שוב אני

tweeg

New member
../images/Emo32.gifשוב אני../images/Emo9.gif

ערכתי קצת,לדעתי הוא יותר מובן עכשיו,וכתוב קצת יותר טוב זה לא נראה לי עריכה סופית,אבל זה יותר טוב מקודם אני לא יודע עם הוא התארך,אבל הוא 6 עמודים,ואני זוכר שהוא היה 3 אתם לא חייבים לקרוא,זה די ארוך,ככה שאני לא אכריח אותכם
אבל מי שרוצה מוזמן

יאיר B

New member
זה מעניין ואפשר גם לפתח את זה להרבה כיוונים

אני אשמח לקרא המשך (אם יש). הרעיון של עולם אלקטרוני ובלי בעלי חיים מסקרן. אגב, מה זה "נגזרות של טנזורים ממעלה שלישית"?

tweeg

New member
אז לא הבנת את זה../images/Emo67.gif

המשך כמובן לא יכול להיות,מקס' רק סיפורים אחרים על העולם עצמו יש לי רעיון לעוד סיפור,עוד לא התחלתי לכתוב,לא מגובש סופית עדיין אולי אני אפתח את הסיפור עצמו קצת,אבל רק מבחינת כתיבה,לא מבחינה עלילתית אני לא חושב שעלילתית יש לזה הרבה לאן ללכת(אם אני אחשוב על משהו אני אוסיף) טנזורים זה חשבון ששימש לפיתוח היחסות הכללית נגזרות אתה יודע מעלה שלישית אתה יודע עם אפשר לשלב אותם,אין לי מושג
זה סתם היה דימוי זמני,ומשומה לא החלפתי אותו תודה שקראת

יאיר B

New member
המטאור פוגע ו...

הינה המשך לסיפור (אם אתה בונה על תסריט, אתה צריך כבר לחשוב על סרט ההמשך
). אם תכתוב עוד משהו, אני אשמח לקרא

tweeg

New member
תגובה

*לפי התגובות שלך לא הבנת את הסיפור,או לפחות את הסוף *אני אנסה להראות לעוד אנשים,נראה אם הוא מובן *אני לא רוצה המשך,אין לי שום כיוון לאחד,ולדעתי הרעיון מיצא את עצמו *תסריט?אני בנתיים שוקל אם להראות את זה לאחותי או לא
יש לי בסיס טוב לסיפור,לא התחלתי לכתוב,אולי היום בערב הוא יקח קצת זמן,כי הוא ממש לא סגור יש לי עוד רעיון קלוש לעוד סיפור/ספר,אותו אני אכתוב אחרי הצבא נראה לי

למעלה