שאלון

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo32.gifשאלון../images/Emo179.gif

אז ככה... כיוון שהרבה מחברי הפורום הם בני נוער ורובם נמצאים בביצה שנקראת החופש הגדול [
שעוד מעט נגמר...] החלטתי להעלות שאלון שקשור לחופש הגדול.
השאלון נכתב בלשון זכר אך מיועד לשני המינים.
אני מבקשת סליחה מחברי הפורום המקופחים, נפצה אתכם בהקדם.
[נגנב מסקרים ושאלונים]
איך החופש?
לאיזה כיתה עולה?
עשית כבר בגרויות כלשהן?
קנית כבר ציוד לבית ספר?
קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר?
מתרגש לקראת השנה החדשה?
מה עושה בכלל בחופש?
עובד?
אוהב ים?
ובריכה?
בכלל אתה אוהב קיץ?
ומה עדיף קיץ או חורף?
3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: - - -
הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי?
הולך להופעות?
אוהב לונה פארק?
ומה עם פארק מים?
אבטיח או מלון?
ידעת שיש אבטיח צהוב?
אכלת את זה פעם?
איזה מגמות אתה בבצפר?
מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו?
באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)?
עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה?
אוהב ללכת לקולנוע?
או שמעדיף לראות סרטים בבית?
מתכנן ללכת לקולנוע בחופש?
איזה סרט נחמד ראית לאחרונה?
מה עדיף- ארטיק או קרטיב?
בתאכלס, אתה מתגעגע בחופש לבצפר?
מחכה לסיים בצפר?
רוצה ללכת לצבא?
מה אתה עושה רוב החופש?
נפגש הרבה עם חברים? אתם מוזמנים לשתף אותנו בנפלאות החופש הגדול.

koopy

New member
עונה

איך החופש?אמ... לא משהו עד עכשיו ניסתי לגרום לו להראות כמו חופש ולא כ"כ הלך לי
לאיזה כיתה עולה?יא
עשית כבר בגרויות כלשהן?לקט מצוות,ספרות,היסטוריה,ארץ ישראל ובעע... לשון
קנית כבר ציוד לבית ספר?כשאני עוברת בחנויות לציוד אני עוצמת את העיינים ומסרבת להאמין שזה ח-ו-ז-ר!!!
קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר?מקבלים
מתרגש לקראת השנה החדשה?אם לרצון עז שיכפילו את החופש ב4 ולחשק מטורף לא לראות יותר את בית ספר קוראים התרגשות- אז אני מתרגשת אדוקה!
מה עושה בכלל בחופש?ישנה,אוכלת ועומדת בציפיות של העולם ממני בהתחלה גם קצת טיילתי עכשיו פחות... מתכוננת נפשית לאזכרה של אמא (כאילו שאפשר בכלל)
עובד?בע.... לא רציתי למרות שהציעו לי.... איזה פרינססה מפונקת אה?...
אוהב ים?מאודד
בעיקר לדוג
ובריכה?גם
בכלל אתה אוהב קיץ?כשהוא לא מכה על פניי הבהירות כשאני חוצה בעייפות רחובות ארוכים (כמו קפלן בת"א) אלא מלטף ברכות ונותן שיזוף חמוד- אז כן
ומה עדיף קיץ או חורף?קיץ
3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: -הודו -צפת -אפגניסטן- סתאאם
הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי?בייבי סיטר בספארי תודו שזה שילוב קטלני!
הולך להופעות?לא -שנת אבל
אוהב לונה פארק?כן
ומה עם פארק מים?כן בתנאי שאין הרבה ילדים קטנים ומעצבנים שחוסמים את כל התור...
אבטיח או מלון?אבטיח
ידעת שיש אבטיח צהוב?לא
אכלת את זה פעם?לא
איזה מגמות אתה בבצפר?ארץ ישראל
מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו?נשמע הזוי אבל עוד לא יודעת
באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)12
עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה?סרוגים
אוהב ללכת לקולנוע?יפ
או שמעדיף לראות סרטים בבית?קולנוע- עם דלי של פופקורן
מתכנן ללכת לקולנוע בחופש?לא- שנת אבל
איזה סרט נחמד ראית לאחרונה?אני והמזל שלי
מה עדיף- ארטיק או קרטיב?סורי על הבורות אבל מה ההבדל?
בתאכלס, אתה מתגעגע בחופש לבצפר?בד"כ לקראת סוף החופש כן מאוד יש מין קטע כזה של "חכו תראו השנה אני מביא אותה בענק איך שמתחילים הלימודים אני ניהיה בנאדם אחר".... השנה-ממש ממש לא!!
מחכה לסיים בצפר?לא... להפך באלי להישאר בגיל הזה לנצח
רוצה ללכת לצבא?שירות לאומי בעזרת ה'
מה אתה עושה רוב החופש?ישנה ומתהלכת כסהרורית במשך היום (בערך)
נפגש הרבה עם חברים?כן- הם גרים לידי שיהיה לכולם המשך חופש משוחרר מרגיע ומנוצל-כי זה מה שאומרים בד"כ לי אישית אין כ"כ רצון לנצל אותו לדברים הרגילים אלא פשוט לנוח....

