שבוע מצוין!

שלומיתת

New member
../images/Emo32.gif שבוע מצוין!

שבוע אחרון לתגבורים במתמטיקה!! רגע לפני שאני מתה חח

שלומיתת

New member
ושאלון דבילי

או לפחות ככה הוא נראה ברפרוף מהיר.. מה מתנגן אצלכם עכשיו? אם כלום - תפעילו משהו. מה אתם עושים עכשיו? מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? כואב לכם משהו עכשיו? נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? אז תכתבו שאלונים בעצמכם! גם אם לא נמאס לכם. שומעים עכשיו מוזיקה? מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? איזה שיר היה האחרון ששמעתם? חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? חם לכם? הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? תפתחו את הארנק שלכם. יש בו הרבה כסף? מספיק כדי לקנות מקלדת? מספיק כדי לקנות גלידה? יש לכם רמקולים למחשב? מה היה הסרט האחרון שראיתם? אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סרט טוב? הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? אוהבים להצטלם? ולצלם? יש לכם כח? אכלתם ארוחת בוקר? אוספים פקקים של קולה? הייתם בהופעה בזמן האחרון? דבוקים לפלאפון? דבוקים למסנג'ר? אקספלורר או פיירפוקס? אופרה או ספארי (דפדפנים)? אבטיח או מלון? אוהבים קיץ? מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כמה שנים אתם מכירים? יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? באים לפה הרבה? אוהבים לענות על שאלונים? עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? יש עליכם גרביים עכשיו? ונעליים? יש לכם משקפיים? ועדשות? חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? הייתם פעם בבית קברות? הייתם פעם בת"א? הייתם פעם באילת? הייתם פעם בחיפה? הייתם פעם בירושלים? הייתם פעם בראשון לציון? טסתם במטוס? נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? שירים שקטים עושים אתכם עצובים? מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? מה מתנגן אצלכם עכשיו? מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? ובצורת זכר, זה מעצבן? ובצורת נקבה? ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? מה יש על הפד שלכם לעכבר? איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? שותים מים מהברז? איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? איזה שיר ממש מעציב אתכם? איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? איזה צבע שולט בחדש שלכם? יש לכם טלוויזיה בחדר? והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? קונים אלבומים? מה האלבום האחרון שקניתם? מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? אם לא - רוצו לראות! אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? או שאתם עושים אצבע צרדה? מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? יודעים לסרוג? ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? ובמיטה למטה? מה אתם חושבים שיותר כיף? יש לכם אחים קטנים? יש לכם בני דודים קטנים? בני כמה אתם בכלל? מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? אתם גבוהים? רוצים להיות גבוהים? אתם נוהגים לתקן אנשים? אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? באנגלית או בכל השפות? אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? אוהבים את הביטלס? ואת גאנז אנ רוזז?

שלומיתת

New member
שום דבר לא יפגע בי, שום דבר.

