שאלון!!

../images/Emo32.gif שאלון!! ../images/Emo3.gif

בגלל שממש אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש מ=ש=ע=מ=ם לי!!! שלום או היי?: שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: מה ענית?: מי זה היה?: אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: האם חפרתי על הנושא מספיק?: האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: שמת לב שכבר עברתי?: אז מה המצב?: מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: אתה צוחק מצחוק?: הרכבת פעם פאזל?: שיחקת בטטריס?: ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: כמה IC יש לך?: יש לך ICQ? אחלה תוכנה!?: שמת לב שזה היה ייבוש?: ייבשת פעם אנשים?: איך?: אתה שותה תה?: עם סוכר?: בלי סוכר?: כמה סוכר?: מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: אתה יודע לצייר כלב?: וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: השאלון הזה מפחיד?: לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: אז מה המצב עכשיו?: חייכת עכשיו?: ועכשיו?: כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: יש לך יס או הוט?: יש לך בריכה בבית?: אתה גר בבינין קומות או קרקע?: יש לך עדיין שגיאות כתיב?: נישארת כיתה?: עברת באדום?: נהגת?: בן כמה אתה?: אתה בן או בת?: נפגשת עם סלבריטי?: יש לך עכבר בצבע כחול?: באיזה צבע השיער שלך?: מה מידת המכנסיים שלך?: שיקרת בשאלה למעלה?: למה?: האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: הייתה פעם בגן חיות?: חשבת פעם שאתה מאומץ?: חשבת פעם שאמך מכשפה?: האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: חטפו אותך פעם?: מה החפץ האחרון שגנבו לך?: מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: אתה מעוניין בחבר חדש?: אתה מאוהב?: מה אתה עושה היום בעזרת השם?: מה עשית אתמול?: מה תעשה מחר בעזרת השם?: האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: טיפסת פעם על גדר?: אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: שמעת פעם את מתי כספי?: אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: לדעתך שרית חדד זונה?: לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: האם הרגשת פעם בודד נפשית?: האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: קרה לך שנשברה לך ביצה?: זרקת זבל מחלון במכונית?: אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: האם טיפסת פעם על עץ?: בנית פעם "מחנה"? היית בצופים?: היית בנוער העובד והלומד?: עבדת פעם?: מילצרת פעם?: שתית פאנטה בטעם ענבים?: אכלת שוקולד עם צימוקים?: שתית חלב עם עוגיות?: אתה רעב?: ועכשיו?: לא בא לך שווארמה?: אתה אוהב אמבה?: אתה יודע ממה עשויה האמבה?: אם לא, שאגלה לך?: אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: אכלת מרשמלו עם שיפודים?: אתה אוכל בעמידה?: שתית אקונומיקה?: שתית קליה?: אכלת אבנית?: ציחצחת היום שיניים?: ליקקת היום את שיערך?: עקץ אותך היום ייתוש?: איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: מה השיר הראשון ששמעת היום?: זימזמת היום?: מה חלמת היום?: האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: איזה יום היום?: מה השעה עכשיו?: השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: השם השני?: והשלישי?: למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: באיזה גיל למדת שעון?: איך?: באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: התעייפת?: את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: התחפשת פעם לשעשועית?: התחפשת פעם לשוטר?: תדגמן בעירום?: תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: נגעת בסם?: השתמשת בסם?: שתית סבון כלים?: שמת פקק במה?: הזהירו אותך לא לשים אותו?: הוצאת אותו?: ברחת פעם מכלב?: פחדת פעם מציפור?: פחדת פעם מסוס?: רכב פעם על גב הוריך?: משכת למישהו במכנסיים?: הורדת למישהו את המכנסיים?: התפרצת פעם בשיעור?: העליבו אותך פעם?: מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: השאלון ניגמר?:

זה השאלון הכי ארוך שראיתי מימי ...

