שאלון!

../images/Emo32.gifשאלון!../images/Emo32.gif

שם: תאריך הצטרפות לפורום?{אם אתם זוכרים}: "זה או זה": 1.ריחוק או קירוב(מאנשים)? 2.שוקו או מוקה? 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? 4.אוכל או שתייה? 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות? 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום? 7.קטשוף או אלף האיים? 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר? 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים? 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה? 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס? 12.גן ציבורי או פארק גדול? 13.אגם או מפל? 14.ראשון לציון או רמת גן? 15.ארוחות גדולות או קטנות? 16.ארטיק או טילון? 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה? 18.נקניקיות או המבורגר? 19.שניצל או מעורב ירושלמי? 20.אחים גדולים או קטנים? 21.אות מועדפת-ש' או מ'? 22.אביב גפן או שלמה ארצי? 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה? 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר? 25.אוכל מתוק או חריף? 26.שם לבן-גל או גידי? 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית? 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה? 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר? 30.דגים או נחשים? 31.שיעור ספורט או שיעור חברה? 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים? 33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים? 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך? 35.חרדל או מיונז? 36.חלבה או חמאת בוטנים? 37.פירות רגילים או פירות יבשים? 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי? 39.עברי לידר או ברי סחרוף? 40.לשיר או לרקוד? 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'? 42.בוגי או גלשן? 43.לשחות-במיים קרים או חמים? 44.לבן או צהוב? 45.כחול או ירוק? 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך? 47.העבר או העתיד שלך? 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה? 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא? 50.ילדים או מבוגרים? ים או בריכה? חוף או ים? קיץ או חורף? סתיו או אביב? סוכות או פסח? פסח או שבועות? שבועות או סוכות? פסח או חנוכה? חנוכה או סוכות? ביסלי או במבה? פסטה או פתיתים? אורז או קוסקוס? פתיתים או אורז? אורז או פסטה? רוטב עגבניות או שמנת? פיצה דקה או עבה? לאפה או פיתה? לחמניה או פיתה? לאפה או לחמניה? פלאפל או שווארמה? פיצה או פלאפל? שווארמה או פיצה? בשרי או חלבי? בורקס או רוגלך? בורקס גבינה או פטריות? בורקס תפו"א או גבינה? בורקס פטריות או תפו"א? רוגלך ממולא או ריק? מטריה או מעיל? שלג או גשם? גשם או ברד? ברד או שלג? צפון או דרום? חרמון או אילת? חו"ל או בארץ? טלוויזיה או מחשב? עט או עיפרון? עיפרון חודים או עיפרון חידוד? כחול או שחור? שחור או אדום? אדום או כחול? צימר או מלון? אוהלים או מלון? צימר או אוהלים? 4X4 או פרטי? עט נובע או לא נובע? אוניברסיטה או מכללה? פורום או קומונה? מעטפה חומה או לבנה? יומן קטן או גדול? מחשב נייד או שולחני? מכנסיים או חצאית? חצאית או שמלה? שמלה או סראפן? אוניה או סירה? סירה או ספינה? ספינה או אוניה? סרט או סדרה? קולנוע או בית? פופקורן או שוקולד? מצויירים או אמיתיים? המומינים או הדרדסים? "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"? מים או קולה? קולה רגילה או דיאט? מיץ או מים? ספרייט או מים? סודה או ספרייט? מים או סודה? בקבוק זכוכית או פלסטיק? פחית או פלסטיק? זכוכית או פחית? ראשון או שני? שלישי או רביעי? חמישי או שישי? שבת או חג? יומולדת או שבת? חג או יומולדת? מסיבה או חגיגה? פרח או זר? מטוס או מסוק? מסוק או אווירון? אווירון או מטוס? דג או צב? כלב או חתול? שחור או לבן? לסיום: מסר שברצונך להעביר לתושבי הצפון ותושבי שדרות:_____________________________________________________________

Music4Life

New member
../images/Emo202.gif עונה ראשונה (נראה לי....)

