שוב...

lulla b

New member
../images/Emo32.gifשוב...

שוב אני פה בזמן התכוננות לבגרות... מחר האחרונה שלי לחורף ואז אני מקווה שיהיה לי יותר זמן לבקר... אממ... אני ממש מרוצה מהקטע שאתן מחזירות או לפחות חושבות להחזיר את הפרנקלין ואני ממש מצטערת שאני לא כותבת או כתבתי כלום, זה לא משהו נגדכן זה פשוט שאני ממש ממש עצלנית ולא יודעת להביע את עצמי בכתב(ע"ע בגרות בהבעה שהייתה לי אתמול וכתבתי 2 עמודים בלחץ...) אני ממש ממש מתה על כולכן ומקווה שיהיה לי יותר זמן לבוא ולבקר פה... שלכן תמיד -:) ענת

ענת../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

אני לא מבינה למה את מתנצלת כל הזמן.
אז לא היית פה כי התכוננת לבגרות שהיא דבר מאוד חשוב. מה כבר קרה?
את לא צריכה להתנצל
בהצלחה

lulla b

New member
כי...

כי אני מרגישה שזה ממש לא הוגן מצידי שהזנחתי את הפורום... סיימתי עם הצילומים לסרט גמר(נראה לי...) ועכשיו אני מחכה ליום חמישי לסדנת עורכים-במאים כדי שנוכל להתחיל לערוך אותו... נמאס לי מבי"ס, אבל מחר אני מסיימת עם הבגרויות חורף שלי(למזלי.. נשארו לי רק אממ... 10 בקיץ...) וכל פעם שאני בסביבה אני מנסה להתעדכן בפורום אבל יוצא לי ליהיות מעט מאוד על המחשב כשזה לא קשור לצבא או לבי"ס... ד"א תאריך גיוס ראשוני - 14 בדצמבר 2004...

lulla b

New member
תודה...

הייתי זקוקה לזה... אבל מסתבר לי היום שלא סיימתי.. היה לי מבחן במתמטיקה(ששכחתי מעניין למה...) ומחר יש מפגש במאים(אני!!)-עורכים(מישהי אחרת...) עם מישו שיראה לנו איך להשתמש בתכנת עריכה החדשה של בי"ס... ואז נתחיל לערוך...

למעלה