מה מתנגן אצלכם עכשיו? כלום אם כלום - תפעילו משהו. לא רוצה מה אתם עושים עכשיו? עונה לשאלון מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? חיפשתי שאלון בפורום שאלונים יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות? יאפ כואב לכם משהו עכשיו? כן,השיניים
נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? לא,עובדה ששמתי אותו פה אז תכתבו שאלונים בעצמכם! לא רוצה גם אם לא נמאס לכם. לא רוצה2 שומעים עכשיו מוזיקה? אמרתי שלא! מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? היום. אמיר הקליט ואני שמעתי
איזה שיר היה האחרון ששמעתם? לא שמעתי היום מוזיקה חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? לא חם לכם? כן הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב? הכי רחוק, לזבל חח תפתחו את הארנק שלכם. אין לי כוח. יש בו הרבה כסף? בלי לפתוח אותו אני יודעת שלא. גאון אני מספיק כדי לקנות מקלדת? שאלה אם מקלדת עולה 20 שקל מספיק כדי לקנות גלידה? כן יש לכם רמקולים למחשב? כן מה היה הסרט האחרון שראיתם? לא זוכרת אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. פסדר סרט טוב? יותר הזוי הייתי אומרת הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו? לא אוהבים להצטלם? תלוי ולצלם? מאוד יש לכם כח? תלוי למה אכלתם ארוחת בוקר? דילגתי עליה אוספים פקקים של קולה? לא הייתם בהופעה בזמן האחרון? לא יודעת אם זה נחשב לזמן האחרון דבוקים לפלאפון? לא ממש דבוקים למסנג'ר? כן אקספלורר או פיירפוקס? עזבו אותי
אופרה או ספארי (דפדפנים)? כנ"ל אבטיח או מלון? מלון אוהבים קיץ? לא. חם לי. מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף? הא? יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים? כן כמה שנים אתם מכירים? מהגן יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם? לא באים לפה הרבה? כן אוהבים לענות על שאלונים? כן עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? אמ, לא הרבה איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? radiohead
יש עליכם גרביים עכשיו? לא. ונעליים? לא יש לכם משקפיים? ברוך ה', לא ועדשות? לא חושבים שתכונות אופי זה תורשתי? חלקית כן הייתם פעם בבית קברות? כן הייתם פעם בת"א? כן הייתם פעם באילת? עוד לא הייתם פעם בחיפה? אני גרה בחור הזה. הייתם פעם בירושלים? כן הייתם פעם בראשון לציון? כן טסתם במטוס? עוד לא נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים? עשיתי טיול ג'יפים אז מן הסתם שירים שקטים עושים אתכם עצובים? בדרך כלל אני שומעת שירים שקטים כשאני עצובה, אבל כן מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר? כמובן מה מתנגן אצלכם עכשיו? פעם שלישית. לא נמאס? מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים? לא ובצורת זכר, זה מעצבן? לא ובצורת נקבה? לא ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה? לא שמתי לב מה יש על הפד שלכם לעכבר? חיבור לUSB. יש לי פד מגניב
איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? מה אכפת לי שותים מים מהברז? כן איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים? יש המון. אבל בעיקר את last flowers של רדיוהד, את ג'ורג'יה של אפרת גוש וכל מיני של קולדפליי איזה שיר ממש מעציב אתכם? לבן בחלום שחור (איפה הילד) בכל פעם מחדש גורם לי לבכות, אם זה נחשב איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח? ממשיכים לרוץ על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון? על להשלים ועל שום דבר לא יפגע בי של כנסיית השכל איזה צבע שולט בחדש שלכם? ב-מה? יש לכם טלוויזיה בחדר? לא והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? בחדר שלי קונים אלבומים? כן מה האלבום האחרון שקניתם? של סינרגיה מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות? יום שני שעבר נדמה לי מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק? לא צורבת איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? לקרוא מחשבות יכול להיות מגניב. וגם לעוף, אבל זה בנאלי הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם? כן ולא הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה? הייתי, אבל לא זוכרת מתי יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים? לא פעם השתמשתם בדבק דו צדדי? כן. פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? לא אם לא - רוצו לראות! אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? כן. קספר!! אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? אה, שירים כאלה ישנים? לא הבנתי נו
או שאתם עושים אצבע צרדה? אללה יסטור. אני בת 100? מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? חח לפעמים איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? עוד פעם?!!??!? יודעים לסרוג? בערך ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים? אפשר להגיד שאני ישנה בלמעלה כזה כבר 7 שנים
ובמיטה למטה? כן מה אתם חושבים שיותר כיף? למטה יש לכם אחים קטנים? כן,אחות יש לכם בני דודים קטנים? לא
בני כמה אתם בכלל? 17 וחצי מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר? מזגן אתם גבוהים? לא רוצים להיות גבוהים? רוצה לגבוה קצת אבל לא להיות גבוהה אתם נוהגים לתקן אנשים? תלוי אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים? ישראליים באנגלית או בכל השפות? באנגלית. אבל בכל מיני מבטאים! אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? לא. שונאת שאומרים את זה משום מה אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? :| אמאלה. אוהבים את הביטלס? כן ואת גאנז אנ רוזז? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo204.gifאני עייפה.

