שולט,יום ד'

Simply an Angel

New member
וואו. פשוט וואו. :-O

אני רואה עכשיו את התוכנית 'אופרה וינפרי' והיום התוכנית היא עזרה לילדים בדרא"פ לקראת חג המולד. פשוט יש לי דמעות בעיניים. הילדים היו פשוט מ-א-ו-ש-ר-י-ם מתלבושת אחידה וספרי לימוד. דבר שאם אנחנו היינו מקבלים היינו זורקים חזרה לשולחים
פשוט מדהים. מילה נוספת- ממש מיותרת.

כן ראיתי את הקטע הזה../images/Emo134.gif

ותשמעי בתור אחת שלומדת גיאוגרפיה ומבינה מה הולך שם
הם לא מפתחים את הארץ שלהם
אשמתם
אבל באמת יפה שעוזרים להם ומנסים
איזה שמחים הם היו

והדבר הראשון ש../images/Emo134.gif

הם צריכים לעשות זה לעלות את המודעות למין ולאמצעיי מניעה
כי זה הגורם העיקרי לכל הקריסת אוכלוסייה, מחלות, ועוני בדרום אפריקה
כי אם הם ישתמשו באמצעיי מניעה
גם לא יהיו כל כך הרבה מחלות כמו איידס וגם האוכלוסייה תפחת, מה שמאוד מאוד יעזור לכלכלה שלהם
זהו

Simply an Angel

New member
אבל אין להם את האמצעים בשביל זה...

כמעט רוב הילדים שם הם עניים. אז תחשבי על ההורים... הם בקושי מחזיקים את הבתים שלהם בצורה נאותה ומספקים לילדים שלהם את הצרכים ה-ב-ס-י-ס-י-י-ם למחייה. אז איך הם יכולים להעלות את המודעות?

m i r u s h i

New member
אביטלי!../images/Emo108.gif

את יכולה לשים פה בבקשה את הציור של אפרת גוש? ^_^ אני צריכה להראות את זה למישהו :)

Simply an Angel

New member
מפגש תחפושות בפורים-מה דעתכם?../images/Emo8.gif

חחחח רק מלדמיין אני זה אני מתפוצצת מצחוק
פחחח.. But-man... טייץ כחול... פחחחחחח XDDDDDDDDDDD

boopymylife

New member
יצאנו מהסרט ובאו אמבולנס לקחת אותו

הייתי בסרט קינג קונג עם אבא שלי ועם האחים שלי הקטנים ושיצאנו מהסרט אבא שלי אמר שהוא לא מרגיש טוב.. הלכתי לשירותים , ושחזרתי כבר ראיתי כמה אנשים מסביבו, ואותו שוכב על ספסל מול הקולנוע. לא הבנתי מה קורה שם... פתאום סבתא שלי שם, והאחים שלי בוכים,.. ולא ידעתי איך לאכול את זה שאלתי אותו מה קרה והוא לא ענה לי. שאלתי את סבתא שלי מה קרה והיא אמרה לי שהוא לא מצליח לנשום זהו. לפני חצי שעה לקחו אותו אמבולנס מהקניון. ואין לי מושג מה נסגר
מקווה שיהיה טוב

Dark Force

New member
הא..../images/Emo56.gif|פגרה|

אני מקווה שהכל יהיה בסדר ליאורי....., אל תדאגי, ותעדכני אותי.

למעלה