שבועי

brotos

New member
פתחתי קומונה משלי...

פתחתי קומונה שמוקדשת ללהקת ג'ת'רו טול. כולכם מוזמנים לבוא ולכתוב בה, כי לי אין מושג איך עושים זאת (אתם מכירים, צעיר שפתאום מקבל אחריות על משהו...). אקיצר, אני לא כזה תותח בג'ת'רו ככה שאני ישמח אם תבואו ותכתבו (אל תשאלו למה פתחתי את הקומונה..).

orenfarhi

New member
להקת COVER לפינק פלויד

שלום עמיתי פינק פלויד היקרים. אני מעוניין להקים להקת COVER לפינק פלויד. המטרה : לנגן, להשמיע, להיזכר ולהינות. מנגן 9 שנים בגיטרה, מלחין וכו'... כנסו לאתר. שלחו מייל ל: [email protected]

* * * Misc Live No.2 * * *

ערב Misc מספר 2: Misc הינו גוף שנוצר ע"י אמנים ישראליים לקידום היצירה המקומית בשפה האנגלית. הרעיון לייצר גוף שכזה נבע משפע האמנים והפעילות המוזיקלית הרבה בארץ, המתבצעת בשפה האנגלית. המטרה העומדת לנגד עינינו היא לחשוף את הקהל ליצירה המקומית בשפה האנגלית ולקדם יוצרים, ישנים וחדשים – כל זאת עם חיוך, תמיכה ופרגון. הלהקות המופיעות: Alone ישראל גאון The Following יום שבת, 12.6, בשעה 21:00. מחיר כניסה 30 ש"ח. במועדון הג'ה פאן, קומפורט 11, תל אביב.

תיכנסו זה ממש חשוב!

חשבתי אולי מישהו...מעוניין להלחין איתי שירים? תראו הקטע הוא כזה אני כותב המון שירים ואני לא ממש יודע לנגן וגם לא ממש הולך לי שאני מנסה ללמוד אז חשבתי אם יש פה אנשים בעניין מאזור המרכז שמעונינים להלחין או להקים להקה בסגנון או משו... תודה שימי נ.ב.אם כן אז זה האיימיל שלי[email protected]

brotos

New member
ההבדלים בין קומונה לפורום

בשביל לפתוח קומונה אתה צריך להיות רשום בתפוז, למלא שאלון קצר ו..וולה, יש לך קומונה משלך. יש בקומונה פחות אפשרויות: אין קטגוריית מאמרים, לא רואים חתימה, אין טאגליינס, אין faq, אין אפשרות ליותר ממנהל אחד ועוד דברים שאני לא זוכר. עוד הבדל הוא שאתה יכול לפתוח קומונה סגורה שבה יכול להשתתף רק מי שקיבל אישור מהמנהל ורשום בקומונה. בקיצור, קומונה זה מין מיני-פורום.

אירוחים: היום בתפוז ../images/Emo43.gif

ערב של שידורי Live ממשרדי תפוז צפוי לנו גם היום!
במסגרת חגיגות הספר העברי, פורום שירה ופרוזה מארח הערב ב-19:00 את המשורר מירון ח. אייזיקסון, מבין המשוררים הבולטים ביותר בתקופתנו. אייזקסון יענה לשאלותיכם Live וניתן להשאירן כבר עכשיו בפורום שירה ופרוזה.
צק ברקמן ההורס מגיע ב-20:00 לפורום הרשמי של אהבה מעבר לפינה. תוכלו לראות ולשמוע אותו Live בבלוג TV. הכנה לשידור מתרחשת כבר עכשיו בפורום אהבה מעבר לפינה!
ולסיום סיומת: הדג נחש יזמינו אתכם לזוז Live הערב ב-21:00, יספרו על הדיסק החדש, על ההופעות הקרובות- ועוד כל מה שרציתם לדעת. הכנסו עכשיו לפורום מוזיקה שחורה והשאירו להם שם שאלות. _____________________________________________ מחר יתארחו אצלינו בשידור חי רם אורן- הסופר והמו"ל, הכדורסלן גיא גודס וטלי שרון מ"מיכאלה".

Miss CB

New member
נצל"ש: פרויקט במגמה

רק קפצתי לספר לכם בהתרגשות גדולה שישבתי היום בחדר העריכה וסיימתי להכין את הקליפ שלי! לאלו שעושים עכשיו "הא?", אני אסביר: אני במגמת תקשורת (דרך מתוחכמת להגיד קולנוע וטלוויזיה) בבית הספר, והשנה אנחנו מכינים קליפים כלומר סרטים עלילתיים באורך של כמה דקות, כשברקע יש שיר מסוים (כלומר וידאו קליפ, רק בלי הזמר). הקליפ שלי הוא לשיר "מתילדה מאת'ר", לכן חשבתי שזה עשוי לעניין אתכם.. להעלות את כולו מן הסתם אי אפשר, אבל אני יכולה לנסות ליצור כמה סקריןשוטס, כמה תמונות ולהראות אם אתם רוצים..

