שבוע!

מוצארט

New member
../images/Emo32.gif שבוע!

ה-
השבועי, מסכם את אירועי השבוע בפורום... ובכן ידידי, מה היה לנו השבוע?
התפקדות בפורום העלתה את התמונה שיש כ-14 חברים בפורום זה. מספר יחסית גדול לחודשים האחרונים. מברוק!
בנצ'ו מבקש מאיתנו להפסיק להיות מפונקים, להגיע לוסרמיל בשבת, במקום להתרווח על כורסא בבית, או עם כוס בירה בזיגי. בנצ'ו, לקחנו לתשומת ליבנו!
האביר מהדרום מודיע לנו - תתביישו! האביר בעצם נותן לנו פרספקטיבה שונה על המצב בקבוצה. אלי זינו בעצם הציל אותנו מאלי להב (מה שנכון - נכון), הוא משקיע המון כסף, ואנחנו בתור אוהדים, חייבים להמשיך ולהגיע למגרש.
אריה האדום כבר חשב לרגע שנפרדים מאלי גוטמן, אך אבוי! העניינים מסתבכים... בעבוקת הודעתו הדרמתית של הנ"ל, פצחו יושבי הפורום בקריאות נלהבות: לופא! לופא!
RED OR DEAD BS מתפעל ממשחקו במשחק הנבחרת השבוע של הבאר-שבעי לשעבר יוסי בניון, שכבש שער נהדר. הוא גם יוצר לנו טופיק חלומות, ובו פנטזיות (ואני חייב להודות שחלק מהם מטורפות...) וחלומות שלנו, על מה יהיה...
הקונס ב-5 שקל מנסה להזיז עניינים בפורום, ורוצה לדעת מה לעזאזל יהיה הסוף עם גוטמן.
אני התלבטתי אם להגיע למשחק מחר או לא... כנראה שרק מחר אני אחליט...
השבוע הפורום התחיל לתפוס תאוצה, וכולנו מברכים על-כך. חזרו אלינו חברים ישנים-חדשים, וכולנו מצפים לפריחת הפורום, ובעיקר לפריחת הקבוצה שכולנו כ"כ אוהבים!
נוספו גלריות חדשות, הוספו תמונות חדשות לגלריות חדשות, ונתווספו מאמרים חדשים. כל המעוניין לכתוב מאמר, מוזמן לפנות אליי או אל שי (בלומן1) במסר. שבת-שלום לכולכם! שי בלומן יוסף אלרועי

AnakondA1

New member
צל"ש לפורום בכלל

ול"מוצארט" בפרט, שמאז עלייתו לניהול ,הפורום שוקק חיים מה שמזמן לא היה

למעלה