+שאלון

../images/Emo32.gif+שאלון

שאלון שנגנב מפורום סקרים ושאלונים.. שאלון חלומות.. ואם כבר ננצל את זה לשירשור
אז יאללה קדימה אתם זוכרים את החלומות שלכם? אתם זוכרים כל יום? אתם אוהבים לחלום? אתם חושבים שאולי זה מיותר? מה החלומות מסמלים בשבילך? חופש? בזבוז זמן? יופי? איזה חלום היית רוצה לחוות? מה החלום הכי טוב שלכם? מה הסיוט הכי נורא שלכם? עפת בחלום? אכלת בחלום? שתית? רדפת? רדפו אחריך? רצחו אותך? איימו עליך? היית מתחת למים? התאבדת? מכירים חלומות צלולים? כמה כאלה היו לכם? ניסיתם פעם לפרש חלום שלכם? למה? הצליח? למה אתם חושבים שיש חלומות? במה הם תורמים? ממה רוב החלומות שלכם מושפעים (היום שעברתם, מחשבות, פחדים)?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifהורדתי את כ-ל העגילים../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

אתם זוכרים את החלומות שלכם?את חלקם.. אתם זוכרים כל יום?לא אתם אוהבים לחלום?בזמן האחרון זה גורם לי להיות עייפה מידי.. יש לי 1000 חלומות כל ל ילה (וזה מעיד על כך שאני לא ישנה טוב.. אתם חושבים שאולי זה מיותר?מה פתאום! יש גם חלומות נבואים.. וחוץ מיזה זה כיף
מה החלומות מסמלים בשבילך? חופש? בזבוז זמן? יופי?תלוי איזה חלום זה.. יש חלומות שהייתי מעדיפה שבחיים לא יחזרו אלי.. איזה חלום היית רוצה לחוות?אמ.. חלום סודי
מה החלום הכי טוב שלכם?לא זוכרת.. מה הסיוט הכי נורא שלכם?אויי.. אחד מפחיד ממש.. אבל הוא ארוך.. עפת בחלום?וודאי!
אכלת בחלום?תמיד! שתית?נראה לי שכן.. רדפת?אממ.. לא זוכרת.. רדפו אחריך?כן רצחו אותך?|דגש|דרסו אותי..
איימו עליך?כן היית מתחת למים?לא נראה לי.. התאבדת?לא נראה לי מכירים חלומות צלולים?אה? כמה כאלה היו לכם?-- ניסיתם פעם לפרש חלום שלכם? למה? הצליח?כן. פעמיים או שלוש. כי הם חזרו כמה פעמים רק עם אנשים שונים וידעתי שיש לזה משמעות, והיתה..
הצליח וברוך ה' אני כבר לא חולמת חלומות כאלו..
למה אתם חושבים שיש חלומות? במה הם תורמים?זה משהו שהתת מודע יודע וצריך להעביר אלינו וככה זה מועבר, לפעמים זה נבואי ולפעמים זה סתם קובץ אירועים שהתרחשו במשך היום ודברים שחשבנו עליהם.. ממה רוב החלומות שלכם מושפעים (היום שעברתם, מחשבות, פחדים)? מחשבות נייס אנדיד!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifצילום פנורמי..../images/Emo4.gif

אבל זה בסדר עכשיו.. החזרתי ה-כ-ל חח פשוט הייתי בשוק ממראה האוזן הריקה שהייתי חייבת לשתף

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifחחח אין בעיה..אני אזכור את זה../images/Emo6.gif