שם:
ניבה תאריך הצטרפות לפורום?{אם אתם זוכרים}:
הממ ב2004... "זה או זה": 1.ריחוק או קירוב(מאנשים)?
קירוב (למה שאני אתרחק מאנשים?) 2.שוקו או מוקה?
שוקו 3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה?
סנדוויץ + פסטרמה (יאממממ) 4.אוכל או שתייה?
אוכל 5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות?
רגילות 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום?
כל הזמןןןןןןןן חחחח 7.קטשוף או אלף האיים?
לא יודעת...אניאוהבת קטשופ 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר?
גם וגם 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים?
וואוו...נראה לי מלון...לא יודעת - תלוי במצב רוח שלי... 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה?
איכס לא אוהבת 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס?
פנקייק!!! 12.גן ציבורי או פארק גדול?
פארק גדול 13.אגם או מפל?
מפל (זה מדהים!) 14.ראשון לציון או רמת גן?
לא יודעת..מה מתה על 2 הערים הללו 15.ארוחות גדולות או קטנות?
גדולות כמו..נו יורקקקקקקקקק אהבותייייי
16.ארטיק או טילון?
וואי, טילוןןןן 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה?
בעעעע 2 מקצועות לא משו 18.נקניקיות או המבורגר?
פחחח ברור שהמבוגר...היי, זה אני
19.שניצל או מעורב ירושלמי?
שניצל 20.אחים גדולים או קטנים?
לא יודעת 21.אות מועדפת-ש' או מ'?
ש' אם כבר- כי זה כמו שרית
22.אביב גפן או שלמה ארצי?
שלמה ארצי 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה?
שיר אהוב 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר?
נמר לדעתי! 25.אוכל מתוק או חריף?
מתוק 26.שם לבן-גל או גידי?
גל 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית?
המממ מרק (של אמא שלי)
28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה?
תלוי כמה קשה..לא יודעת..אני לא רגילה לעבודה קשה...אני הייתי מעדיפה שתהיה קלה ומשכורת שאפשר להסתדר איתה...כן, אני פחדנית... 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר?
סלט רגיל עשיר 30.דגים או נחשים?
פחחחחחחחחח אם כבר אז דגים 31.שיעור ספורט או שיעור חברה?
ספורטטטט 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים?
לנהוג (אני אוהבת לנהוג מאד..)
33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים?
הממ תלוי מה. אני יכול להקשר לדברים ישנים... 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך?
סיני...אין לי בדיוק עדה ספציפית... 35.חרדל או מיונז?
חרדל 36.חלבה או חמאת בוטנים?
לא זה ולא זה 37.פירות רגילים או פירות יבשים?
רגילים! 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי?
אמממ....אם כבר אז - מאיר בנאי!!!!
39.עברי לידר או ברי סחרוף?
עבריייייייייייייייייייי |רק| כפרה עליווווו 40.לשיר או לרקוד?
לשיר (אני חרא בריקודים...) 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'?
רמת אביב ג'...(לא כי אני גרה באיזור) אלא, כי אני שונאת תתוכנית הראושנה 42.בוגי או גלשן?
גלשן 43.לשחות-במיים קרים או חמים?
חמים 44.לבן או צהוב?
לבן 45.כחול או ירוק?
כחול 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך?
הילדות (אין עליה....באמת שאין עליה) 47.העבר או העתיד שלך?
עתיד 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה?
חבר חברה... 49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא?
ממש לא מחכה לזה...אני לא ממהרת... 50.ילדים או מבוגרים?
ילדים! ים או בריכה?
ים חוף או ים?
ים קיץ או חורף?
קיץ! סתיו או אביב?
אביב סוכות או פסח?
סוכות (שונאת פסח!) פסח או שבועות?
שבועות שבועות או סוכות?
סוכות פסח או חנוכה?
חנוכה ברור חנוכה או סוכות?
חנוכה (החג הכי אהוב עליי) טוב ..באיזה שהוא שלב אפילווווו אני התעייפתי כבר מה"זה או זה", חלאס, מיצה את עצמו כבר...מעייף לאללה...לא מצאת שאלות נורמליות? כמה אפשר? חחחח זה כל מה שאני יענה, כי אין כוח... לסיום: מסר שברצונך להעביר לתושבי הצפון ותושבי שדרות: אני מקווה שיהיה להם שקט בקרוב, שתסתיים המלחמה המזורגגת הזאת כבר, והחיים ישובו לסדר נורמלי ושיגרתי, אפילו שיעמום כבר עדיף על זה...זה זוועה...אני לא יכולה כבר לשמוע על חיילים שנהרגים, ממש קשה לי...מקווה שהם ימצאו את השקט שלהם ממש בקרוב, כי כך אי אפשר להמשיך, זה לא חיים, וזה לא פייר......ואני חושבת עליהם כל הזמן !

