שאלון

shoohy

New member
../images/Emo32.gifשאלון../images/Emo32.gif

אזז.. איך עברה עליכם השנה הזאת? מורה שהיתה הכי מרגיזה ? מורה שהיתה הכי נחמדה? ספרו על ריב שהיה לכם השנה (אם היה): ספרו על משהו טוב שקרה לכם השנה: ברצינות.. היתה לכם שיחה עם המנהלת השנה? האם הציונים שלכם טובים? אם לא במה קיבלתם פחות מ-80 בממוצע: היה לכם חבר\ה השנה? מה הכי אהבתם בביצפר שלכם (כאילו אם חידשו בו משהו)? היה משהו שעצבן אותכם כל כך ולא היה לכם למי להגיד אותו? מי הילד שהכי עצבן אותכם השנה? והכי הצחיק אתכם השנה? והכי רציתם להחטיף לו מכות?

shoohy

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אזז.. איך עברה עליכם השנה הזאת?פסאיידר נראה לי.. מורה שהיתה הכי מרגיזה ? אממ מורה...למוזיקה>< מורה שהיתה הכי נחמדה? אממ...אין>< ספרו על ריב שהיה לכם השנה (אם היה): נמאס לי ממשהי אז הפסקתי לדבר איתהXP ספרו על משהו טוב שקרה לכם השנה:הצטרפתי לפורום...=] ברצינות.. היתה לכם שיחה עם המנהלת השנה?לא לא... האם הציונים שלכם טובים?לא ממש...דיי חרא... אם לא במה קיבלתם פחות מ-80 בממוצע:אממ...הרבה.. היה לכם חבר\ה השנה?אממ לא.. מה הכי אהבתם בביצפר שלכם (כאילו אם חידשו בו משהו)? כלום.. היה משהו שעצבן אותכם כל כך ולא היה לכם למי להגיד אותו?אהא.. מי הילד שהכי עצבן אותכם השנה?אותה אחת מהריב.. והכי הצחיק אתכם השנה?האמת...אני...XP והכי רציתם להחטיף לו מכות?אוו...האמת....אניXP...וגם אותה אחת מהריב..:p

Unaffected

New member
נמנמנ..

אזז.. איך עברה עליכם השנה הזאת?בלע..כיתה ח' סאקס.. מורה שהיתה הכי מרגיזה ? אמ..ללשון ולשל"ח :S מורה שהיתה הכי נחמדה?מתמטיקה ספרו על ריב שהיה לכם השנה (אם היה):אממ.זה לא בדיוק ריב ואין לי כח לכתוב את זה... ספרו על משהו טוב שקרה לכם השנה:אממ..פגשתי אנשים שולטים מהפורום?
ברצינות.. היתה לכם שיחה עם המנהלת השנה?לא האם הציונים שלכם טובים?חלקם אם לא במה קיבלתם פחות מ-80 בממוצע:ספרות,ידעת הארץ,ביולוגיה,ערבית,מתמטיקה,פרויקט שנתי וחינוך גופני
היה לכם חבר\ה השנה?לא מה הכי אהבתם בביצפר שלכם (כאילו אם חידשו בו משהו)?אממ..חידשו בו משהו אבל זה לא מעניין במיוחד.. היה משהו שעצבן אותכם כל כך ולא היה לכם למי להגיד אותו?אמ..לא מי הילד שהכי עצבן אותכם השנה?אהה...יש 2..והשם לא יגיד לכם הרבה והכי הצחיק אתכם השנה?כנ"ל והכי רציתם להחטיף לו מכות?כנ"ל

yardenbm

New member
../images/Emo37.gifהלה הופ../images/Emo27.gif

אזז.. איך עברה עליכם השנה הזאת? עבר בסדר מורה שהיתה הכי מרגיזה ? רוזה המורה למתמטיקה מורה שהיתה הכי נחמדה? אורלי המורה לספרות ספרו על ריב שהיה לכם השנה (אם היה):אממ לא הייתי קוראת לזה ריב אממ אני וידיד שלי לא מדברים והוא לא רוצה להשלים איתי אז אפשר להגיד אקס ידיד ספרו על משהו טוב שקרה לכם השנה: הכרתי את דניאל טרפיקנט ברצינות.. היתה לכם שיחה עם המנהלת השנה? לא האם הציונים שלכם טובים? לא אם לא במה קיבלתם פחות מ-80 בממוצע:בהרבה היה לכם חבר\ה השנה? לא מה הכי אהבתם בביצפר שלכם (כאילו אם חידשו בו משהו)? כלום היה משהו שעצבן אותכם כל כך ולא היה לכם למי להגיד אותו?הרבה מי הילד שהכי עצבן אותכם השנה?יש הרבה והכי הצחיק אתכם השנה? אסף והכי רציתם להחטיף לו מכות?יש כמה