מה מתנגן אצלכם עכשיו? כלום אם כלום - תפעילו משהו. לא רוצה מה אתם עושים עכשיו? כלום מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון? טלויזיה יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות?
כואב לכם משהו עכשיו? החיים חח נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני?
אז תכתבו שאלונים בעצמכם! גם אם לא נמאס לכם. טוב שומעים עכשיו מוזיקה?
מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו? כמה ימים איזה שיר היה האחרון ששמעתם? משהו בטלויזיה חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)?
חם לכם?
הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב?
תפתחו את הארנק שלכם. אנלי כוח יש בו הרבה כסף?
מספיק כדי לקנות מקלדת?
מספיק כדי לקנות גלידה? אולי יש לכם רמקולים למחשב?
מה היה הסרט האחרון שראיתם? מי זוכר אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. 2:37 סרט טוב? לאאלה הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו?
אוהבים להצטלם?לפעמים ולצלם?
יש לכם כח?
אכלתם ארוחת בוקר?
אוספים פקקים של קולה?
הייתם בהופעה בזמן האחרון?
דבוקים לפלאפון?
דבוקים למסנג'ר?לא כזה אקספלורר או פיירפוקס? אופרה או ספארי (דפדפנים)? אבטיח או מלון?אבטיח אוהבים קיץ?
מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף?
יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים?
כמה שנים אתם מכירים?מכיתה א' יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם?
באים לפה הרבה?
אוהבים לענות על שאלונים?
עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )? איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע? המון יש עליכם גרביים עכשיו?
ונעליים?
יש לכם משקפיים?
ועדשות?
חושבים שתכונות אופי זה תורשתי?
הייתם פעם בבית קברות?
הייתם פעם בת"א?
הייתם פעם באילת?
הייתם פעם בחיפה?
הייתם פעם בירושלים?
הייתם פעם בראשון לציון?
טסתם במטוס?
*מסמיק* נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים?
שירים שקטים עושים אתכם עצובים?לפעמים מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר?
מה מתנגן אצלכם עכשיו?ערוץ הופ
ילדים בני 7 זה לא כייף. מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים?
ובצורת זכר, זה מעצבן?
ובצורת נקבה?
ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה?חחחחחחח מה יש על הפד שלכם לעכבר?כלום סתם חלק בצבע תכלת איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם? מאיפה לי שותים מים מהברז?אממ כן איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים?כלמיני איזה שיר ממש מעציב אתכם?עד אלייך איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח?עד אלייך על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון?נעמה פנחסוב - רק רציתי שתדע איזה צבע שולט בחדש שלכם? יש לכם טלוויזיה בחדר?
והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא? בייביסיטר קונים אלבומים?משתדלת מה האלבום האחרון שקניתם?השתקפות כמובן מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות?מתישהוא מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק?שבוע שעבר איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם? יכולת תעופה הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם?ישמצב הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה?או אה.מזמן יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים?
פעם השתמשתם בדבק דו צדדי?
פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'? לא שזכור לי אם לא - רוצו לראות! טוב
אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים? חח אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה?
או שאתם עושים אצבע צרדה? הא? מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים?על הרגל
איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? תשאלו עוד פעם, כי לא שאלתם מאתיים וחצי פעם
יודעים לסרוג?
ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים?
ובמיטה למטה?
מה אתם חושבים שיותר כיף? למטה יש לכם אחים קטנים?
יש לכם בני דודים קטנים?
בני כמה אתם בכלל? 17 וחצי מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר?מזגן אתם גבוהים?
רוצים להיות גבוהים?
אתם נוהגים לתקן אנשים?
אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים?ישראלים נראלי באנגלית או בכל השפות? גם וגם אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'? הכל חוץ מדיכאון
אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם?
אוהבים את הביטלס?
ואת גאנז אנ רוזז?
.