oneheart1

New member
עונה

"זה או זה": ריחוק או קירוב(מאנשים)? קירוב שוקו או מוקה? שוקו סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה? חביתה אוכל או שתייה?אוכל עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות?רגילות מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום?ביום קטשופ או אלף האיים?קטשופ להיות מקורי או ללכת אחרי העדר?מקורי בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים?נופש השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה?ראשונה קינוח-פנקייק או בלינצ'ס?פנקייק גן ציבורי או פארק גדול?פארק אגם או מפל?מפל ראשון לציון או רמת גן?ראשון ארוחות גדולות או קטנות?קטנות ארטיק או טילון?ארטיק שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה?היסטוריה נקניקיות או המבורגר?נקניקיות שניצל או מעורב ירושלמי?שניצל אחים גדולים או קטנים?קטנים אות מועדפת-ש' או מ'?ש' אביב גפן או שלמה ארצי?אביב גפן האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה?צפייה איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר?נמר אוכל מתוק או חריף?מתוק שם לבן-גל או גידי? גל מנה חמה או מרק מבושל מהבית?מבושל מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה?קשה סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר?ירקות דגים או נחשים?דגים שיעור ספורט או שיעור חברה?ספורט במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים?לנהוג בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים?חדשים אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך?עדה חרדל או מיונז?מיונז חלבה או חמאת בוטנים?חלבה פירות רגילים או פירות יבשים?רגילים אהוד בנאי או אבייתר בנאי?אהוד עברי לידר או ברי סחרוף?עברי לשיר או לרקוד?לשיר סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'?הש"ש בוגי או גלשן?גלשן לשחות-במיים קרים או חמים?קרים לבן או צהוב?לבן כחול או ירוק?כחול תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך?ילדות העבר או העתיד שלך?עתיד איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה?משפחה החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא?לא ממהרת ילדים או מבוגרים?ילדים ים או בריכה?ים חוף או ים?ים קיץ או חורף?חורף סתיו או אביב?סתיו סוכות או פסח?סוכות פסח או שבועות?שבועות שבועות או סוכות?סוכות פסח או חנוכה?חנוכה חנוכה או סוכות?חנוכה ביסלי או במבה?במבה פסטה או פתיתים?פסטה אורז או קוסקוס?אורז פתיתים או אורז?אורז אורז או פסטה?אורז רוטב עגבניות או שמנת?עגבניות פיצה דקה או עבה?עבה לאפה או פיתה?לאפה לחמניה או פיתה?פיתה לאפה או לחמניה?לאפה פלאפל או שווארמה?שווארמה פיצה או פלאפל?פלאפל שווארמה או פיצה?פיצה בשרי או חלבי?חלבי בורקס או רוגלך?בורקס בורקס גבינה או פטריות?גבינה בורקס תפו"א או גבינה?תפו"א בורקס פטריות או תפו"א?פטריות רוגלך ממולא או ריק?ריק מטריה או מעיל?מעיל שלג או גשם?גשם גשם או ברד?גשם ברד או שלג?שלג צפון או דרום?דרום חרמון או אילת?אילת חו"ל או בארץ?ארץ טלוויזיה או מחשב?מחשב עט או עיפרון?עט עיפרון חודים או עיפרון חידוד?חודים כחול או שחור?כחול שחור או אדום?שחור אדום או כחול?כחול צימר או מלון?מלון אוהלים או מלון?מלון צימר או אוהלים?צימר 4X4 או פרטי?פרטי עט נובע או לא נובע?נובע אוניברסיטה או מכללה?אוניברסיטה פורום או קומונה?פורום מעטפה חומה או לבנה?לבנה יומן קטן או גדול?גדול מחשב נייד או שולחני?נייד מכנסיים או חצאית?מכנסיים חצאית או שמלה?חצאית שמלה או סראפן?שמלה אוניה או סירה?סירה סירה או ספינה?ספינה ספינה או אוניה?ספינה סרט או סדרה?סרט קולנוע או בית?קולנוע פופקורן או שוקולד?שוקולד מצויירים או אמיתיים?מצויירים המומינים או הדרדסים?דרדסים "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"?פלפלת מים או קולה?קולה קולה רגילה או דיאט?דיאט מיץ או מים?מיץ ספרייט או מים?ספרייט סודה או ספרייט?ספרייט מים או סודה?מים בקבוק זכוכית או פלסטיק?פלסטיק פחית או פלסטיק?פחית זכוכית או פחית?פחית ראשון או שני?שני שלישי או רביעי?שלישי חמישי או שישי?חמישי שבת או חג?שבת יומולדת או שבת?יומולדת חג או יומולדת?יומולדת מסיבה או חגיגה?חגיגה פרח או זר?זר מטוס או מסוק?מטוס מסוק או אווירון?מסוק אווירון או מטוס?אווירון דג או צב?דג כלב או חתול?חתול שחור או לבן?שחור לסיום: מסר שברצונך להעביר לתושבי הצפון ותושבי שדרות: תיהיו חזקים הכל יבוא על מקומו בשלום,מי יתן שתקבלו את הפיצויים ותחזרו לשגרה במהרה-אמן!