below the bed

New member
שלי

אזז.. איך עברה עליכם השנה הזאת? סביר מורה שהיתה הכי מרגיזה ? כולם מורה שהיתה הכי נחמדה? אורה המורה לתנ'ך ספרו על ריב שהיה לכם השנה (אם היה):סתם חבר שריכל ובלה בלה בלה . ספרו על משהו טוב שקרה לכם השנה: חברה שלי =] ברצינות.. היתה לכם שיחה עם המנהלת השנה?כע האם הציונים שלכם טובים? לא אם לא במה קיבלתם פחות מ-80 בממוצע:הרבה היה לכם חבר\ה השנה? כע מה הכי אהבתם בביצפר שלכם (כאילו אם חידשו בו משהו)? כלום היה משהו שעצבן אותכם כל כך ולא היה לכם למי להגיד אותו?כע מי הילד שהכי עצבן אותכם השנה?ערסים .. כולם והכי הצחיק אתכם השנה?הרבה והכי רציתם להחטיף לו מכות?יש כמה

Cut Up Angel

New member
עונה../images/Emo70.gif

אזז.. איך עברה עליכם השנה הזאת
ממש גרוע
מורה שהיתה הכי מרגיזה
אביגייל
ידי נאחוי
מורה שהיתה הכי נחמדה
טלי
ספרו על ריב שהיה לכם השנה (אם היה):הריב על ההיקי. מי שיודע,יודע. לא נכנסת לזה. ספרו על משהו טוב שקרה לכם השנה:השלמתי בתחילת השנה עם מאי. ברצינות.. היתה לכם שיחה עם המנהלת השנה
שתמות. האם הציונים שלכם טובים?ממש לא
אם לא במה קיבלתם פחות מ-80 בממוצע:בכול המקצועות.ברצינות. הציון הכי גבוה שלי הוא 80. היה לכם חבר\ה השנה
כן. מה הכי אהבתם בביצפר שלכם (כאילו אם חידשו בו משהו)
לא. היה משהו שעצבן אותכם כל כך ולא היה לכם למי להגיד אותו
כן. מישהו מסוים. מי הילד שהכי עצבן אותכם השנה
... והכי הצחיק אתכם השנה
שיר.אני חושבת.
והכי רציתם להחטיף לו מכות
-אין תגובה-

..

אזז.. איך עברה עליכם השנה הזאת? במילה אחת "צואה" מורה שהיתה הכי מרגיזה ?אביבה מורה שהיתה הכי נחמדה?כולן שונאות אותי): ספרו על ריב שהיה לכם השנה (אם היה):נממ יש הרבה ספרו על משהו טוב שקרה לכם השנה:נסעתי לחוף דלילה ועשיתי חיים וגם ערב סוף שנה היה מדהים!! ברצינות.. היתה לכם שיחה עם המנהלת השנה?בנס לא האם הציונים שלכם טובים?חחחח ממש לא אם לא במה קיבלתם פחות מ-80 בממוצע:בכל המקצועות חוץ מאנגלית וחנ"ג היה לכם חבר\ה השנה?לא:) מה הכי אהבתם בביצפר שלכם (כאילו אם חידשו בו משהו)?רק את האנשים הנורמלים היה משהו שעצבן אותכם כל כך ולא היה לכם למי להגיד אותו?כן!! מי הילד שהכי עצבן אותכם השנה?ע' שם בדוי והכי הצחיק אתכם השנה?עינבי וקמה חחח ילדות שרוטות והכי רציתם להחטיף לו מכות?ע' שם בדוי (תמות יא ילד משובש)

EleVaTioN

New member
אני ../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

אזז.. איך עברה עליכם השנה הזאת? מהר מורה שהיתה הכי מרגיזה ? ספורט מורה שהיתה הכי נחמדה? כל המורות! והכי אנגלית
ספרו על ריב שהיה לכם השנה (אם היה): היה אבל לא עולה לי לראש כרגע ספרו על משהו טוב שקרה לכם השנה: אהד ברצינות.. היתה לכם שיחה עם המנהלת השנה? לא...איכ..מזל שלא יש לנו מנהל מניאק האם הציונים שלכם טובים? הממ אני מקווה, לא קיבלתי תעודה עדיין אם לא במה קיבלתם פחות מ-80 בממוצע: לא קיבלתי תעודה
היה לכם חבר\ה השנה? עדיין יש
מה הכי אהבתם בביצפר שלכם (כאילו אם חידשו בו משהו)? את שיעורי מחשבים, במיוחד תכנות...
וההפסקות מלאות במשחקי דוראק
היה משהו שעצבן אותכם כל כך ולא היה לכם למי להגיד אותו? היה לי למי לומר אבל זה לא קשור בלימודים ממש.. מי הילד שהכי עצבן אותכם השנה? אחת החברות שלי והכי הצחיק אתכם השנה? ידידי השונים
והכי רציתם להחטיף לו מכות? אותה אחת מלפני 2 שאלות
שאלון נחמד

