שאלון

../images/Emo32.gifשאלון../images/Emo41.gif

לפני השינה (כן יש אנשים שקמים מוקדם לצבא כל יום >< סתמו) השאלון נגנב באכזריות מאיזה פורום בהייד פארק, סתם הרצתי חיפוש בגוגל. 1.שם: 2.גיל: 3.תאריך לידה: 4.מזל: 5.תאריך משמעותי בחייך: 6.הארוע שקרה בתאריך זה: האיש ש... 7.הכי משמעותי בחייך: 8.הכי קרוב אליך: 9.הכי מפוזר: 10.הכי עצבני: 11.הכי חכם: 12.הכי רומנטי: 13.הכי מרגש: 14.שגרם לך לבכות לאחרונה: 15.ששימח אותך לאחרונה: 16.שהעלה בפניך חיוך: הדבר ש... 17.גורם לך להתרגש: 18.גורם לך לבכות: 19.הכי חשוב בחיים שלך: 20.שמצחיק אותך: 21.שמדכא אותך: 22.התכונה הבולטת בך ביותר היא: 23.התכונה שהיית משנה בך: 24.הדבר הכי חשוב לך בבן-זוג: 25.הזמר האהוב עלייך: 26.הזמרת האהובה עלייך: 27.הלהקה האהובה עלייך: 28.השיר שמאפיין אותך: 29.השיר שגורם לך לבכות/להתרגש: 30.השיר שמציק לך: 31.הזמר/ת שהיית מוכן להרוג: 32.המפורסם שהיית מוכן לאנוס: 33.הדבר הכי נכון שאמרו לך בזמן האחרון: 34.המשפט/ביטוי הכי טיפשי שאמרו לך: 35.הספר שאתה קורא: 36.הסרט האחרון שראית: 37.הארוחה האחרונה שאכלת: 38.האיש האחרון שפגשת: 39.השיר שאתה שומע כרגע: אני אענה על זה ראשונה.... 1.שם: יעל 2.גיל: 14 3.תאריך לידה: 26.8 4.מזל: בתולה 5.תאריך משמעותי בחייך: 9.11 6.הארוע שקרה בתאריך זה: פשוש (האוגר שלי) הלך לעולמו... האיש ש... 7.הכי משמעותי בחייך: שיר וקרן (החברות הכי טובות שלי) 8.הכי קרוב אליך: שיר וקרן 9.הכי מפוזר: שיר 10.הכי עצבני: אני 11.הכי חכם: אין 12.הכי רומנטי: אין 13.הכי מרגש: אין 14.שגרם לך לבכות לאחרונה: נעם (שכנה שלי) 15.ששימח אותך לאחרונה: מולדר (תיקים באפלה) 16.שהעלה בפניך חיוך: מולדר (ראיתי אותו בבגד ים...) הדבר ש... 17.גורם לך להתרגש: תמונות של מולדר וברי סחרוף 18.גורם לך לבכות: השיר סוף העולם 19.הכי חשוב בחיים שלך: יש יותר מדי דברים... 20.שמצחיק אותך: הפרצוף של אח שלי 21.שמדכא אותך: הפרצוף של אמא שלי 22.התכונה הבולטת בך ביותר היא: ביישנות 23.התכונה שהיית משנה בך: ביישנות 24.הדבר הכי חשוב לך בבן-זוג: רומנטי, מתחשב, מבין... 25.הזמר האהוב עלייך: ברי סחרוף 26.הזמרת האהובה עלייך: אין 27.הלהקה האהובה עלייך: ווסטלייף, DEPECHE MODE 28.השיר שמאפיין אותך: לא יודעת 29.השיר שגורם לך לבכות/להתרגש: סוף העולם 30.השיר שמציק לך: יש הרבה 31.הזמר/ת שהיית מוכן להרוג: ביונסה 32.המפורסם שהיית מוכן לאנוס: ברי סחרוף, דיוויד דוכובני 33.הדבר הכי נכון שאמרו לך בזמן האחרון: החיים קשים 34.המשפט/ביטוי הכי טיפשי שאמרו לך: ברי סחרוף מכוער 35.הספר שאתה קורא: אין 36.הסרט האחרון שראית: דוקטור דוליטל 2 37.הארוחה האחרונה שאכלת: בשעה 3- עוגה 38.האיש האחרון שפגשת: אמא שלי שבאה להציק לי כל הזמן... 39.השיר שאתה שומע כרגע: ברי סחרוף ורמי פורטיס- אין קץ לילדות (שיר יפה....)

