שאלון!

Conviction

New member
../images/Emo32.gif שאלון! ../images/Emo124.gif

כי משעמם לי ואני מנסה להתחמק מללמוד למתכונת. (נלקח מפורום HIM) שם מלא: גיל: מקום מגורים: סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אוהב אותו? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אוהב את זה? מה צבע העיניים שלך? אוהב אותו? מה צבע העור שלך? כמה אחים? אוהב את המשפחה? פירסינג: קעקועים: אוהב את עצמך? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני? מתנחל? כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? כמה מחשבים יש בבית? איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מחכה לשנה הבאה? מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? יש חבר/ה? היית מאוהב? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך: שיר שמתנגן ברקע: מה המידה שלך בנעליים? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה המקצוע האהוב עלייך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? הלכת פעם להפגנה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? איזה עונה בשנה אהובה עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

Conviction

New member
הערה:

השאלות האלה
אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך: שיר שמתנגן ברקע: מתייחסות ל"מתי הפעם האחרונה ש...?"

Conviction

New member
ארוך ../images/Emo178.gif

שם מלא: הדר טרייבר. גיל: 17 עוד חודש. מקום מגורים: תל אביב. סטרייט/גיי/ביי: סטרייט. אתה צמחוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה. אוהב אותו? לא, ובגלל זה שיניתי אותו
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן, לאדום. (כרגע יש לי שיער אדום.) השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל. אוהב את זה? לאאאא. מה צבע העיניים שלך? חום כהה. אוהב אותו? לא ממש. מה צבע העור שלך? שחום מעט.
כמה אחים? 1. אוהב את המשפחה? אכן. פירסינג: באף. קעקועים: עדיין [!] לא. אוהב את עצמך? כן :$ חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? גובה |בלונדה| (למרות שלפעמים זה מעצבן) חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אין לי מושג. עברת פעם על החוק? לא.
גנבת פעם? לא. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא. (מה זה השאלות האלה..
) אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית. מתנחל? לא. כמה קומות בבית? 1. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1?
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר שלי. כמה מחשבים יש בבית? 2. איזה כתה סיימת? מסיימת י"א
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? עדיף לשאול איזה מורה לא הייתי מפטרת.. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה. :) מחכה לשנה הבאה? בערך, כדי לסיים אותה. מה מיקצועות ההרחבה שלך? פסיכולוגיה, סוציולוגיה ותקשורת. כמה יח"ל מתמטיקה? 4. כמה יח"ל אנגלית? 5. עשית בגרויות השנה? במה? פסיכולוגיה, תקשורת, הסטוריה. (three more to go!) באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בנוכחי. יש תיכנונים לחופש? בערך. יש חבר/ה?
היית מאוהב? נראה לי שכן [: היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא. כמה בני זוג היו לכם? 4 פלוס מינוס.. (כי חלק היו ממש סתם
) כמה מתוכם היו רציניים? 1. מתי היה האחרון? כרגע. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 5 חודשים and counting. למה ניפרדתם? לא ניפרדנו.
בגדו בך פעם? לא. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? ממ, מאיזו בחינה?.. כתפיים, שפתיים, כפות ידיים, שכל (אחד הדברים הכי סקסיים), שליטה בשפה האנגלית (
), וכו'. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא התנסיתי, אבל אני משערת שלא.
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא. האם התנשקת עם בן מינך? לא. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא.

Conviction

New member
חלק ב'

אכלת: לפני שעתיים. שתית: לפני שעה בערך. השתכרת: מעולם לא. הקאת: לא זוכרת כבר.. שמעת דיסק: אתמול. איזה דיסק? The Who - Then and Now היית בהופעה: לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול :$ היית בתל אביב: כרגע. התקשרת למישהו: לפני כמה שעות. התקשרו אלייך: לפני שעה. שיר שמתנגן ברקע: חווה אלברשטיין ואריק סיני - שוב. מה המידה שלך בנעליים? 42
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי מושג
מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית, עיתונאות. עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כרית עם תמונה של הבויז
איפה חגגת יומולדת אחרון? לא זוכרת כבר איך אתה הכי אוהב לבלות? שינה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 02:00-03:00 בימי לימודים, 05:00+ בסופי שבוע. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? שמונה בבוקר. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לצערי כן. מה היה המבחן האחרון? ממ..בגרות בתקשורת. כמה קיבלת בו? אין לי מושג. היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? לא. אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שבוע. מדוע? סיפור ארוך..
לקחת סמים מתישהו? לאא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Natasha Bedingfield - I Bruise Easily. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אני אשמור את זה לעצמי
ולחבק? רוני. ולנשק? רוני. ולספר לו משהו מהלב? רוני. יש לך חברה? כן. את מי היית לוקח לאי בודד? הרבה אנשים... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? רוני. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? לא יודעת שם מיוחד לבת? לא יודעת בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ממ.. מעיין. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? המ, אין לי מושג. אתה לומד ביום שישי? לא. מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? קרן. על מה דיברת איתו? מתמטיקה
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? קרן ועינב. על מי אתה יודע הכי הרבה? נראה לי שקרן. מה הדבר האחרון שקנית? חולצה מדהימה
כמה הוא עלה? 90 ש"ח. ממי הsms האחרון שקיבלת? רוני. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? רוני. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? דלוק. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה! יש לך עדשות/ משקפיים? כן, משקפיים. עשית ישור שיניים? לא, אבל אני צריכה. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חח, שנים
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני כמה חודשים. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הרצליה. למה הלכת לשם? הלכנו לחוף הים :] איך קוראים לאמא שלך? זמירה. יש לך שם שני? מהו? אין לי. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? לפעמים
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17. (עוד חודש.. והוהוו!) איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה, קומדיה, דרמה, מתח.. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת הלכת פעם להפגנה? לא. מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו שאני אוהבת. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? סעמק, כאילו, אוף. מה עושה לך טוב? הרבה דברים (:) מה מעצבן אותך? הומופוביה, שוביניזם, גזענות. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה, ציור, נגינה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אייפוד? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מאיפה אני יודעת.. בטח חלב וכאלה. מה היית לוקח לאי בודד? החלטה קשה נו. המלצה לסרט: בנים אינם בוכים! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אני אוהב אותך. איך את/ה מתגבר על באסה? חברות. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק! איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן
מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן
נפגשת איתו/ איתה? כן
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הרבה דברים X: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בוודאי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? בחיים לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: הייתה שאלה כזאת. האם את/ה מאמינ/ה בה´? נראה לי שכן. החיים טובים לדעתך? כן. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלמד
שיר ברקע: Pearl Jam - Porch. שעת סיום: 16:57. שאלון מציק