®NuLy®

New member
../images/Emo181.gifעונה

אזז.. איך עברה עליכם השנה הזאת? הכי טובה שיכלה להיות מורה שהיתה הכי מרגיזה ? אליה מורה שהיתה הכי נחמדה? טלי וצפריר ספרו על ריב שהיה לכם השנה (אם היה): ריב מהחופש הגדול עם הזונה מוכרת הבורקסים.... ספרו על משהו טוב שקרה לכם השנה: היו לי את החברים הכי מדהימים בעולם ברצינות.. היתה לכם שיחה עם המנהלת השנה? שיחה אישית... אבל לכולם היה בגלל שאני עוברת בצפר האם הציונים שלכם טובים? אממממ פחות מהמחצית הקודמת אם לא במה קיבלתם פחות מ-80 בממוצע: 62 בג"ג היה לכם חבר\ה השנה? לא מה הכי אהבתם בביצפר שלכם (כאילו אם חידשו בו משהו)? את צפריר
היה משהו שעצבן אותכם כל כך ולא היה לכם למי להגיד אותו? דביר מי הילד שהכי עצבן אותכם השנה? הזונה מוכרת הבורקסים והכי הצחיק אתכם השנה? אוווו מלא!!! כל החברים המדהימים שלי והכי רציתם להחטיף לו מכות? הזונה מוכרת הבורקסים

G i N g N i T

New member
באלי..../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

איך עברה עליכם השנה הזאת? מוזרה... מורה שהיתה הכי מרגיזה ? שלי.. לספרות.. ושירלי.. למתמטיקה מורה שהיתה הכי נחמדה? תמירה.. לאנגלית ספרו על ריב שהיה לכם השנה (אם היה): פוף.. עם החברה הכי טובה שלי.. ךונג סטורי... ספרו על משהו טוב שקרה לכם השנה:מממ.. הכרתי את ג"ש.. ורוק,ואימו.. ואתכם
ברצינות.. היתה לכם שיחה עם המנהלת השנה? נופ האם הציונים שלכם טובים? בסדייר.. טיפה ירדתי.. אם לא במה קיבלתם פחות מ-80 בממוצע: ממ.. בשנתי בכלום.. בשליש האחרון בספורט.. מורה זונע.. היה לכם חבר\ה השנה? לא מה הכי אהבתם בביצפר שלכם (כאילו אם חידשו בו משהו)? מממממממממ כלום היה משהו שעצבן אותכם כל כך ולא היה לכם למי להגיד אותו? מתי לא:-\ מי הילד שהכי עצבן אותכם השנה? ממ יש הרבה.. והכי הצחיק אתכם השנה? מממ.. שמות יעזרו? והכי רציתם להחטיף לו מכות? מממממממממ יש יותר מדי
לרוב גם מימשתי

thebaby

New member
מישהו קורא את זה../images/Emo35.gif../images/Emo101.gif

אזז.. איך עברה עליכם השנה הזאת? נחמד אני מניח... מורה שהיתה הכי מרגיזה ? לא יודע. לא זוכר. מורה שהיתה הכי נחמדה? לא זוכר
ספרו על ריב שהיה לכם השנה (אם היה): לא זוכר
ספרו על משהו טוב שקרה לכם השנה: קיבלתי רישיון. סיימתי בית ספר. כל מיני שטויות. ברצינות.. היתה לכם שיחה עם המנהלת השנה? אני חושב שכן. האם הציונים שלכם טובים? לא ממש. אם לא במה קיבלתם פחות מ-80 בממוצע: אזרחות, נראה לי שהיה עוד. אבל היי, אני כבר לא למדתי כמעט מקצועות השנה. היה לכם חבר\ה השנה? יאפ. היה אחלה ממש =]. מה הכי אהבתם בביצפר שלכם (כאילו אם חידשו בו משהו)? את העובדה שלא הייתי בו יותר מידי. היה משהו שעצבן אותכם כל כך ולא היה לכם למי להגיד אותו? לא ממש. אני בד"כ מוצא איך להוציא את העצבים שלי. או פשוט מעביר אותם. מי הילד שהכי עצבן אותכם השנה? לא יודע
והכי הצחיק אתכם השנה? לא יודע
והכי רציתם להחטיף לו מכות? הרבה
מה אני אעשה שאני לא זוכר כלום