עונה>>>

1.שם: דנה. 2.גיל: 20. 3.תאריך לידה: 27/10/86. 4.מזל: עקרב. 5.תאריך משמעותי בחייך: 2.2.06. 6.הארוע שקרה בתאריך זה: האחיינית שלי נולדה
. האיש ש... 7.הכי משמעותי בחייך: אמא. 8.הכי קרוב אליך: אמא, נמרוד, שיר, אליה
9.הכי מפוזר: חן, אחותי. מכה כזאת עוד לא נראתה בישראל. 10.הכי עצבני: אבא
11.הכי חכם: אבא... 12.הכי רומנטי: לא חושבת שיש חח. 13.הכי מרגש: לא דעת >< 14.שגרם לך לבכות לאחרונה: סבתא
15.ששימח אותך לאחרונה: אה... אף אחד. 16.שהעלה בפניך חיוך: נראה לי שאתמול בבסיס, לוטם. הדבר ש... 17.גורם לך להתרגש: אנשים אוהבים, היופי של הטבע, אליה... 18.גורם לך לבכות: שירים מסויימים, סרטים, בדידות. 19.הכי חשוב בחיים שלך: לא יודעת, הרבה דברים. 20.שמצחיק אותך: כמעט הכל XD. 21.שמדכא אותך: בדידות, מראה. 22.התכונה הבולטת בך ביותר היא: לא יודעת, זה מישהו אחר צריך להגיד. 23.התכונה שהיית משנה בך: פתיל קצר. 24.הדבר הכי חשוב לך בבן-זוג: שיהיה לו כבוד לבני אדם, חיות וכדור הארץ. 25.הזמר האהוב עלייך: אה... אה... נראה לי שכריס דוטרי וגם ג'סטין טימברלייק אבל רק בגלל שהוא נראה טוב XD. 26.הזמרת האהובה עלייך: קתרין, מדונה, ביונסה, קלי קלארקסון. 27.הלהקה האהובה עלייך: אוונסנס, ווית'ין טמפטיישן. 28.השיר שמאפיין אותך: מאיפה אני אחשוב עכשיו, מתוך אלפי שירים שאני מכירה?! 29.השיר שגורם לך לבכות/להתרגש: Forgiven של ווית'ין טמפטיישן. 30.השיר שמציק לך: כל שיר שהוא מזרחית. 31.הזמר/ת שהיית מוכן להרוג: כל זמר\ת מזרחית XD. 32.המפורסם שהיית מוכן לאנוס: סיימון
ריר| וגם ג'סטין
33.הדבר הכי נכון שאמרו לך בזמן האחרון: לא אמרו לי, אבל זה משפט מתוך שיר: We must be the change we wish to see. 34.המשפט/ביטוי הכי טיפשי שאמרו לך: קראתי את זה בתחנת אוטובוס: אנשים הם כמו דיסקים- כל הטובים שרוטים. 35.הספר שאתה קורא: די הפסקתי באמצע של כמה ספרים ביחד - שיחות עם אלוהים 3, התקדשות ועוד אחד. 36.הסרט האחרון שראית: ארמגדון. 37.הארוחה האחרונה שאכלת: 4 פתית עם קוטג' וטיפת הסלט שנשארה. 38.האיש האחרון שפגשת: שלא מהמשפחה? אחד השופטים מהבסיס (שימות!) 39.השיר שאתה שומע כרגע: לא שומעת.