אני עונההההה

שם:שירן תאריך הצטרפות לפורום?{אם אתם זוכרים}:אמממ...לפני חצי שנה ככה "זה או זה": 1.ריחוק או קירוב(מאנשים)?קירוב 2.שוקו או מוקה?שוקו
3.סנדוויץ פסטרמה,או עם חביתה?פסטרמה 4.אוכל או שתייה?שתייה
5.עיניים טיפה מלוכסנות או רגילות?רגילות 6.מוזיקה-לשמוע בלילה או ביום?כל הזמן
7.קטשוף או אלף האיים?קטשופ 8.להיות מקורי או ללכת אחרי העדר?מקורי 9.בילוי-קומזיץ עם החברים עד אור הבוקר,או נופש באיזה מלון לכמה ימים?קומזיץץץ 10.השיר שלנו-עונה ראשונה או שנייה?שניה 11.קינוח-פנקייק או בלינצ'ס?פנקייק 12.גן ציבורי או פארק גדול?פארק גדול 13.אגם או מפל?מפל 14.ראשון לציון או רמת גן?אשדוד 15.ארוחות גדולות או קטנות?גדולות 16.ארטיק או טילון?טילון 17.שיעור הסטוריה או גיאוגרפיה?היסטוירה 18.נקניקיות או המבורגר?המבורגר-אני לא אוכלת נקניקיות כבר איזה 5 שנים!
19.שניצל או מעורב ירושלמי?מעורב ירושלמי 20.אחים גדולים או קטנים?יש לי רק קטנים אז יהיה מאוד נחמד לנסות אח גדול או אחות 21.אות מועדפת-ש' או מ'?ש!!!! גם השם שירן וגם השם שרית מתילות באות ש
22.אביב גפן או שלמה ארצי?שרית! 23.האזנה לשיר אהוב או צפייה בתכנית טלוויזיה אהובה?טלויזיה 24.איזו חיה יותר יפה-נשר או נמר?נמר 25.אוכל מתוק או חריף?מתוק 26.שם לבן-גל או גידי?גל 27.מנה חמה או מרק מבושל מהבית?ברור שמרק מבושל מהבית!!! למנה חמה יש ריח מסריח וזה פושט מגעיל ...בעעע 28.מה עדיף-עבודה ממש ממש קשה עם משכורת גבוהה,או קלה ונוחה יחסית אך עם משכורת צנועה?ממש ממש קשה...אם כבר לעבוד אז עד הסוף! 29.סלט ירקות עשיר או סלט פירות עשיר?ירקות 30.דגים או נחשים?דגים
31.שיעור ספורט או שיעור חברה?חברה 32.במהלך נסיעה-לנהוג או להיות אחד הנוסעים?לנהוג
33.בדר"כ ובאופן כללי,מעדיף דברים ישנים או חדשים?חדשים 34.אוכל סיני או אוכל מתוצרת העידה שלך?מהעידה 35.חרדל או מיונז?מיונז 36.חלבה או חמאת בוטנים?לא זה ולא זה... 37.פירות רגילים או פירות יבשים?רגילים 38.אהוד בנאי או אבייתר בנאי?אין לי מושג מי זה מי 39.עברי לידר או ברי סחרוף?שרית! 40.לשיר או לרקוד?לרקוד 41.סדרה-השיר שלנו או רמת אביב ג'?השיר שלנו 42.בוגי או גלשן?מצופים!
43.לשחות-במיים קרים או חמים?קרים 44.לבן או צהוב?לבן 45.כחול או ירוק?כחול 46.תקופת הילדות שלך או הבגרות שלך?בגרות...למרות שהיתה לי ילדות נפלאה 47.העבר או העתיד שלך?העתיד 48.איזו אהבה אתה מעדיף באופן כללי-בין בני משפחה,או בין חבר וחברה?כל אחת זאת אהבה אחרת לגמרי
