שבת שלום!

מייקל21

New member
../images/Emo32.gif שבת שלום!

אף פעם לא עושים פה אופ, אז יאלה, כל מה שבא לכם!

אני יגיד משהו...

אני אנצל את במה זו כדי לספר סיפור קצר ומצחיק שקרא לי השבוע. כולכם מכירים אותי בכינוי שלי "איש יקר" ואני רגיל שפונים אליי בשם הזה בפורום. (ואני חייב לציין שזה מוצא חן בעיני, במיוחד כאנשים מסויימים מאוד עושים זאת
) ביום שלישי אני בבסיס, סתם, היה כבר ערב, והייתי במגורי מדריכים עם הרבה מדריכים אחרים (צחוקים לפני שהולכים לישון, או בשפת חיל הים: "פלאברה"). בכל אופן פתאום אחד מהם ניגש אליי ואומר לי, אתה יודע גל, אתה איש יקר. אני כזה, אוקיי (כי הדבר הראשון שאני חושב על השם הזה, זה הפורום שלנו) ואני שואל אותו, מאיפה זה בא?, אז הוא אומר לי, סתם, ככה אני חושב אלייך. מאוד הצחיק אותי, צירוף מקרים מעניין, ובכל מקרה, גרם לי לחשוב אליכם. שבת שלום לכולם

לא הוא מת..

איזה חביב מה שסיפרת, גל!! ושבת שלום לכוווווולללללםםםםםםם ו..בהצלחה לנבחני הבגרויות (היסטוריה, היסטוריה, היסטוריה ו..היסטוריה) ועוד שבוע אחרוווןןןןן וסייימתי תיכון (עבר רע מאוד תודה ששאלתם) ואז..החופשששש!!!! וכפר המוזיקה של קוקה קולה בתקווה שיהיה כיף וההורים יסכימו... ועוד הופעות של עברי !!!! ובכלל כיףףףף והרבה מאוד נחת מהלימודים (למי שלא נבחר להיות בקורסי קיץ למינהם) ובהצלחה בתעודותתת ו...הממ...זהו

גל-זה ישמע פלצני אבל..

זה כל כך נחמד שאנשים אומרים לך את זה נכון?! ועוד חבר לנשק...זה מקסים בעיני.. כשאומרים לי את זה אני בדרך כלל בוכה..זה ממש מרגש... ואני גם אוהבת להגיד את זה לאנשים,זה נורא מרגש,ונותן הרגשה ממש טובה בלב. רק רציתי להגיד... גל-אתה באמת איש יקר..רואים עליך.

@אסתי המכוערת@../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איזו המצעה מטומטמת! לעשות טלנובלה-מועתקת לחלוטין מבתי המכוערת(מי שלא ידע) ממש מטומטם! רק מראה את הרמה הנמוכה של הטלויזיה הישראלית! גועל נפש....חוץ מזה-מיטל דוהן משחקת שם....בטח היא משחקת את הזונה השרמוטה.... מה אתה חושבים?! אני נגד.. בדיוק כמו שאני נגד המורדים וכל זה!!! זה טיפשי ומיותר! הטלויזיה הישראלית בעיני רדודה ! זה עצוב!

למעלה