שאלת ביגוד

סינטה1

New member
../images/Emo32.gifשאלת ביגוד

אחי הבכור והאהוב מתחתן בשעה טובה (
) בעוד חודשיים. אני מחפשת שימלה יפה, לא יותר מדי מפוארת אבל משהו מכובד מספיק לחתונה של אח. התקציב - עד 800 ש"ח. מישהי יודעת איפה אפשר למצוא משהו יפה?

קטיה 007

New member
לא יודעת לעזור לך

כי אצלי הכל נקנה באותה החנות רק שם אני מצליחה למצוא משהו הולם למידותי הענפות..

טאניוש

New member
בפעם אחרונה קניתי ברנואר

אבל לדעתי את צריכה משהו יותר מפואר, כי זאת חתונה של אח...

בנצ100

New member
קצת רחוק אבל...

למשל בשפיים יש חנות עודפים של בגדי מעצבים. יש שם בגדים של כל מיני מעצבים (גם סיגל דקל, יעל אורגד, כתומנטה, וכו'). חלק פשוטים ויש גם שמלות רציניות יותר. התקציב מכובד בהחלט, אז אני לא יודעת אם זה שווה נסיעה מיוחדת, כי אני בטוחה שיש חנויות מעולות בירושלים (חכי לנוריה, היא בטח בעניינים באיזור הזה), אבל אם את בסביבה - שווה קפיצה לדעתי. אבל ב-800 שקל בכל קניון תוכלי למצוא בחנויות של "פשוט" או "רזילי" (כמובן אם זה הסגנון שאליו את מתכוונת) שמלות נחמדות.

ענתש

New member
../images/Emo45.gif פשוט ב"רננים"

(זה ליד המקדונלדס) תמיד אפשר למצוא שם דברים יפים מאד. ואגב, ראיתי מישהי בחתונה לאחרונה ופשוט התלהבתי נורא ממה שהיא לבשה - זה היה כל כך אלגנטי ומתוחכם בעיניי ! וגם נראה פי אלף נוח מכל השמלות המסורבלות. אני מאמצת בחום לפעם הבאה שיהיה לי ארוע חגיגי. היא שילבה מכנס שחור מחוייט פשוט לגמרי עם מחוך של שמלת ערב (רק המחוך, סטרפלס) אדום ועשוי בטוב טעם מבד קצת מבריק. פשוט ולעניין
(וב"פשוט" אפשר לקנות רק מחוכים גם ולא את כל השמלה)

happy

New member
יש את החנות הגדוד העברי

בצומת שפיים. זאת חנות מעצבים וכמעט תמיד יש 15% הנחה.יש להם בגדים של מעצבים ותיקים וגם צעירים. החנות פתוחה גם בשבת אז זה מאוד מאוד נוח. אני תמיד מוצאת שם משהו לקנות. אישית אני לא אוהבת לקנות שמלות כי אני חושבת שחולצה וחצאית זה יותר פרקטי אפשר תמיד ללכת רק עם החולצה או רק עם החצאית (לאחר האירוע). אישית אני מאוהבת בבגדים של נעמה בצאלאל ואם חולצה וחצאית הולך אז לדעתי 800 ש"ח יכול להספיק.

נוריה

New member
חנות המפעל של אוטנתיקו

של המעצבת סיגל אפוד - סיפרתי עליה במפגש. יש לה בגדים מקסימים (לדעתי) והיתרון הגדול שלהם הוא שהם מספיק יפים בשביל ארוע אבל לא יותר מדי פנסי ואפשר להשתמש בהם גם אח"כ. בוגרשוב 58 ת"א. בעודף תקני נעליים שוות.

סינטה1

New member
תודה בנות...

נמשיך עוד קצת עם הדיאטה כדי להגיע למימדים סבירים
ואדווח לכן.

למעלה