49.החתונה שלך-מחכה לה או שממש לא?יש זמן.. 50.ילדים או מבוגרים?ילדים ים או בריכה?בריכה חוף או ים?חוף
קיץ או חורף?קיץ
סתיו או אביב?אביב
סוכות או פסח?פסח פסח או שבועות?שבועות שבועות או סוכות?שבועות פסח או חנוכה?חנוכה חנוכה או סוכות?חנוכה ביסלי או במבה?במבה פסטה או פתיתים?פסטהה אורז או קוסקוס?קוסקוס פתיתים או אורז?פתיתים אורז או פסטה?פסטה רוטב עגבניות או שמנת?עגבניות פיצה דקה או עבה?דקה לאפה או פיתה?לאפה לחמניה או פיתה?לחמניה לאפה או לחמניה?לאפה פלאפל או שווארמה?שווארמה פיצה או פלאפל?פיצה
שווארמה או פיצה?פיצה
בשרי או חלבי?חלבי בורקס או רוגלך?בורקס בורקס גבינה או פטריות?גבינה בורקס תפו"א או גבינה?גבינה בורקס פטריות או תפו"א?פטריות רוגלך ממולא או ריק?ממולא מטריה או מעיל?מטריה שלג או גשם?שלג גשם או ברד?גשם ברד או שלג?שלג צפון או דרום?דרום חרמון או אילת?אילת חו"ל או בארץ?ארץ
טלוויזיה או מחשב?מחשב עט או עיפרון?עיפרון עיפרון חודים או עיפרון חידוד?חודים כחול או שחור?שחור שחור או אדום?אדום אדום או כחול?אדום צימר או מלון?מלון אוהלים או מלון?מלון צימר או אוהלים?צימר 4X4 או פרטי?4X4 עט נובע או לא נובע?לא נובע אוניברסיטה או מכללה?יש זמן... פורום או קומונה?לא משנה מעטפה חומה או לבנה?לבנה יומן קטן או גדול?בינוני מחשב נייד או שולחני?שולחני מכנסיים או חצאית?מכנסיים חצאית או שמלה?חצאית שמלה או סראפן?שמלה אוניה או סירה?אוניה סירה או ספינה?ספינה ספינה או אוניה?אוניה סרט או סדרה?סדרה קולנוע או בית?קולנוע פופקורן או שוקולד?פופקורן
מצויירים או אמיתיים?אמיתיים המומינים או הדרדסים?הדרדסיםם "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"?גברת פלפלת מים או קולה?קולה קולה רגילה או דיאט?רגילה מיץ או מים?מיץ ספרייט או מים?ספרייט סודה או ספרייט?ספרייט מים או סודה?מים בקבוק זכוכית או פלסטיק?פלסטיק פחית או פלסטיק?פלסטיק זכוכית או פחית?פחית ראשון או שני?ראשון שלישי או רביעי?שלישי חמישי או שישי?חמישי שבת או חג?חג יומולדת או שבת?יומולדת
חג או יומולדת?יומולדת
מסיבה או חגיגה?חגיגה-הדיסקקקק
פרח או זר?זר מטוס או מסוק?מטוס
מסוק או אווירון?אווירון אווירון או מטוס?מטוס
דג או צב?דג
כלב או חתול?כלבכלב| שחור או לבן?לבן לסיום: מסר שברצונך להעביר לתושבי הצפון ותושבי שדרות:תושבי הצפון ושדרות-אנחנו איתכם ולא מפסיקים לחשוב עליכם,בעזרת השם יהיה בסדר... ואל תשכחו "עם ישראל חיייייייייי!"
*תודה רבה על השאלון*

למעלה