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif

מה מתנגן אצלכם עכשיו?כלום אם כלום - תפעילו משהו. מה אתם עושים עכשיו?כלום מה עשיתם לפני שהתחלתם לענות על השאלון?אכלתי יש משהו אחר שאתם צריכים לעשות?ללמוד ללשון
כואב לכם משהו עכשיו?לא נמאס לכם משאלונים של ארכיון כמוני? אז תכתבו שאלונים בעצמכם! גם אם לא נמאס לכם. שומעים עכשיו מוזיקה?לאאאאאאא מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתם רדיו?לפני רגע איזה שיר היה האחרון ששמעתם?תאמין! חושבים שאתם מסריחים (כרגע, לא באופן כללי)? חח לא התקלחתי:} חם לכם?לא הייתם יוצאים עם הבגדים שאתם לובשים עכשיו לרחוב?לאאאאא תפתחו את הארנק שלכם. יש בו הרבה כסף?לא מספיק כדי לקנות מקלדת?כן נראלי מספיק כדי לקנות גלידה?כן יש לכם רמקולים למחשב?כן מה היה הסרט האחרון שראיתם?טיסה 93 נראלי אם אתם לא זוכרים תחשבו על סתם סרט. סרט טוב?מאווווווווווד הייתם ממליצים לאנשים אחרים לראות אותו?אכן אוהבים להצטלם?לפעמים ולצלם?אהא יש לכם כח?כן אכלתם ארוחת בוקר?כן אוספים פקקים של קולה?לא הייתם בהופעה בזמן האחרון?לא
דבוקים לפלאפון?די דבוקים למסנג'ר?כן אקספלורר או פיירפוקס? אופרה או ספארי (דפדפנים)? אבטיח או מלון?אבטיח אוהבים קיץ?תלוי מכירים את השיר הזה של הקיץ שכולם חפרו בשכל איתו בחורף?חח כן יש לכם חברים שאתם מכירים הרבה שנים?כן כמה שנים אתם מכירים?10 יש לכם חברים שאתם מכירים מאז שאתם זוכרים את עצמכם?לא באים לפה הרבה?כן אוהבים לענות על שאלונים?כן עונים על הסקרים האלה של אנשים שעושים עבודות (אם הם מקבלים אישור כמובן D: )?לא איזו להקה/אמן הייתם רוצים שיבוא לארץ מחו"ל ויופיע?אלטר ברידג',ניקלבק,הובסטנקקקק
יש עליכם גרביים עכשיו?לא ונעליים?לא יש לכם משקפיים?לא ועדשות?לא חושבים שתכונות אופי זה תורשתי?לא אבל מין הסתם התכונות אופי שלך נרכשות עם הזמן בעקבות דברים שאתה חווה בבית בין היתר הייתם פעם בבית קברות?כן הייתם פעם בת"א?כן הייתם פעם באילת?כן הייתם פעם בחיפה?כן הייתם פעם בירושלים?כן הייתם פעם בראשון לציון?לא טסתם במטוס?לא נסעתם פעם בג'יפ אבל מאלה שעושים איתם טיולי ג'יפים?לא שירים שקטים עושים אתכם עצובים?כן מקשיבים למילים כשאתם מאזינים לשיר?כן מה מתנגן אצלכם עכשיו?כלוםםםםםםם מעצבן אתכם שאלונים שפונים אליכם בצורה רבים?לא ובצורת זכר, זה מעצבן?לא ובצורת נקבה?לא ושאלונים שמשנים את המין של העונה באמצע? מה נסגר עם זה?חחחחחחחח מה יש על הפד שלכם לעכבר?כלום,צבע כחול איזו חברה מייצרת רמקולים הכי טוב לדעתכם?מאיפה לי שותים מים מהברז?לא איככ איזה שיר אתם שומעים כשאתם עצובים?כשאת עצובה של עמיר בניון
איזה שיר ממש מעציב אתכם?מלא איזה שיר יכול לשפר לכם את המצב רוח?יום יפה על איזה שיר אתם חורשים בזמן האחרון?להשלים איזה צבע שולט בחדש שלכם?נמנמנמ יש לכם טלוויזיה בחדר?אכן והמחשב שאתם עונים ממנו עכשיו - איפה הוא?בחדר של אח שלי קונים אלבומים?כן מה האלבום האחרון שקניתם?השתקפות מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם בגרות?ב26.6 מתי הייתה הפעם האחרונה שצרבתם דיסק?מזמן איזה כוח על הייתם רוצים שיהיה לכם?נמנמ הייתם רוצים לדעת מה אנשים חושבים עליכם?כן הייתם פעם במוזיאון?מתי בפעם האחרונה?כן מאיפה לי יש לכם בעיה עם שאלונים ממוספרים?לא פעם השתמשתם בדבק דו צדדי?לא פעם ראיתם את הסרט 'בחזרה לעתיד'?לא אם לא - רוצו לראות! אם כן - נכון שזה סרט מדהים?? אוהבים שירים שמוחאים בהם כפיים?חחח אתם מוחאים כפיים לפי הקצב כשאתם שומעים שיר כזה? או שאתם עושים אצבע צרדה? מתופפים על המקלדת לפי הקצב של השיר שאתם שומעים? איזה שיר אתם שומעים עכשיו בכלל? יודעים לסרוג?כן סבתא לימדה אותי
ישנתם פעם במיטה למעלה של מיטת קומותיים?כן ובמיטה למטה?כן מה אתם חושבים שיותר כיף?למטה,למעלה חם יש לכם אחים קטנים?לא יש לכם בני דודים קטנים?כן,אחד בני כמה אתם בכלל?15.9 מה אתם מעדיפים - מזגן או מאוורר?מזגן אתם גבוהים?לא רוצים להיות גבוהים?לא
אתם נוהגים לתקן אנשים?לפעמים אילו שירים אתם שומעים יותר - ישראליים או לועזיים?נמנמ לא יודעת באנגלית או בכל השפות?בעיקר אנגלית אומרים על עצמכם שאתם שומעים 'הכל חוץ ממזרחית ודיכאון'?כן
וחוץ ממטאל אנשים שאומרים את זה מעצבנים אתכם? אוהבים את הביטלס?כן ואת גאנז אנ רוזז?לא ממש מכירה