מצטערת שאני לא עונה עליו כי אין ממש כוח ...

oreloosh

New member
עונה זה היה קשההה ../images/Emo175.gif

שלום או היי?:היי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?:כן מה ענית?:"שמעי.. שאלה טובה" חח מי זה היה?: איזה ילדה אחת מהשכונה אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?:לא יענה שתגדל תבין חח האם חפרתי על הנושא מספיק?:כע האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?:כן שמת לב שכבר עברתי?:לא אז מה המצב?:הכל טוב מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?:אממ השאלה הקודמת.. אתה צוחק מצחוק?:תלוי...חח פעם שעברה אני ודודה שלי צחקנו על הצחוק של חברה של אמא שלי חוחו הרכבת פעם פאזל?:בטח שיחקת בטטריס?:מי לא חח ניפסלת בשלב ראשון בדייב?:לא כמה IC יש לך?: מה זה חח אה איסיקיו? חח 3 אבל 2 לא עובדים לא יודעת ססמא חח יש לך ICQ?כן אחלה תוכנה!?:כן שמת לב שזה היה ייבוש?:לא ייבשת פעם אנשים?:כן איך?:מאיפה אני זוכרת אתה שותה תה?:כע עם סוכר?:כע כמה סוכר?: 2 מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?:בבוקר חחח מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?:מה זה בכלל חח אתה יודע לצייר כלב?:לא וחתול? לא אתה יודע לצייר חתול?לאא כן אתה יודע?: לא!! השאלון הזה מפחיד?:לאא אבל זה קצת מתחיל להפחידד לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?:כה טוב, ניראה לך שאשאל אותך?:? אז מה המצב עכשיו?:הכל טובב חייכת עכשיו?: לא ועכשיו?: לא כמה כוסות מים אתה שותה ביום? 2 חחו חח סתם אולי איזה3לא יותר לא אוהבת מים יש לך יס או הוט?:יס יש לך בריכה בבית?:לא אתה גר בבינין קומות או קרקע?:קומות יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לא מה אני דיסלקטית? נישארת כיתה?:לא עברת באדום?: כן נהגת?: כן חח במכוניות מרוצים חח סתם בן כמה אתה?: 15 אתה בן או בת?:בת נפגשת עם סלבריטי?:כה יש לך עכבר בצבע כחול?: כן באיזה צבע השיער שלך?: שחור מה מידת המכנסיים שלך?: 25 בג'ינסים 1 במכנסיים שיקרת בשאלה למעלה?:לא למה?:אויש האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?:בטח למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: לעבוד על אנשים חוחו הייתה פעם בגן חיות?: כן חשבת פעם שאתה מאומץ?:כן חשבת פעם שאמך מכשפה?: אממ במידה מסוימת כה חח האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: לאא חח חטפו אותך פעם?: לא מה החפץ האחרון שגנבו לך: ארנק מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: 15.7 מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: מזמןןן בתחילת ט' עכשיו אני עולה לי' אתה מעוניין בחבר חדש?: כן אתה מאוהב?: כן מה אתה עושה היום בעזרת השם?: אממ.. מה עשית אתמול?: ישנתי אצל דודים שלי עשיתי כיף עם בת דודה שלי חח מה תעשה מחר בעזרת השם?: לא'דעת האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: שקיעה טיפסת פעם על גדר?: כןן אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: לא בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: בעד האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: בטח מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: לענות שמעת פעם את מתי כספי?: מי זה בכלל? אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: בטח לדעתך שרית חדד זונה?: לא לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?:אני מקובלת ואני לא האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: לאא האם הרגשת פעם בודד נפשית?: לאא האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: כןן האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי ?סדגש| כן קרה לך שנשברה לך ביצה?: כן זרקת זבל מחלון במכונית?: כן אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: כןן אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: אני תמיד מאחורה עם כולם אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: אממ בלילה אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: יוטבתה האם טיפסת פעם על עץ?: כן בנית פעם "מחנה"? כן מילצרת פעם?: לא שתית פאנטה בטעם ענבים?: כה שתית חלב עם עוגיות?: כן אתה רעב?: לא ועכשיו?: לא לא בא לך שווארמה?: לאאאא על הבוקר!?! אתה אוהב אמבה?: לאא איככ אתה יודע ממה עשויה האמבה?: כןן חח ממנגו ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: כן נכון, כי הצצת! אוי אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: עוף לי מהבית! ותשאיר ת'אבטיח ציחצחת היום שיניים?:כן ליקקת היום את שיערך?: לא עקץ אותך היום ייתוש?: כןן חח בלילה יותר נכון אבל זה נקרא היום כי זה היה בסביבות 5 בבוקר זימזמת היום?: לא מה חלמת היום?: מה איכפת לכם? האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: לא ממש האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: לאאא 500 מקלחות ביום! מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: ב5 בבוקר חח כרגיל כזה איזה יום היום?: רביעי מה השעה עכשיו?: 10:20 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?:קסם השם השני?: לידור והשלישי?: אוראל למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: לא'דעת זה לבד עלה חח באיזה גיל למדת שעון?: בכיתה ב' זה היה גיל 7 או 6 וחצי באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: גיל 2 וחצי עד 10 את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: אממ את הנסיך שלי התעייפת?: כעע את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?:לא התחפשת פעם לשעשועית?: לא התחפשת פעם לשוטר?:לא תדגמן בעירום?:לא תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?:לא נגעת בסם?: לא שתית סבון כלים?: לא שמת פקק במה?:בבקבוק הזהירו אותך לא לשים אותו?:לא הוצאת אותו?:אוי סתמו ברחת פעם מכלב?: כןן חחחח פחדת פעם מציפור?:לא חח פחדת פעם מסוס?:כן חחח שלא יבעט בי רכב פעם על גב הוריך?:כן משכת למישהו במכנסיים?:כן הורדת למישהו את המכנסיים?:כן התפרצת פעם בשיעור?:כןן מה לעשות מורות מעצבנות העליבו אותך פעם?:כן אבל לא רציני ממש מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?:בוקר טובב השאלון ניגמר?:כן תודה!