SHE0

New member
עונה =]

איך עברה עליכם השנה הזאת? סבבוייאדה מורה שהיתה הכי מרגיזה ? לספרות מורה שהיתה הכי נחמדה? המחנכת =] ספרו על ריב שהיה לכם השנה (אם היה): לא זוכרת... ספרו על משהו טוב שקרה לכם השנה: ברצינות.. היתה לכם שיחה עם המנהלת השנה? כן, על דברים שצריך לשנות בבצפר האם הציונים שלכם טובים? מאוד
אם לא במה קיבלתם פחות מ-80 בממוצע: לא
היה לכם חבר\ה השנה? לא..חעחע מה הכי אהבתם בביצפר שלכם (כאילו אם חידשו בו משהו)? שומדבר נראה לי היה משהו שעצבן אותכם כל כך ולא היה לכם למי להגיד אותו? לא יודעת מי הילד שהכי עצבן אותכם השנה? ליאור..ננס טיפש והכי הצחיק אתכם השנה? ארתור..ילד קורע =] והכי רציתם להחטיף לו מכות? לליאור! ארגגג רק לרשום את השם שלו מעצבן אותי

KaUrO DoNo

New member
עונה ../images/Emo79.gif

אזז.. איך עברה עליכם השנה הזאת? בסדר יחסית לקודמות. מורה שהיתה הכי מרגיזה ? המחנכת שלי קצת קרציה. מורה שהיתה הכי נחמדה? המורה לספרות והמורה לתנ"ך. ספרו על ריב שהיה לכם השנה (אם היה):לא משו מעניין. ספרו על משהו טוב שקרה לכם השנה:ממממ קיבלתי תלמידה מצטיינת כי השתפרתי בלימודים. ברצינות.. היתה לכם שיחה עם המנהלת השנה? לא. האם הציונים שלכם טובים? נחמדים לאאלה. אם לא במה קיבלתם פחות מ-80 בממוצע: ספורט לא היה משו. היה לכם חבר\ה השנה? יש לי עדיין =] מה הכי אהבתם בביצפר שלכם (כאילו אם חידשו בו משהו)? לא חידשו כלום הכל מעפן היה משהו שעצבן אותכם כל כך ולא היה לכם למי להגיד אותו? לא ממש מי הילד שהכי עצבן אותכם השנה? מישהו מטומטם מהכיתה שלי שאני מתה שיקרה לו משו רע כי מגיע לו. והכי הצחיק אתכם השנה? חחח כל מיני. והכי רציתם להחטיף לו מכות? אותו אחד שעצבן אותי.

noa131

New member
...

אזז.. איך עברה עליכם השנה הזאת?מהר.. מורה שהיתה הכי מרגיזה ?המחנכת הכלבה מורה שהיתה הכי נחמדה?המחנכת המחליפה של המחנכת הכלבה ספרו על ריב שהיה לכם השנה (אם היה):אמממ... לא היה משו מיוחד... ספרו על משהו טוב שקרה לכם השנה:המורה הכלבה יצאה לחופשת הריון ברצינות.. היתה לכם שיחה עם המנהלת השנה?לא.. אבל בסוף שנה שעברה נכנסתי לחדר שלה עשיתי לעצמי בושות(הצגה עם הידים) וקיבלתי על זה כסף... האם הציונים שלכם טובים?בערך... אם לא במה קיבלתם פחות מ-80 בממוצע:לא נראה לי שהיה פחות משמונים.. הכי נמוך זה טוב ואני לא זוכרת כמה זה בדיוק.. היה לכם חבר\ה השנה?לא.. מישהו רצה אבל לא רציתי... מה הכי אהבתם בביצפר שלכם (כאילו אם חידשו בו משהו)?אין תקציב למה שיש עכשיו איך יחדשו? היה משהו שעצבן אותכם כל כך ולא היה לכם למי להגיד אותו?יאפ... מי הילד שהכי עצבן אותכם השנה? ידידה שלי שלא הפסיקה להמציא לי כל מיני שקרים מעצבנים.. והכי הצחיק אתכם השנה? אממ.. ההרצאה שלנו על אלכוהול..מה שבערך אמרו זה שיש אלכוהול בבירה ושזה לא טוב לשתות בירה.. אבל עדיין היה מצחיק.. והכי רציתם להחטיף לו מכות? המורה הכלבה..(קצת חוזר על עצמו לא?)

למעלה