שנינה11

New member
אננננננננננני../images/Emo3.gif

אתם זוכרים את החלומות שלכם? כן חלק.
אתם זוכרים כל יום? לא, מדי פעם.
אתם אוהבים לחלום? כן זה כיף
אתם חושבים שאולי זה מיותר? לא זה גורם לחשוב והרבה.
מה החלומות מסמלים בשבילך? חופש? בזבוז זמן? יופי? את ההווה, דברים מהתת מודע.
איזה חלום היית רוצה לחוות? ממ.. ת'אמת שהיה חלום שחלמתי והוא קרה במציאות והוא היה ממש טוב, נחמד
מה החלום הכי טוב שלכם? לא עולה לי.
מה הסיוט הכי נורא שלכם? היה פעם משהו, לא זוכרת שאיזה ליצן או משהו רדף אחרי והתחיל לקלל אותי (הייתי קטנה
)
עפת בחלום? לא, אבל מזה באלי
אכלת בחלום? כןן, היה חלום שזה מה שעשיתי כל החלום, כי מישהו (לא זוכרת) החליט שאני צריכה להשמין
שתית? לא זוכרת..
רדפת? כן, כל החלומות שלי זה מרדפים מטורפים
רדפו אחריך? כן למעלה
רצחו אותך? ניסו לרצוח, ולא הצליחו
איימו עליך? כן, אמרו שאני צריכה להביא משהו ואז ניצלתי
היית מתחת למים? כן
התאבדת? לא נראלי
מכירים חלומות צלולים? כן זה מזה כיף
כמה כאלה היו לכם? לא הרבה, אבל הם היו ממש משמעותיים בשבילי
ניסיתם פעם לפרש חלום שלכם? למה? הצליח? כן, עשה לי המווון בלגן.
למה אתם חושבים שיש חלומות? במה הם תורמים? לראות את ההווה, תת מודע.
ממה רוב החלומות שלכם מושפעים (היום שעברתם, מחשבות, פחדים)? ממה שאני חושבת שיהיה, פחדים.

roni pi

New member
'ובחלום.. ראיתייייי מלאך.. ../images/Emo9.gif

משמיים בא אלייי ואמר לי כךך.. !' אתם זוכרים את החלומות שלכם?? כןן.. הרבה הרבה מהם אתם זוכרים כל יום? לא.. אבל חלק גדול ^^ אתם אוהבים לחלום? תלוי איזה חלום
אתם חושבים שאולי זה מיותר? היו לילות שכן.. כשאתה קם ואתה לא יודע בהתחלה אם חלמת או לא.. מה החלומות מסמלים בשבילך? הייתה תקופה שהייתי חולמת דברים והרבה מהם קורים. וגם אומרים שאם חולמים משהו 3 פעמים אז הוא קורה.. לפעמים החלומות כלכך מציאותיים שאני יכולה להתקע על איזה חלום הרבה זמן.. איזה חלום היית רוצה לחוות? חח אממ.. זה לא יתגשם אם אני אפרסם
מה החלום הכי טוב שלכם? תיקון של כל מיני מצבים. אנשים נרפאים ממחלות, אהבות.. כל מיני מה הסיוט הכי נורא שלכם? גנבים, רוצחים.. עפת בחלום? האמת.. שלא זכור לי חלום שעפתי. אולי דברים מוזרים אחרים כן, אבל לעוף ספציפית לא זוכרת אכלת בחלום? ממ לא שזכור לי שתית? גם לא רדפת? פחות פיזית.. יותר בקטע של לעשות הרבה דברים למען מישהו/משהו רדפו אחריך? כןןן. יאבה רצחו אותך? ממ כן.. איימו עליך? קרה היית מתחת למים? ממ.. יכול להיות התאבדת? לא.. מכירים חלומות צלולים? כןן. כמה כאלה היו לכם? הרבה.. ניסיתם פעם לפרש חלום שלכם? כל הזמן.. למה? כי זה לפעמים ברמת ההטרדה/ נראה יותר מדי מציאותי הצליח? לא יודעת.. אין מי שיאשר את העניין
למה אתם חושבים שיש חלומות? אממ בעיקרון זה לא נשלט.. הלוואי והייתי יודעת במה הם תורמים? הם לא תמיד תורמים! הם יכולים להיות די תיק.. אבל לפעמים זה עושה חיוך ככה במשך היום.. או סתם רצון סודיי פנימי
ממה רוב החלומות שלכם מושפעים? הרוב מדברים שקרו או שהייתי רוצה שיקרו........ והרבה הרבה מדברים שמפחידים אותי או דברים הכי הזויים. אבל בעיקר דברים שהכי הייתי רוצה. איי. אז שיהיו חלומות פז