מרי לי

New member
אהההה../images/Emo70.gif היית אומרת קודם../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

אני שעה מנסה להבין
אם ענית כבר למה ענית שוב ועם תשובות שונות למשל בשאלה 1

עונה בשם שיר../images/Emo13.gif

1.שם: שיר 2.גיל: 13... ז"א 17 3.תאריך לידה: 13.06.90 4.מזל: תאומים (שליתה!) 5.תאריך משמעותי בחייך: זה עדיין לא קרה, אבל היום בו אפגוש את פולה. 6.הארוע שקרה בתאריך זה: .. האיש ש... 7.הכי משמעותי בחייך: פולה 8.הכי קרוב אליך: אמא 9.הכי מפוזר: אני 10.הכי עצבני: אני 11.הכי חכם: דנה 12.הכי רומנטי: לא יודעת 13.הכי מרגש: פולה שלי 14.שגרם לך לבכות לאחרונה: לא בכיתי מלא זמן 15.ששימח אותך לאחרונה: פולה, כל יום אני מסתכלת על התמונות שאלה ושמחה מחדש D: 16.שהעלה בפניך חיוך: פולה ^^ הדבר ש... 17.גורם לך להתרגש: השירה של פולה 18.גורם לך לבכות: כשסיימון יורד עליה 19.הכי חשוב בחיים שלך: פולה 20.שמצחיק אותך: האודישנים של איידול 21.שמדכא אותך: כשנגמרת העונה 22.התכונה הבולטת בך ביותר היא: עייפות
23.התכונה שהיית משנה בך: שאני לא גרה ליד פולה. 24.הדבר הכי חשוב לך בבן-זוג: שיהיה דומה לסיימון כי זה מה שפולה גם אוהבת 25.הזמר האהוב עלייך: כריס! 26.הזמרת האהובה עלייך: פולה! 27.הלהקה האהובה עלייך: סנואו פטרול 28.השיר שמאפיין אותך: Forever Your Girl של פולה 29.השיר שגורם לך לבכות/להתרגש: כל השירים המרגשים שלה
30.השיר שמציק לך: אמברלה 31.הזמר/ת שהיית מוכן להרוג: כל זמר שתפס את מקומה של פולה בשנות ה90 >< 32.המפורסם שהיית מוכן לאנוס: פולה!!! וכריס. 33.הדבר הכי נכון שאמרו לך בזמן האחרון: שדנה תמיד צודקת. 34.המשפט/ביטוי הכי טיפשי שאמרו לך: שאני צודקת. 35.הספר שאתה קורא: "101 דרכים לארוב למפורסם שאתה אוהב" 36.הסרט האחרון שראית: לא ראיתי סרט אבל ראיתי את סדרת הריאליטי החדשה של פולה, "היי פולה"! 37.הארוחה האחרונה שאכלת: לא זוכרת, שונאת אוכל! 38.האיש האחרון שפגשת: פולה (בחלום) 39.השיר שאתה שומע כרגע: לא שומעת.

עונה:)

