שבוע הזה

היום בתפוז אנשים ../images/Emo140.gif

תמר פדבו, מנהלת ביה"ס "הבית של תמר", בית ספר ללקויי למידה, תענה היום בשעה 11:00 בפורום לקויות למידה על שאלות הגולשים בנושאים הקשורים לבית הספר הייחודי הזה.
הערב ב-19:00, מיד בסיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון ותענה לשאלות גולשים. נושא התוכנית היום: תחרותיות

M o R a N i1

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo42.gifיום שלישי../images/Emo42.gif../images/Emo32.gif

ראיתי שאף אחת לא פתחה אז אני פתחתי
טוב בננות אני רוצה להגיד לכן שנימאס לי מהלימודים אני כל היום רצה ולומדת למבחן חדש
אוףףףף אני מחכה כבר ל-20.6
טוב ובשביל לצאת קצת מהבאסה אני שמה לכן שיר ממש ממש מקפיץ ממולץ בחום להוריד

purple rain2

New member
../images/Emo28.gifלחברותיי הוירטואליות שלומות!

שמעו נא והסכיתו, הודעה מצערת ביותר לי אליכן, הכינו את הממחטות: ראשית, כפי שחלקכן כבר השכילו להבין, סורקי שבק חיים. אפילו השיחה בת ארבע השעות עם הנציג המסוקס של התמיכה הטכנית של HP לא הניבה פרי, וברגע זה עושה דרכו כל הדרך מארה"ב הרחוקה אל ארצנו הקטנטונת דיסק שאמור למצוא מרפא ומזור לתסביכיו של שוקי הסורק. אי לכך ובהתאם לזאת, מוריה- עד להודעה חדשה אני מעבירה לידייך את האחריות לעידכון השבועי. סומכת עליך!
שנית, עקב מתכונת בתנ"ך ביום ראשון (איפה הממחטות כשצריך אותן?
) יבצר ממני להכין סיכום שבועי בסופ"ש הבא עלינו לטובה. עימכן הסליחה. נשוב במלוא כוחנו והדרנו בשבוע הבא. תודו שמאז דבר פרידתן של הפיקיות לא הזלתן כזה ים של דמעות

היום בתפוז אנשים ../images/Emo170.gif

ציפי גון-גרוס, סופרת ופסיכולוגית, מחברת ספרים רבים, ביניהם "הורים מתגייסים" תשיב לשאלות במגוון נושאים הנוגעים לחיבור בין פסיכולוגיה והשירות הצבאי הערב בשעה 20:00 בפורום הורים לחיילים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
פרופסור גיורא פילר, מנהל היחידה להפרעות שינה בילדים בבית החולים רמב"ם אשר כוללת את מעבדת השינה של הטכניון, יענה הערב בשעה 21:00 בפורום הפרעות קשב ADHD על שאלות בנושא שינה והפרעות שינה בילדים . אתם מוזמנים לצרף את שאלותיכם לשרשור השאלות שכבר נפתח
פורום איכות הסביבה מכריז על תחרות ססמאות להעלאת המודעות נגד כריתת עצים למדורות ל"ג בעומר. אתם מוזמנים להציע את הסיסמה שלכם!

../images/Emo32.gif יום רביעי :)

טובב מחר לג בעומרררר מה אתם עושים ??? יאללה תחיו קצת את הפורוםםם

גם לי כבר נשבר מהלימודים האלו../images/Emo46.gif

חחחחחחחח וזה השיר שאמרת לי להוריד???????

bratz girl

New member
../images/Emo10.gif לו היה לי סורק

אין לי סורק..... אבל אני יעשה את הסיכום השבועי של כל מה שהיה.... ~שהדיסק יגיע כבר מארה"ב~

בר2י

New member
ל"ג בעומרר../images/Emo117.gif../images/Emo169.gif../images/Emo116.gif../images/Emo170.gif

חח סתם אני מתלהבת מהאייקונים.. אממ אני נפגשת עם חברות,נשב,נצחק,נאכל..אולי אח"כ נלך לראות קצת מדורות וזהו..לא היה לי כל כך הרבה זמן לתכנן מה לעשות בשל כל המתכונות שהיו ושיש לי כל הזמןןןן..והבגרויות שבפתח... ת-ה-נ-ו

בר2י

New member
חח בהצלחה מתוקהההה

ולא נורא..כמה טוב שיש את מוריה חח

למעלה