שחבל על הזמן.

nazgulheir

New member
כנס אבק כוכבים בסינמטק תל אביב../images/Emo41.gif

שלום לכם
הקהילה הטולקינאית, מועדון מעריצי מסע בין כוכבים וקהילת חובבי באפי שמחים להזמינכם לכנס 'אבק כוכבים' שמתקיים בפסח ב 20-22 לאפריל. בכנס יהיו המון חובבות וחובבים של טולקין, סטאר טרק ומד"ב ופנטסיה. יש המון פעילויות, הרצאות, הופעות ועניין סביב הכנס הזה! זו ההזדמנות שלך להפוך את הפסח הזה ליותר מ'סתם' פסח אלא לפסח מיוחד ומעניין במיוחד!
אתר כנס 'אבק כוכבים' פתוח לשירותכם ובו מידע על הפעילויות השונות, הגופים מאחורי הכנס ודרכי הגעה. פורום כנס 'אבק כוכבים' הוא פורום מיוחד שהוקם לטובת הכנס ובו אפשר לשאול כל מה שרוצים בנוגע לכנס: מה הפעילויות המומלצות? איך אפשר להכיר אנשים חדשים? סידורי הסעות ולינות, מחירים, פעילויות 'לא רשמיות' ועוד! כל שאלה ושאלה תענה במהירות! מקווים לראות את כולכם, בפסח 20-22 לאפריל בסינמטק תל-אביב!

חדד

(לפי בדד של זוהר ארגוב) חדד הילדה מול הבית... חדד החצר שממול... חדד ואני עוד בורח, כי אני לא שוכח, כבר נוסע לחו"ל חדד מכף יד מעופפת חדד עפה לי לפנים חדד כמה טוב לא לדעת, שידך כבר קורעת, בשרו של אחר... חדד, אלך רק כך בשבילי חדד הסיוט, את בכלל לא חלום חדד, אלך רק כך בשבילי חדד הסיוט, את בכלל לא חלום חדד מה עשית לי עוד קודם... חדד זה כואב, באמת... חדד יש שריטות מהחבל, זה התעללות, סבל, זה כואב מבפנים... באשמתך אשך אין לי חדד מה עשית לי לכל הרוחות? באשמתך אשך אין לי חדד מה עשית לי לכל הרוחות? חדד בעשן היא עוטפת חדד ונושכת דברים... חדד כמה טוב לי לדעת, שבכלא בך נוגעת, גרמניה עצבנית... חדד, אלך את לא בשבילי חדד לא נתת לי לראות אור היום חדד, אלך חדווה- שם פרטי חדד שמת לי רגל על סף התהום חדד, אלך מחפשת אותי חדד כי תפסת בהפתעה אותי היום.... בדד אלך כי אני חופשי את עזבת וחיי הם עכשיו כמו חלום...

adidas^

New member
../images/Emo32.gif ארררר....!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

נראה לכם הגיוני שדוחים מתכונת יום לפני המועד המתוכנן?!?! איך זה יכול להיות שה-3,4 ימים אחרונים שלי הלכו לפח?! איך זה שרק היום מקבלים מכתב על הדחיה?! את מי צריך לפטר???? [אפי, תכיני ת'אקדח (בעצם התת-מקלע יותר טוב למטרה הזאת) הנעלולית עצבנית ומישהו בהנהלת המוסד (בית הספר הפעם) הולך לחטוף!!] אוף... איזה בזבוז של ימי חופש... ולחשוב שאת כל החרישה אני אצטרך לעשות שוב בזמן שאין לי- מישהו אמר מתמטיקה/ אזרחות/ אנגלית?

n k

New member
הורידו את ההודעה ../images/Emo3.gif

סוף סוף אפשר לפרסם דיוני קבינט!!

murmur

New member
האני החדש והמשופר

אז זה אני שי, Effigy לשעבר.. החלטתי לשנות את הכינוי (שוב) כי טוב...אמ... אני לא צריך סיבה... בכל מקרה למי שלא יודע (מי שכן ודע שירים את היד)... Murmur פירושו המילוני רשרוש.. אבל פירושו הת'כלסי הוא, איך לא, אוייב של גיבור הקומיקס The Flash הוא שונא לשמוע אנשים מדברים אז הוא.. חוץ להם את הלשון... הוא חתך לעצמו את הלשון כי נמאס לו לשמוע את עצמו מדבר...

n k

New member
כמה נחמד ../images/Emo122.gif

לחתוך לאנשים שמדברים יותר מדי את הלשון... אני צריך לאמץ את הרעיון הזה

nutmeg

New member
murmur

ראיתי אותך מציץ מדי פעם בפורום תרגום ועריכה... נכון שידעת ש-murmur זו אוושה? לא רשרוש - אוושה. זה מין רשרוש חלשלוש כזה.

murmur

New member
עוד לא הייתי בכינוי הזה בפורום

תרגום ועריכה... הייתי כEffigy כמה פעמים... בכל מקרה.. Mumur זה לא רק רשרוש ולא רק אוושה זה(לפי מורפיקס):מִלְמוּל, רְחִישָׁה, לַחְשׁוּשׁ, אִוְשָׁה ; תְּלוּנָה; נַהֲמָה

למעלה