Miss CB

New member
../images/Emo9.gif

בגדול זה על ילד (ביסודי, למרות שהשחקנים הם בגיל שלי כלומר כיתה י' - זה ככה גם כי קצת קשה להשיג ילדים קטנים לעניין וגם מין אמירה שכזו, שכל זה מתרחש גם אצל מבוגרים יותר) שחברים שלו בבית הספר מתעללים בו, הם מרביצים לו ודוחפים אותו וכו'. מן הסתם זה הופך אותו לעצוב מאוד, והבריחה שלו מהמציאות היא שהוא מדמיין שהוא מין מלך כזה, יש לו כתר בורגר-קינג וחרב מקרטון. ויום אחד הם דוחפים אותו כהרגלם והוא בורח מהם ומתחבא מאחורי בניין צדדי, שם הוא מתחיל שוב לשחק במלך. והוא יוצא בלי לשים לב החוצה והם רואים אותו.. ואז הוא מחליט שלא לרוץ פנימה אלא הוא משחק מולם כדי שיראו אותו - הם קצת מבולבלים, ובסוף משחקים איתו יחד.. מין "היה עצמך" שכזה.

edlessme

New member
אחחח.. קטןן עלי...

כן כן.. אני הייתי הכוכב של הווידאו קליפ של השיר "פראנויד" של גרעין דיי שידידות שלי עשו... חבל לך על הזמן.. כל מגמת תיקשורת צוחקת על זה עד היום...

מי מתארח היום? ../images/Emo41.gif ../images/Emo179.gif

גם היום נמשכות חגיגות הספר העברי. רם אורן, מו"ל הוצאת קשת, מגיע לפורום ספרים וספרות הערב ב-19:00, לשיחה על הוצאת ספרים בכלל ושלו בפרט. האירוח ישודר Live ב-blogtv. ניתן להשאיר כבר עכשיו שאלות בפורום.
גיא גודס, שחקן הכדורסל המסור והותיק ששיחק שנים רבות בליגת העל ונבחרות ישראל מגיע הערב ב-20:00 לענות לשאלותיכם Live. פורום כדורסל נערך כבר עכשיו בשאלות. אתם מוזמנים.
את שידורינו הערב תחתום טלי שרון, כוכבת "מיכאלה", שתגיע לפורום הטלנובלה מיד לאחר שידור הפרק היומי בערוץ 3. השידור יחל בשעה 21:00.

שיר שקיבלתי במייל ...

.. לתשומת ליבם של כל המקוננים על הבגרויות במקצועות ההומניים: [אין לי מושג מי כתב/ה, ולכן אני גם לא יכולה לבקש רשות להעתיק את השיר במלואו. אם המחבר/ת תבקש, אסיר את השיר]. הילקוט הגדול של איתמר איתמר בן שש, איתמר מתרגש. איתמר הולך לכיתה א' - וקצת חושש. אמא קנתה לו ילקוט, כמו שביקש. עם תא לספרים ותא למחברות. תא לסנדוויץ' ותא לעפרונות. ותא קטן מוסתר, לסכין או לאולר, שיהיה...... איתמר קצת קטן, והילקוט גדול מאוד. כי איתמר אמור י"ב שנים ללמוד. לרכוש דעת ולרכוש בינה, להרחיב עולמו מדי שנה בשנה. את אוצרות העבר ומקצועות העתיד יצטרך לשנן איתמר התלמיד. כי הידע הרי עצום והאיתמר הרי קטן. אל תבכה איתמר, התחל לחייך, כי משרד החינוך לקראתך הולך. יותר מהולך, הוא נע במהירות, וכשתגיע לתיכון כבר לא ילמדו ספרות. לא יהודה הלוי ולא "על השחיטה", טשרניחובסקי יהיה רק מדרחוב, י.ל.פרץ סמטה. מנדלי - כיכר, עגנון - שטר וכך כל השאר. כמה טוב איתמר. וגם ההיסטוריה, ילדי תתבטל, גם תולדות העמים, גם תולדות ישראל. ימות העבר! ולא עוד יחיה. היתה היסטוריה? לך לא תהיה!!! ואם כבר התחלנו, ילדי הרך, סביר גם שלא ילמדו עוד תנ"ך. השפה קשה, הסגנון מסובך. ומגוחך שתלמיד עברי סתם יטרח. ואגב, אם הזכרנו שפה, איתמר, גם דקדוק עברי יהיה מיותר. מי צריך עברית, איתמר החמוד, אם אנגלית ממילא, תהיה שפת לימוד? אז אתה רואה, איתמר, אין מקום לייאוש. החינוך חינם - הידע בגרוש. שש שנים עברו בריקוד ומחול? גם בשאר לא תצטרך לעמול. כמו שהבטיח אלוהים בקול, הנה אני הופך אותך - לגוי גדול!

נימרודל

New member
כמה שזה עצוב...

אך זו כנראה המציאות מה... *משפילה מבט בבושת פנים ומלקה את עצמי* זה מה שנגדל להיות.

למעלה