שבוע הספר...

../images/Emo32.gif שבוע הספר... ../images/Emo63.gif

אז כידוע לכולנו שבוע הספר קרב ובא ואני צריכה פיצוי על שנה שעברה בה לא קניתי כלום בשבוע הזה
ולכן אני מבקשת המלצות טובות וכמה שיותר..
בהצלחה

וואו אחלה שרשור

*סיינפלד ופילוסופיה זה ספר לאנשים שאוהבים את התכנית סיינפלד הוא משווה דברים בתכנית לפילוסופיה כמו הדמויות מצבים וכד' *ורוניקה מחליטה למות\פאולו קואלו מומלץ בחום *צופן דה וינצ'י *משוואה עם נעלם תהנו

יש אנשים שלא אוהבים סיינפלד? ../images/Emo12.gif

לא ידעתי שיש ספר כזה! תודה רבה רבה! (יש גם לחברים או שאני מתגרה בגורלי כאן?
)

AndreaCorr ©

New member
חולקת על המלצתך ל"ורוניקה מחליטה למות"

אחד הספרים הגרועים שקראתי, עלילה נמרחת עם סוף מעצבן. סיינפלד ופילוסופיה חמוד :)

InnocenceLost

New member
מה..:O

ורוניקה מחליטה למות .. ספר מדהים! אהבתי אותו הרבה יותר מהאלכימיאי המפורסם שלו (שממש לא הבנתי למה הוא כלכך מצליח) ורוניקה מחליטה למות בהחלט נותן משהו :)

ב י ז י

New member
האלכימאי ספר גרוע, הפסקתי אותו באמצע

וורוניקה מחליטה למות דווקא אחלה ספר

cspse

New member
../images/Emo45.gif

ורוניקה מחליטה למות ללא ספק הספר הכי חלש של פאולו קואלו. דפק לי את כל מה שתפסתי ממנו עד אז.

Saffron

New member
באיזה סגנון?

שמות שעולים לי לראש כרגע: מתורגמים - אשתו של הנוסע בזמן / אודרי ניפנר 1984 / ג'ורג' אורוול על העיוורון / ז'וזה סאראמאגו כרגע אני באמצע "קורות הציפור המכנית" מאת הרוקי מורקמי, והוא נהדר. ישראליים - ארבעה בתים וגעגוע / אשכול נבו הנה אני מתחילה / יהודית קציר אם את אוהבת ספרי פנטזיה, סדרת "שיר של אש ושל קרח" של ג'ורג' מרטין מומלצת מאוד. הספר הראשון בסדרה הוא "משחקי הכס". מקווה שעזרתי :)

עקרונית כל סגנון

כי לא חשבתי על עזרה ספציפית רק לי, אני חושבת שרובינו יכולים להפיק מהשרשור הזה..
ועזרת לי מאוד
את הרוב כבר קראתי אבל נתת רשימת ספרים שמאוד אהבתיאז אני אקח את עצתך על השלושה שלא.. ולגבי פנטזיה? אני מאוד מאוד מאוד לא מתחברת לזה.. אני סוג של אלרגית לזה ולמדע בדיוני אם לומר את האמת..
אבל עם כל שאר הסגנונות אני די סבבה (חוץ מסופרים ספציפיים שבוטים/ לא ברורים/ מורחים לי מדי..
)

Saffron

New member
אילו שלושה לא קראת?

והמלצה נוספת - "יומני לאה גולדברג". ספר שמרכז את כל היומנים שלה, מאז שהייתה ילדה עד מספר שנים לפני מותה.

לא קראתי עדיין את

1984, קורות הציפור המכנית וארבעה בתים וגעגוע (שכבר חודשים כל העולם ואישתו ממליצים לי עליו..)

Saffron

New member
בנוגע ל"קורות הציפור המכנית"

אני מזהירה אותך שהוא... קצת מוזר. אני לא יודעת איך להסביר. קורים שם כל מני דברים בלתי הגיוניים, שלי באופן אישי לא מפריעים כל כך, אבל אם את לא אוהבת פנטזיה אולי לא תהני ממנו. ואולי כן, כי הוא לא בדיוק פנטזיה. לא יודעת.

ח ל ו ן

New member
1984 מעולה

ארבעה בתים וגעגוע- חמוד, אבל הגזימו במה שעשו ממנו; הפכו אותו לספר הישראלי האולטימטיבי, והוא ממש לא. הוא פשוט קליל וחמוד. קורות הציפור המכנית, בעיניי, הספר הכי פחות טוב של מורקמי. לא אחיד ברמתו, קשקשני ואפילו קצת יומרני. אני חושב שאם לא קראת שומדבר שלו תיהני מ"יער נורווגי" מאוד.

cspse

New member
הייתכן

שאני היחיד בהסטוריה שתיעב קשות את 1984??

זה בסדר,

אני עד היום לא מצאתי מישהו שתעב כמוני את "חצוצרה בוואדי"
ספר פשוט נוראי בעיניי.. לא נכנס לזה..

למעלה