"תמיד את באה בחלומות"

"ועכשיו אלך לישוןןןןןןן ואקום לי מאוחר ושוב מחר יהיה אותו דבר" אתם זוכרים את החלומות שלכם? לפעמים. אתם זוכרים כל יום? ממש לא. אתם אוהבים לחלום? "אף פעם אל תפסיק אל תפסיק לחלום
" אתם חושבים שאולי זה מיותר? לא. מה החלומות מסמלים בשבילך? חופש? בזבוז זמן? יופי? חופש,מנוחה. איזה חלום היית רוצה לחוות? אני יותר מעדיפה לחוות משהו מציאותי.. מה החלום הכי טוב שלכם? אנערף... מה הסיוט הכי נורא שלכם? פעם חלמתי על מכשפה וזה היה נורא מפחיד^_^ עפת בחלום? יכול להיות אכלת בחלום? יכול להיות שתית? יכול להיות רדפת? יכול להיות רדפו אחריך? יכול להיות רצחו אותך? יכול להיות שגם איימו עליך? כל הזמן מאיימים עליי היית מתחת למים? לא שזכור לי התאבדת? חחח..יש מצב מכירים חלומות צלולים? כן! כמה כאלה היו לכם? 1 ניסיתם פעם לפרש חלום שלכם? למה? הצליח? נסייתי,אין לי מושג למה אתם חושבים שיש חלומות? במה הם תורמים? לא אכפת לי למה יש0 ממה רוב החלומות שלכם מושפעים (היום שעברתם, מחשבות, פחדים)? מחשבות בעיקר,אני בטוחה בזה.

אוו חלומות זה משו שאני טובה בו../images/Emo199.gif../images/Emo23.gif

אתם זוכרים את החלומות שלכם? לרוב אני זוכרת את כולם של אותו לילה.. אז כן..
אתם זוכרים כל יום? לא ממש אתם אוהבים לחלום? תלוי על מה.
אתם חושבים שאולי זה מיותר? ממש לא מיותר! אני חושבת שחלומות משקפים הרבה דברים מהחיים.. אבל בצורה אחרת.. מה החלומות מסמלים בשבילך? חופש? בזבוז זמן? יופי? חופש בעיקר.. בחלומות קורים כל הדברים שלא הגיוניים בחיים, זה מדהים..
איזה חלום היית רוצה לחוות? ממ.. אישי.. מה החלום הכי טוב שלכם? וואו היה חלום אחד ממש מדהים, אבל אם אני אספר אתם תדעו עלי הכל בערך
חח אז אני אוותר. מה הסיוט הכי נורא שלכם? היה לי חלום ממש מזמן כשהייתי קטנה שלא עוזב אותי, שאני והמשפחה שלי מטיילים במדבר וחוטף אותנו שודד או רוצח ומכריח אותי לבחור וזה.
משו נוראי כזה. עפת בחלום? בטח... אכלת בחלום? נראה לי שכן שתית? כנ"ל רדפת? חח היה לי חלום של מירוץ מכוניות זה נחשב?!
רדפו אחריך? כן רצחו אותך? לא שזכור לי איימו עליך? כן /: היית מתחת למים? לא זכור לי.. התאבדת? לא חושבת מכירים חלומות צלולים? כן אני מכירה את זה כמה כאלה היו לכם? אני חושבת שפעם אחת היה משהו שקרוב לזה.. ניסיתם פעם לפרש חלום שלכם? למה? הצליח? ניסיתי לפרש חלום, כי הוא היה נראה לי ממש משמעותי.. לא נראה לי שהצלחתי חח למה אתם חושבים שיש חלומות? במה הם תורמים? הם לא תורמים, אבל שוב, הם משקפים הרבה מהתת מודע שלנו בחיים האמיתיים.. זה נראה לי מרתק. ממה רוב החלומות שלכם מושפעים (היום שעברתם, מחשבות, פחדים)? וואי זה באמת שילוב של הכל.. בעיקר פחדים נראה לי.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

פלדלמן

New member
בדיוק חשבתי על איזה חלום מוזר היה לי!!

