוצה להכין אבל משהו אכיל אז אם יש למישהי או למישהו מתכון נחמד אז בבקשה אני פה

../images/Emo41.gif פירה יפה!!!

קרוי ע"ש ממציאתו הדגולה - וכולל: תפו"א, ומיונז - מאד מאד טעים!!! ולשכלול אפשר להוסיף גזר או בטטה - פשוט לבשל יחד עם התפו"א ולמעוך רגיל (בטטה קצת בעייתי כי יש לפעמים שערות מעצבנות)

אוף מה שעשיתן לי כאן..

כולי מעלה גרה.. חולת פירה אנוכי,ושמח לאכול מכל הפירה שהכנתן..(רק מה עצלנית בלהכין פירה..)

שיר ל 2

New member
../images/Emo207.gif בנות אני רוצה להזהיר ../images/Emo124.gif

בנות, רק רציתי להזהיר: קנינו גמדים וכשפתחתי לתת לעומר, טעמתי גם (כמובן) וגיליתי גושים ממש כמו קוטג'. לא נתתי לו ואחרי כמה זמן פתחתי את השאר וכך היה גם בשנייה ובשלישית. התקשרתי היום לחברה והוא אמר מצטער כנראה זה לא אוחסן בקירור כמו שצריך והתקלקל
אז מזל שלא נתתי לו
תטעמו לפני שאתן נותנות ותראו אם אין איזה משהו חריג. במקרה הזה, הכל היה נראה בסדר, אריזה לא פגומה, תאריך תוקף תקין וכו'...

שובבלית

New member
באמת כתבה נהדרת

נהניתי לקרוא, כמובן שהוא כתב מה שכל היועצים לגיל הרך אומרים אבל בסגנון שלו...

למעלה