כמה דברים, לא נאה לכם, אל תלכלכו על הבויז. דבר שני, מה רע בהומואים!? הם לא מוכשרים?! ט-ע-ו-ת אם הם הומואים הם הוכחה שהומואים אכן מוכשרים התמונה של ערן- זו תמונה מפוברקת ודבר שלישי- זה שרשור אוף לא?! דברים שלא קשורים?! זכותה לרשום!
קודם כל, אין לי בעיה עם הומואים, אבל הגיע הזמן שתודו בזה. הם לא מוכשרים בלי קשר לנטיה המינית שלהם. אני יודע שערן לא מודה בתמונה, אבל מצטער לאכזב אותך, אי אפשר לפברק ככה תמונה. כל עוד הפאקצה הזאת, או כל אחת אחרת, תכנס לפה במטרה לריב (ע"ע שרשור אחר), היא תגלה שגם אחרים יכולים. זה מספיק ברור?
עדיין אני לא מבינה מה אמור להפריע לך אם הם הומואים או לא, אם הם מודים בזה או לא או כל דבר אחר. זה החיים הפרטיים שלהם. וכמו שאנחנו לא מעליבות [[כן, מה שאמרת הייתה מבחינתי העלבה]] את הדיימונד'ז בפורום שלנו, אנחנו מצפות ממכם גם לא להעליב... ובקשר לשרשור האחר לא ראיתי...אז מצטערת אם טעיתי בקשר אליה...
לא הייתי מסכימה על זה כ"כ. יש לכן[הכוונה לפורום השני, לא בתפוז] למרות שראיתי גם כמה בתפוז אבל עזבי לא ניכנס לזה, משחק שקוראים לו 1000 הקאות על הדיימנדז. אוי כמה שזה בוגר.
לא אכפת לי שהם הומואים, לא אכפת לי מה אנשים עושים במיטה שלהם. שיבושם להם אם זה בהסכמה הדדית. אבל מה לעשות... מצחיק אותי שהמעריצות שלהם עדיין בהכחשה טוטלית. אני שמח שהחשבת את זה כהעלבה ואני ממש לא מצטער. לא פעם אני שמעתי מה אתן עושות/אומרות על הבנות בפורום בתפוז ובפורום הרשמי של הבנים. האמת? אני אפילו הבלגתי עד שהסתומה נכנסה לפה והתחילה "לפגוע" גם כאן. שוב, ברור?
תקשיב, זה כמו שאנחנו נגיד שהדיימנדז לסביות!! וברור לנוו שלאא כיי אחת מהם נשואה אנני חושבת שסיוון אלבז קיצורר לא משנה מה תגידו מה תעשו תשנאו או לא אנחנו בשלנו! זהו צא..
שסיוון נשואה והאחרות יוצאות עם בחורים וזה ידוע. וכמובן ההבדל הכי גדול- אף אחת מהן לא הייתה בפה של בחורה. זה שאתן בשלכן זה כבר עניין אחר, מה לעשות הערצה יכולה לעבור את גבול הטעם הטוב.
אולי באמת בנות הפורום הרשמי מקללות ת'דיימנדז... גם אני יודעת שבפורום הרשמי הבנות לא הכי נחמדות! אבללל זה לא אומר שאתם צריכים לרדת לרמה הנמוכה שלהן ולקלל ת'בנים, למה הם לא עשו לכם כלום!!! לפי דעתי אתם צריכים פשוט להתעלם! ואני לא רוצה ששוב יהיה ריב בין 2 הפורומים שלנו כמו בימי הקדם.. אז פשוט מאוד אתם? לא תקללו ת'גיים בויז! אנחנו? לא נקלל ת'דיימנדז! התוצאה? לא יהיוו ריבים טפשיים והצפות !!!
לא יודע אולי זו בעיה ספציפית אצלי.... לא רק בפורום הרשמי שלהם מקללים אותן, ראיתי גם אצלכן יותר מדי פעמים. כל זה כמובן לא משנה, כשהיה את מה שהיה אני אישית ביקשתי ממי שהיה אחראי על זה להפסיק לקלל אותם. אבל די נמאס, את יכולה לקלוט את זה? תעצרי את הפוסתמות מלהכנס ולרדת על הבנות, ואני לא אומר כלום על הבנים, יש דיל? כל עוד כל דפוקה שתרצה, תעשה שם משתמש מיוחד ותכנס לפה, אני אדע לכתוב מה שבא לי. לא ירדו על הבנות? לא תהיה בעיה. עליתן לי על כל העצבים כבר.
מה שאמרת בהתחלה זה היה ממש לא במקום... אני דיברתי ברצינות... לא רשמתי ת'הודעה הזאת כדי שתראה לי עד כמה אתה חכם! אולי באמת יש לך בעיה! קיצר אני לא באתי לריבב מסתבר שלדבר איתכם זה כמו לדבר לקירות אז עזוב.. אני אבקש מהפורום של הגיים בויז לא להכנס לפה ולא להציף ! וכאן הסתיימה השיחה