שמת את כל מה שצריך בקופסא האדומה?
N netaK New member 17/2/04 #22 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אירית הרסת אותנו לגמרי
G g a g a New member 17/2/04 #26 אירית? ../images/Emo12.gif חח הקיצר מצבי הנוכחי: -בטריה -קסטת טייפ -שני מפתחות -קופסא חומה -עטיפת דיסק ריקה -כבל -טבעת שהוכנסה לקופסא החומה -פתק עם כת' איטנרנט -מפתח גדול שעדיין לא השתמשתי בו מה עושים עכשיו?
אירית? ../images/Emo12.gif חח הקיצר מצבי הנוכחי: -בטריה -קסטת טייפ -שני מפתחות -קופסא חומה -עטיפת דיסק ריקה -כבל -טבעת שהוכנסה לקופסא החומה -פתק עם כת' איטנרנט -מפתח גדול שעדיין לא השתמשתי בו מה עושים עכשיו?
G g a g a New member 17/2/04 #27 אוקיי יש לי 2 טבעות בתוך הקופסא מאיפה אני מפליצה את המוט שאמור להיכנס לשם??????
N netaK New member 17/2/04 #28 ../images/Emo6.gif סורי../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif אני מדברת עם אירית יותר מדי
L lolly1 New member 18/2/04 #30 HEY! ../images/Emo3.gif וגם אני יצאתי!! יוו זה היה מתסכל!! בכלל לא ראיתי את השרשור פה עד עכשיו... אני רוצה עוד כאלה!! בבקשה?
HEY! ../images/Emo3.gif וגם אני יצאתי!! יוו זה היה מתסכל!! בכלל לא ראיתי את השרשור פה עד עכשיו... אני רוצה עוד כאלה!! בבקשה?
O ofrikit New member 17/2/04 #21 חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו!!!!! תודות לנטע הצלחתייי לצאאתתת איזה שחרור!!! :