1.שם: שי 2.גיל: 16 3.תאריך לידה: 23.4.91 4.מזל: שור 5.תאריך משמעותי בחייך: 23.4.91 6.הארוע שקרה בתאריך זה: משם הכל התחיל האיש ש... 7.הכי משמעותי בחייך: ללא שום ספק אמא 8.הכי קרוב אליך: אמא דין ונטלי 9.הכי מפוזר: ניץ 10.הכי עצבני: אחותי 11.הכי חכם: יואב 12.הכי רומנטי: נטלי 13.הכי מרגש: שחר 14.שגרם לך לבכות לאחרונה: שחר 15.ששימח אותך לאחרונה: דני ודריה 16.שהעלה בפניך חיוך: דני ודריה הדבר ש... 17.גורם לך להתרגש: שמעריכים אותך 18.גורם לך לבכות: קשה לגרום לי לבכות 19.הכי חשוב בחיים שלך: משפחה וחברים 20.שמצחיק אותך: קופים בתחפושות:p 21.שמדכא אותך: משתנה לא קבוע 22.התכונה הבולטת בך ביותר היא: הומור וציניות 23.התכונה שהיית משנה בך: ישירות וציניות 24.הדבר הכי חשוב לך בבן-זוג: אינטלגנציה בסיסית והומור בריא 25.הזמר האהוב עלייך: לא מת על קולות גבריים בעיקרון אז אני יגיד דניאל סלומון 26.הזמרת האהובה עלייך: ליסה לואב ומישל בראנץ 27.הלהקה האהובה עלייך: רד הוט צ'ילי פפרס 28.השיר שמאפיין אותך: India arie - i am not my hair 29.השיר שגורם לך לבכות/להתרגש: Ks Choice- Im Not An Addict 30.השיר שמציק לך: כל שיר דיכאון מציק לי בכללית 31.הזמר/ת שהיית מוכן להרוג: לא הייתי מוכן 32.המפורסם שהיית מוכן לאנוס: לא הייתי מוכן אבל למען הפרוטוקול אני יגיד זהירה אוליברז
33.הדבר הכי נכון שאמרו לך בזמן האחרון: "שי אתה אדם מציק גם על הדיכאון אתה צוחק" 34.המשפט/ביטוי הכי טיפשי שאמרו לך: שהמצב בטטה גם עגבניה נראת כמו סטייק 35.הספר שאתה קורא: לא קורא כרגע 36.הסרט האחרון שראית: אלדין 37.הארוחה האחרונה שאכלת: אוכל סיני 38.האיש האחרון שפגשת: אחותי 39.השיר שאתה שומע כרגע: Candice Coleman - Take Another Little Piece of My Heart איידול עונה 2

LeAnnDylan

Well-known member
גררר ויאללה לעבודה

1.שם: צליל 2.גיל: 20 3.תאריך לידה: 26 לספטמבר 4.מזל: מאזניים 5.תאריך משמעותי בחייך: 26 לספטמבר 6.הארוע שקרה בתאריך זה: נולדתי הדבר ש... 17.גורם לך להתרגש: שיר טוב 18.גורם לך לבכות: שיר טוב 19.הכי חשוב בחיים שלך: דין 20.שמצחיק אותך: הרבה דברים 21.שמדכא אותך: הרבה דברים 22.התכונה הבולטת בך ביותר היא: טיפשות וחוסר טקט 23.התכונה שהיית משנה בך: כלום, תתמודדו 24.הדבר הכי חשוב לך בבן-זוג: גבות מסודרות 25.הזמר האהוב עלייך: אין 26.הזמרת האהובה עלייך: ליאן ריימס 27.הלהקה האהובה עלייך: דולירוטס 28.השיר שמאפיין אותך: Because I'm Awesome לא סתם, לא יודעת 29.השיר שגורם לך לבכות/להתרגש: Concrete Angel 30.השיר שמציק לך: מטרייה
31.הזמר/ת שהיית מוכן להרוג: נלי פוטדדו
32.המפורסם שהיית מוכן לאנוס: דרו ברימור
33.הדבר הכי נכון שאמרו לך בזמן האחרון: אני לא אצטט 34.המשפט/ביטוי הכי טיפשי שאמרו לך: אני לא אצטט 35.הספר שאתה קורא: כלום כרגע 36.הסרט האחרון שראית: הילדים בשדות התירס 37.הארוחה האחרונה שאכלת: בברית אתמול 38.האיש האחרון שפגשת: קרן 39.השיר שאתה שומע כרגע: The Dollyrots - My Bestfriend's Hot