אתם זוכרים את החלומות שלכם? חלקם אתם זוכרים כל יום? לא אתם אוהבים לחלום? תלוי על מה... אתם חושבים שאולי זה מיותר? לא, לפעמים זה כיף מה החלומות מסמלים בשבילך? חופש? בזבוז זמן? יופי? כל מיני איזה חלום היית רוצה לחוות? את החתונה שלי, בדיוק כפי שהיא תתקיים בעוד כמה שנים (בע"ה!!!!!) ואז לראות שהיא באמת מתקיימת מה החלום הכי טוב שלכם? לא זוכרת מה הסיוט הכי נורא שלכם? לא זוכרת עפת בחלום? לא נראה לי, יש לי פחד גבהים אכלת בחלום? יש מצב, אבל בסגנון אפקט הפחד
שתית? אולי רדפת? אולי רדפו אחריך? בוודאות, כן רצחו אותך? לא איימו עליך? כן היית מתחת למים? לא נראה לי התאבדת? לא מכירים חלומות צלולים? מה זה? כמה כאלה היו לכם? מה זה???? ניסיתם פעם לפרש חלום שלכם? למה? הצליח? ניסיתי, סתם כדי לדעת, לא למה אתם חושבים שיש חלומות? במה הם תורמים? הייתי בהרצאה פעם מהצבא, ואמרו שם שבלי חלומות, הגוף לא יכול להתקיים...כי יש מחזוריות של שינה שכוללת חלק של שינה קלה, חלום ונראה לי שינה עמוקה וכן הלאה, והחלומות זה ה"אוכל" של הגוף, כי אם במשך שבוע -10 + יעירו בן אדם דקה-2 אחרי שהוא נרדם כל פעם שהוא נרדם, הוא ימות, כי הוא לא הגיע עדיין לשלב החלומות ממה רוב החלומות שלכם מושפעים (היום שעברתם, מחשבות, פחדים)? הכל שבוע טוב! שבת שלום

איך אני אוהבת חלומות..

אתם זוכרים את החלומות שלכם? חלק אתם זוכרים כל יום? לא אתם אוהבים לחלום? בטח
אתם חושבים שאולי זה מיותר? ממש לא... אין כמו חלום טוב מה החלומות מסמלים בשבילך? חופש? בזבוז זמן? יופי? חלומות זה דבר קסום איזה חלום היית רוצה לחוות? לא יודעת מה החלום הכי טוב שלכם? יש הרבה.. מה הסיוט הכי נורא שלכם? יש כל מיני דברים קטנים... אין סיוט נוראי אחד ספציפי עפת בחלום? לא... לפחות לא בחלום שאני זוכרת אכלת בחלום? עכשיו כשאת שואלת, גם לא.. אף פעם לא חשבתי על זה שתית? גם לא רדפת? לא רדפו אחריך? כן... רצחו אותך? חס וחלילה איימו עליך? כן, אלה שרדפו אחרי... היית מתחת למים? לא התאבדת? לא מכירים חלומות צלולים? כן כמה כאלה היו לכם? לא זוכרת... ניסיתם פעם לפרש חלום שלכם? למה? הצליח? לא ניסיתי... למה אתם חושבים שיש חלומות? במה הם תורמים? פפפ ממה רוב החלומות שלכם מושפעים (היום שעברתם, מחשבות, פחדים)? בעיקר מדברים שהדחקתי...

למעלה