מירוש 18

New member
אני מתה מעייפות, ותפוסות לי הרגליים

בצורה שקשה לתאר
וזה רק היום הראשון....
=סמליי מת

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבוקר טוב!!../images/Emo13.gif

וואי כמה זמן לא הייתי פה חח בעיקרון גם עכשיו אני ממש לא צריכה להיות כי עוד פחות 4 שעות יש לי בגרות באזרחות ונשאר לי ללמוד עוד 3-4 נושאים (הגדולים דווקא
). שבוע שעבר היה כ"כ עמוס שלא התקרבתי למחשב בכלל (גם כי אחיות שלי לא זזו ממנו
). ראשון->מתכונת בלקט+מסיבת סיום רביעי->מתכונת בפרוייקט הלכה חמישי->בגרות בתקשורת שישי-> בגרות בחיבור ראשון->בגרות בפרוייקט הלכה שני(היום)->בגרות באזרחות וכל שניה שהיתה "פנויה" אני בחדר עריכה בשביל סרט שבסוף יהיה רק 9 דק'! חוצפה!! שלושה ימי צילום עמוסים כמו החיים, 7 קלטות, ימים ולילות שלמים בחדר עריכה, ו... 9 דק' אני בשוק! אני לפעמים מרגישה כאילו זה הסרט של המורות ולא שלי.. אני שוכחת שאני בעצם הבימאית.. והם גורמות גם לעורכות לחשוב שהסרט יותר טוב ככה.. איך שהן משנות אותו..
והוא כ"כ לאאאא
טוב.. אני הולכת ללמוד לאזרחות חחח
יומטוב!

שלומיתת

New member
אואה, איזה ילדה עסוקה!!

עוד מעט הלחץ יעבור ויהיה בריא
( אני מנסה לשכנע גם את עצמי חח)

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכן... מידי!!../images/Emo178.gif

כן.. שיעבור!! אחרי ה-15 היום נגמר עם אזרחות!! דווקא אני אוהבת.. חבל שנגמר..
ואל תדאגי.. עוד שניה נגמר באמת!
מה נשאר לך..?

שלומיתת

New member
מועד ב' במתמטיקה

שאנחנו ניגשות אליו כמועד א'. משמע- כל יום תגבור במתמטיקה בבית ספר 4 שעות. שואה כימית. אז נשאר עוד שבוע. בחיים לא שמחתי כ"כ על בגרות באנגלית!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאוי!! בגרות באנגלית! שכחתי!../images/Emo2.gif

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבערך...../images/Emo67.gif

לD לא בא לי לגשת.. מגן זוועה! עדיף שנה הבאה בלי מגן
גם ככה אין תעודת בגרות בגלל ספורט.. וE הלך לי גרוע אז חייב מועד ב'!

למעלה