TamirKC

New member
יעייי../images/Emo3.gif../images/Emo192.gif

1.שם: תמיזוריל
2.גיל: 16 3.תאריך לידה: 11.3 4.מזל: דגים. 5.תאריך משמעותי בחייך: אין משהו מיוחד. אבל נו, יומולדת
11.3 6.הארוע שקרה בתאריך זה: יומולדת
האיש ש... 7.הכי משמעותי בחייך: אני לא סגור על זה, או סבתא מצד אבא. או הכלבה שלי פוקה, היא כזו מושי. 8.הכי קרוב אליך: צלילוש
9.הכי מפוזר: הקריין הזה בפרסומת של תפוזינה. 10.הכי עצבני: המורה שלי למתטיקה 11.הכי חכם: אה?
12.הכי רומנטי: לאדע 13.הכי מרגש: גם לאדע 14.שגרם לך לבכות לאחרונה: דור 15.ששימח אותך לאחרונה: אפחד
אני בודד. 16.שהעלה בפניך חיוך: צליל. שאמרתי לה שמכינים שוואמרה מאווז. הדבר ש... 17.גורם לך להתרגש: נעליים חדשות
18.גורם לך לבכות: השיר Maybe של קלי קלארקסון 19.הכי חשוב בחיים שלך: מוזיקה. כ"כ מוזיקה. 20.שמצחיק אותך: שמישהו אומר לי 'מטומטם'. כע, אני מתחיל לצחוק. 21.שמדכא אותך: שאני מסתכל במראה. 22.התכונה הבולטת בך ביותר היא: רגיש
23.התכונה שהיית משנה בך: מה לא? 24.הדבר הכי חשוב לך בבן-זוג: כנות. ושקסיות|סמייליגבות| 25.הזמר האהוב עלייך: בלייקי
#%^#$^#$@!$~#;;; 26.הזמרת האהובה עלייך: קלי קלאקסון
%$#$^1; 27.הלהקה האהובה עלייך: אוונסנס
28.השיר שמאפיין אותך: Kelly Clarkson- Sober
29.השיר שגורם לך לבכות/להתרגש: No Doubt - Don't Speak. ובגדול. 30.השיר שמציק לך: אמברלה אלה אלה אה אה אה. 31.הזמר/ת שהיית מוכן להרוג: אבריל לווין. בכייף.
32.המפורסם שהיית מוכן לאנוס: בלייק
33.הדבר הכי נכון שאמרו לך בזמן האחרון: שאני שמן מכוער. 34.המשפט/ביטוי הכי טיפשי שאמרו לך: "טמבל"
35.הספר שאתה קורא: איכ. לע. 36.הסרט האחרון שראית: לא זוכר כבר
37.הארוחה האחרונה שאכלת: סנדוויץ' עם חמאת בוטנים|ריר| 38.האיש האחרון שפגשת: אח שלי. איכ 39.השיר שאתה שומע כרגע: Kelly Clarkson - Walk Away