morib17

New member
גם אני רואההה

סרוגים סדרה חמודה...מי הפייבוריט שלך?? גם ראיתי אני והמזל שלי..סרט קצת טיפשי אבל חמוד!

morib17

New member
נכון..

למרות שגם הודיה מאוד חמודה!! נתי ממש מעצבן...

הי קופי!

גם אני במגמת ארץ! תודי שזאת המגמה הכי שווה בעולם!! ולגבי ארטיק, קרטיב: ארטיק- זה ארטיק עם שוקולד, קצפת, משהו מיוחד וקרטיב-זה ארטיק קרח פשוט.. מקווה שהחכמתי אותך קצת..

בסדר ב"ה!

איך היה לך? איזה יחידה עשית? אני עשיתי השנה את 2 היחידות של ירושלים (שאומרים שזה החלק הכי קשה..) אז ברוך ה' שגמרנו עם זה!

koopy

New member
איזה כייף לכם

שסיימתם עם ירושלים אחנו עשינו נגב וזה היה ממש קל...

yaeli20

New member
עונה! בערך :-\

איך החופש? סבבה לאיזה כיתה עולה? שנה ב' עשית כבר בגרויות כלשהן? עשיתי את כולן עברתי? זאת שאלה אחרת... קנית כבר ציוד לבית ספר? חלק לא הכל קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? מקבלים / מצלמים מאמרים מתרגש לקראת השנה החדשה? האמת באופן מפתיע כן קצת מה עושה בכלל בחופש? לנוח לקראת שנה ללא שינה וכייף עם חברים עובד? כן אוהב ים? כן ובריכה? קצת פחות בכלל אתה אוהב קיץ? לללללללאאאאאאאאא!!!!!! ומה עדיף קיץ או חורף? חורף!!!!
3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: -אירופה! -אירופה! -אירופה! הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? אממממ מה נחשב מקום אטרקטיבי? האמת רוב הסיכויים שלא... הולך להופעות? תאורתית כן אבל עדיין לא הלכתי לשום דבר בקיץ הזה אוהב לונה פארק? כן ומה עם פארק מים? קצת פחות אבטיח או מלון? מלון ידעת שיש אבטיח צהוב? לא, ידעת שיש מלון ירוק ומלון כתום אכלת את זה פעם? לא... את? איזה מגמות אתה בבצפר? הייתי קולנוע (מפתיע נכון?!) מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? אותו בית ספר באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)? 12-13 עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה? בטי!!! ועד החתונה אוהב ללכת לקולנוע? כן או שמעדיף לראות סרטים בבית? גם תלוי במצב רוח מתכנן ללכת לקולנוע בחופש? הייתי ומתכוונת ללכת לראות את מאמא מיה איזה סרט נחמד ראית לאחרונה? בקולנוע את איים אבודים בטלוויזיה את המספר 23 ובDVD הנזירות בלוז 2 מה עדיף- ארטיק או קרטיב? אני אמשיך את הבורות... מה ההבדל? בתאכלס, אתה מתגעגע בחופש לבצפר? מודה (ומורידה את הראש) כן.... מחכה לסיים בצפר? כןןןןןןןןןןןןן! מה אתה עושה רוב החופש? ישנה נפגשת עם חברים משלימה כל דבר שלא יהיה לי זמן לעשות בזמן הלימודים נפגש הרבה עם חברים? כן אבל זה אף פעם לא מספיק! המשך חופש מקסים לכוווללללםםםםםם

morib17

New member
אחחח...איזה כיף שאלוןן!!