Shiri from the block

Active member
יש לי זמן../images/Emo9.gif שלום או היי?: היי.. שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: נופ. מה ענית?: - מי זה היה?: - אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: הייתי אומרת שישאל את אבאמא../images/Emo3.gif למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: שההורים יחליטו אם זה הזמן שהוא ידע את האמת או לא.. חינוך שלהם לא שלי../images/Emo3.gif האם חפרתי על הנושא מספיק?: לא ממש האמת האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: כע שמת לב שכבר עברתי?: חחחחח אז מה המצב?: נחמדי! מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: לא יודעת/לא זוכרת.. אתה צוחק מצחוק?: כן. הרכבת פעם פאזל?: ברור! שיחקת בטטריס?: בטח. ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: חחחחחחחחחחחחחחח לא כמה IC יש לך?: מזה IC? :| יש לך ICQ? כע אחלה תוכנה!?: ממש לא. שמת לב שזה היה ייבוש?: הא? ייבשת פעם אנשים?: כע../images/Emo3.gif איך?: לא זוכרת.. אתה שותה תה?: לא, לא אוהבת. עם סוכר?: אם אני שותה אז כן.. בלי סוכר?: לפעמים זה עם דבש.. כמה סוכר?: שניים. מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: לפני.... שעה וחצי.. מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: יותר מידי זמן.. אתה יודע לצייר כלב?: כע. וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: כן. השאלון הזה מפחיד?: לא. לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: אז מה המצב עכשיו?: עדיין נחמדי חייכת עכשיו?: לא. ועכשיו?: גם לא../images/Emo3.gif כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: לא שותה כוסות, שותה מברזייה או בקבוק. יש לך יס או הוט?: הוט. יש לך בריכה בבית?: הלוואי. אתה גר בבינין קומות או קרקע?: קומות. יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לא. נישארת כיתה?: לא. עברת באדום?: כמעט נהגת?: כע בן כמה אתה?: 19 אתה בן או בת?: בת נפגשת עם סלבריטי?: כע יש לך עכבר בצבע כחול?: לא באיזה צבע השיער שלך?: חום מה מידת המכנסיים שלך?: חסוי../images/Emo3.gif שיקרת בשאלה למעלה?: חחח למה?: האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: לא. למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: הייתה פעם בגן חיות?: כע חשבת פעם שאתה מאומץ?: חחח כן חשבת פעם שאמך מכשפה?: לא! האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: לא. חטפו אותך פעם?: לא. מה החפץ האחרון שגנבו לך?: טפו טפו טפו לא נראה לי שגנבו (זה גם מתחרז!) מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: יותר מידי זמן מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: ^^ אתה מעוניין בחבר חדש?: כע אתה מאוהב?: לא!!!! D: מה אתה עושה היום בעזרת השם?: שוב פעם בעזרת השם?????? איכסס. היום אני חוזרת לבית. מה עשית אתמול?: עבדתי יותר מידי קשה. מה תעשה מחר בעזרת השם?: די עם הבעזרת השם הזה!!! כוסעמק. יום יגיע ותקלטו שהשם הזה לא עושה כלום למען המדינה וגם לא יעשה כי הוא לא קיים. גרררררררררררררר האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: נורא../images/Emo99.gif רק לפני כמה ימים זכיתי לראות את הזריחה שוב../images/Emo9.gif לפחות משו אחד טוב שיצא מהשמירות../images/Emo3.gif טיפסת פעם על גדר?: כע אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: כע! בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: בעד. משעמם לי.. אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: כי משעמם.. האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: כן. האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: כן. מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: נראה לי ששניהם שמעת פעם את מתי כספי?: נראה לי.. אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: דונט וורי סמי הורי! כע../images/Emo3.gif לדעתך שרית חדד זונה?: לא. לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: לא. האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: אממ לא. האם הרגשת פעם בודד נפשית?: כן. האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: כן!! ../images/Emo10.gif האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: חחח לא.. קרה לך שנשברה לך ביצה?: כע זרקת זבל מחלון במכונית?: לא. אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: לא. זה עושה לי רע. אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: חחח אני כל הזמן חושבת על זה../images/Emo6.gif לא יודעת../images/Emo3.gif אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: לילה. קל יותר להירדם. אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: יוטבתה../images/Emo47.gif האם טיפסת פעם על עץ?: כע בנית פעם "מחנה"? חחחח בערך היית בצופים?: לא אבל הייית במד"צים, משו כזה.. היית בנוער העובד והלומד?: לא. עבדת פעם?: כע מילצרת פעם?: לא שתית פאנטה בטעם ענבים?: לא. אכלת שוקולד עם צימוקים?: לצערי כן שתית חלב עם עוגיות?: כן! אתה רעב?: לא ועכשיו?: עדיין לא לא בא לך שווארמה?: לא, לא אוכלת את זה. אתה אוהב אמבה?: לא. אתה יודע ממה עשויה האמבה?: לא. אם לא, שאגלה לך?: אם בא לך.. אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: כע נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: ../images/Emo12.gif אכלת מרשמלו עם שיפודים?: כע אתה אוכל בעמידה?: כשיוצא.. שתית אקונומיקה?: מה פתאום. שתית קליה?: הא?? אכלת אבנית?: מזה השאלות האלה?? :| ציחצחת היום שיניים? בטח ליקקת היום את שיערך?: לאא עקץ אותך היום ייתוש?: לא. איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: לא שומעת. מה השיר הראשון ששמעת היום?: לא זוכרת. זימזמת היום?: כע מה חלמת היום?: לא זוכרת../images/Emo10.gif האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: כעעע האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: לא. מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: שוב פעם בעזרת השם???../images/Emo46.gif היום אני אלך לישון בסביבותתתת 3-4 ככה../images/Emo99.gif איזה יום היום?: רביעי מה השעה עכשיו?: 12:46 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: ניק. השם השני?: בריטני והשלישי?: הדר למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: לא יודעת, ככה יצא. באיזה גיל למדת שעון?: לא זוכרת.. איך?: הורים? באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: אני כבר התייאשתי מהשאלות../images/Emo122.gif את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: ניק../images/Emo10.gif סנייפ../images/Emo99.gif התעייפת?: כן. את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: כן!!! ../images/Emo9.gif התחפשת פעם לשעשועית?: לא. התחפשת פעם לשוטר?: לא. תדגמן בעירום?: לא. תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: לא. נגעת בסם?: לא. השתמשת בסם?: לא. שתית סבון כלים?: לא. שמת פקק במה?: הא? הזהירו אותך לא לשים אותו?: הא? הוצאת אותו?: מה? ברחת פעם מכלב?: כן. פחדת פעם מציפור?: לא. פחדת פעם מסוס?: כן. רכב פעם על גב הוריך?: לא שזכור לי.. משכת למישהו במכנסיים?: יש מצב../images/Emo3.gif הורדת למישהו את המכנסיים?: ^^ התפרצת פעם בשיעור?: לא. העליבו אותך פעם?: כן. מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: לא רוצה לקום. השאלון ניגמר?: מסתבר..

למעלה