מרי לי

New member
עניאונה ../images/Emo13.gif

1.שם: מריה 2.גיל: 22 3.תאריך לידה: 12/12/84 4.מזל: קשת 5.תאריך משמעותי בחייך:6.הארוע שקרה בתאריך זה: 23/12/97 היום שהצטרפתי ללהקת שירה והכרתי את המורה שלי - האמא השנייה שלי. האיש ש... 7.הכי משמעותי בחייך: המורה שכתבתי עליה למעלה 8.הכי קרוב אליך: ויקה - החברה הכי טובה שלי 9.הכי מפוזר: קטי מישהי שלמדה עם החברה הכי טובה שלי 10.הכי עצבני: ריטה - חברה טובה שלי (גם הכי טובה - עוד אחת) 11.הכי חכם: המורה שלי במכללה 12.הכי רומנטי: נו...אם היה כזה.....הייתם יודעים לא
13.הכי מרגש: הזמרת MAURANE עם הקול הזה שלה.... 14.שגרם לך לבכות לאחרונה: מישהו שאהבתי תקופה מסויימת.... ולא אהב אותי.... 15.ששימח אותך לאחרונה: אנה - חברה שלי מהמכללה 16.שהעלה בפניך חיוך: המזכירה במכללה שלי, אשה מדהימה ושתינו שותות קפה עם 3 סוכר (כי אני לא מרשה לה עם 4
) הדבר ש... 17.גורם לך להתרגש: מוזיקה 18.גורם לך לבכות: תסכול לרע, הופעה מדהימה או נגינה מדהימה או בכלל מוזיקאים לטוב 19.הכי חשוב בחיים שלך: מוזיקה והכוח להשאר בחיים 20.שמצחיק אותך: סדרות כמו חברים, הסימפסונז ועוד 21.שמדכא אותך: כשהמצב הכספי לחוץ 22.התכונה הבולטת בך ביותר היא: נחישות 23.התכונה שהיית משנה בך: להאמין בעצמי הרבה יותר והיות חזקת אופי 24.הדבר הכי חשוב לך בבן-זוג: כמה שזה נשמע שטחי - משיכה פיזית
אם אני לא נמשכת אל הבן-אדם, הוא יכול להיות האדם הכי מושלם עלי אדמות ואני עדיין לא אוכל להיות אתו. 25.הזמר האהוב עלייך: BRUUNO PELLETIER, GAROU, 26.הזמרת האהובה עלייך: MAURANE LARA FABIAN 27.הלהקה האהובה עלייך: AEROSMITH 28.השיר שמאפיין אותך: השיר שאני מחפשת וכשאכתוב אותו זה יהיה השיר המושלם 29.השיר שגורם לך לבכות/להתרגש: STING: FRAGILE, BILLIBE HOLIDAY - STRANGE FRIU, PHIL KEAGGY - CAJON PASS 30.השיר שמציק לך: FERGIE - LONDON BRIDGE 31.הזמר/ת שהיית מוכן להרוג: להרוג לא, אבל לא לשמוע יותר לעולם כן..ואני חושבת שאשמור את הזכות הזו לאח"כ 32.המפורסם שהיית מוכן לאנוס: אני חושבת שחצי פורום פה (מהוותיקים) די זוכר
33.הדבר הכי נכון שאמרו לך בזמן האחרון: 34.המשפט/ביטוי הכי טיפשי שאמרו לך: 35.הספר שאתה קורא: 36.הסרט האחרון שראית: 37.הארוחה האחרונה שאכלת: 38.האיש האחרון שפגשת: 39.השיר שאתה שומע כרגע:

מרי לי

New member
אופס לא סיימתי ../images/Emo3.gif

.הדבר הכי נכון שאמרו לך בזמן האחרון: מהספר - THE ALCHEMIST "אל תבטיח לתת חלק ממה שעוד לא השגת" 34.המשפט/ביטוי הכי טיפשי שאמרו לך: ישבתי לעשות מיקס לשיר שנתנו לי, וההתחלה שיעממה אותי, אז בזמן שניסיתי לעשות אותה יותר מעניינת ניגש אליי מישהו ואמר לי "מה את רוצה? השיר עוד לא התחיל" 35.הספר שאתה קורא: THE ALCHEMIST - כמה נדיר שאני קוראת ספר 36.הסרט האחרון שראית: שרק השלישי
גדול
37.הארוחה האחרונה שאכלת: חביתה, אורז וביצה - עדיין אוכלת תודה רבה
38.האיש האחרון שפגשת: מישהו שהתחיל איתי באמצע הרחוב
תמיד נחמד
39.השיר שאתה שומע כרגע: MOUSE MOUSE BB - מוראן - כותרת גרועה, שיר מקסים (למרות שיש יותר טובים בהרבה)

מרי לי

New member
גררר תיקון: BILLIE HOLIDAY - STRANGE FRIUT

וההקשבה על אחריותכם
הוא מזעזע ועצוב

למעלה