איך החופש? היה נחמד בהתחלה...עכשיו התחיל לשעמם מזל שאני עובדת.. (אגב אני בעד לפצל את החופש הגדול לכל מיני חופשות קטנות מפוזרות באמצע השנה) לאיזה כיתה עולה? יב' איזה כיף סוף סוף השנה שכ"כ חיכיתי לה!! עשית כבר בגרויות כלשהן? כן...הרבה! קנית כבר ציוד לבית ספר? הכל חוץ ממחברות..אני מסודרת ואוהבת שהכל יהיה מוכן מוקדם! קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? קונים... מתרגש לקראת השנה החדשה? האמת שכן..זאת שנה אחרונה.. מה עושה בכלל בחופש? עובדת...ואחה"צ רוב הזמן בבית..לא ממש בא לי לצאת.. עובד? כן..בקייטנה,לפני כן עבדתי בפארק מים..היה כיףף אבל קשה מידי.. אוהב ים?מאודדדדד בריכה?איכססססססססס בכלל אתה אוהב קיץ?לאאאאא....חוץ מהקטעים שבהם נמצאים במזגן ומה עדיף קיץ או חורף? ברור שחורף!! 3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: -לונה פארק -לונה פארק -לונה פארק הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי?ממש לא..ואני גם לא מתכוונת להיות.. הולך להופעות? לאאאאאאאאאאא אוהב לונה פארק? מאודדדדדדדדדדד ומה עם פארק מים? לא כ"כ..תלוי.. אבטיח או מלון?
ידעת שיש אבטיח צהוב? כן... אכלת את זה פעם? כן...זה נחמד מאוד! איזה מגמות אתה בבצפר? ספרות.. מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? נשארת באותו המקום באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)? בד"כ 11 אבל בגלל העבודה 7 עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה? כן...סרוגים,חשופים,האנטומיה של גריי אוהב ללכת לקולנוע?כן או שמעדיף לראות סרטים בבית? אבל הרבה יותר כיך (וזול...) לראות בבית מתכנן ללכת לקולנוע בחופש?לא איזה סרט נחמד ראית לאחרונה? בטוח אולי,27 שמלות מה עדיף- ארטיק או קרטיב? ארטיק בתאכלס, אתה מתגעגע בחופש לבצפר? ממש ללאאאאאאאאא מחכה לסיים בצפר? מאודדד רוצה ללכת לצבא ?כן,אבל לא נראה לי שזה יקרה מה אתה עושה רוב החופש? עובדת,ומודבקת למחשב.. נפגש הרבה עם חברים? כל ערב הליכה עם חברות נחשב??? חברים יקרים שיהיה לכם המשך חופש הכי מהנה שאפשר..תנצלו אותו טוב טוב!!

"הכול אני יכול בחופש הגדול"

איך החופש? כייף חיים לאיזה כיתה עולה? י' לצערי עשית כבר בגרויות כלשהן? שנה הבאה לצערי קנית כבר ציוד לבית ספר? לא קונים אצלך ספרים או מקבלים מהבצפר? קונים מתרגש לקראת השנה החדשה? קצת מתרגש אבל לא מצפה.. מה עושה בכלל בחופש? המון עם חברים,ליילות שלמים בתנועה,גרעין,התנדבויות(גמ"ח אוכל וקייטנה),בייבי סיטרים,ים,משפחה,מטייל המון... עובד? אני עובד שעות ארוכות בתור שמרטף(ומרוויח המון) אוהב ים? מאוד ובריכה? גם בכלל אתה אוהב קיץ? מאוד ומה עדיף קיץ או חורף? אביב [מתחקם] 3 מקומות שהיית רוצה לבקר בהם בקיץ: -הודו(תחלום על זה) -סיני(הלוואי) -מיני ישראל בירושלים הספקת כבר להיות באיזה מקום אטרקטיבי? כן בטח הולך להופעות? כן אוהב לונה פארק? כן ומה עם פארק מים? גם אבטיח או מלון? אבטיח ידעת שיש אבטיח צהוב? לא אכלת את זה פעם? לא איזה מגמות אתה בבצפר? עוד לא היה מתחיל בצפר חדש או נשאר בבצפר שהיית בו? נשאר באיזה שעה אתה בד"כ קם בבוקר (בחופש כלומר)? 8.00 או 10.00 עוקב אחרי תוכניות מסויימות בטלויזיה? כוכב נלד אוהב ללכת לקולנוע? מאוד או שמעדיף לראות סרטים בבית? לא מתכנן ללכת לקולנוע בחופש? ברור איזה סרט נחמד ראית לאחרונה? איים אבודים מה עדיף- ארטיק או קרטיב? מה ההבדל בתאכלס, אתה מתגעגע בחופש לבצפר? לאאאאאאאאאאאא מחכה לסיים בצפר? כן רוצה ללכת לצבא? ברור! מה אתה עושה רוב החופש? בתנועה ובת"א נפגש הרבה עם חברים? כן

למעלה