Blank Smile

New member
אוי, ארוך

שם מלא: שני רז גיל: 19 מקום מגורים: הרצליה סטרייט/גיי/ביי: ביי אתה צמחוני? נופ מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום [בהיר קצת] אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא, אבל היו לי גוונים בלונדינים פעם השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? יאפ מה צבע העיניים שלך? ירוק אוהב אותו? יאפ מה צבע העור שלך? חחח צבע גוף. סתם נו, לבן שקוף
כמה אחים? אחות אוהב את המשפחה? לא בחודשים האחרונים, לא.. פירסינג: אין קעקועים: אין אוהב את עצמך? בדר"כ חושב שאתה בנאדם יפה? יש ימים.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? העיניים והצלקת על שורש כף היד חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? מקווה
עברת פעם על החוק? יאפ גנבת פעם? אכן.. :$ אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? חח לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? ממש לא כמה קומות בבית? קומה אחת, פנטהאוס באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? .. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 איזה כתה סיימת? י"ב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? שאלון לא מעודכן.
אבל את המורה שלי [לשעבר, כן?] לאזרחות.. פדופיל מגעיל. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? פסדר.. נחמדה.. מחכה לשנה הבאה? שיחרורררררר
מה מיקצועות ההרחבה שלך? אה.. תקשורת כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? סיימתי כבר מזמן.
באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אם קצת מזל, אולי במנשר יש תיכנונים לחופש? איזה חופש?.. יש חבר/ה? נופ היית מאוהב? לא ממש היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? עזבו אותי נו
כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? לא שידוע לי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שיער, חיוך האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? חח לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן.. :$ האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא
האם אמא נכנסה פעם באמצע? חס וחלילה "מתי הפעם האחרונה ש...?" אכלת: לפני חצי שעה שתית: ^^ השתכרת: לפני שבועיים הקאת: שניםםםם שמעת דיסק: אתמול איזה דיסק? של הסיזור סיסטרז
היית בהופעה: אה.. אה! בזה של גאידמק, ביום העצמאות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: שבוע שעבר היית בתל אביב: אמ.. שבועיים, שלוש ככה.. התקשרת למישהו: לפני.. 6 שעות התקשרו אלייך: 20 דקות, סיננתי שיר שמתנגן ברקע: Anna Nalick - Wreck of the Day
מה המידה שלך בנעליים? 40 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? הלוואי והייתי יודעת מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית עיר/ים אהובות: הרצליה, ת"א באיזוריה היפים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?תיק של וואנס איפה חגגת יומולדת אחרון? לא זוכרת!
אה! באיזה דאנס בר בהרצליה איך אתה הכי אוהב לבלות? במיטה
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שיוצא.. אם אני בבסיס, אז אני מנסה לפני 11.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יום עבודה בבסיס נחשב? כי אם כן, 7 וחצי
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מדי ב'- סרבל כחול
מה היה המבחן האחרון? איזה מבחן על בטיחות חימוש
כמה קיבלת בו? 100 היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? גם לא חשבת פעם על התאבדות? כן, אבל לא ברצינות אם כן - סיפרת למישהו? .. מתי פעם אחרונה שבכית? יום רביעי מדוע? עזבו.. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא עברנו על זה? לפני שבועיים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת..
הורדתי מלא שירים ביחד מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ממ.. ולחבק? אף אחד.. ולנשק? .. ולספר לו משהו מהלב? נו, שמות לא יעזרו פה.. יש לך חברה? לא את מי היית לוקח לאי בודד? הכלב שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם שירן, למרות שהשיחה כבר לא זורמת
שם מיוחד לבן? לא יודעת..... שם מיוחד לבת? אה.. נו.. לא יודעת בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? רז איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? מרחק נגיעה [לא מבוסס על הסידרת טלויזיה] אחלה ספר אהבת? מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברות שלי על מה דיברת איתו? כל מיני, היינו מלא זמן ביחד.
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? שירן, אאל"ט על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת..
מה הדבר האחרון שקנית? 2 חולצות
כמה הוא עלה? 100 כל אחת

Blank Smile

New member
המשך

ממי הsms האחרון שקיבלת? אמ.. לא זוכרת..
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנראה חברה שלי.. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "אוהב" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ענבים יש לך עדשות/ משקפיים? יאפ ויאפ עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? וואי, שנים.. נראה לי שיש לי כבר חורים
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני כמה חודשים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ב"ש נחשב? למה הלכת לשם? בסיס איך קוראים לאמא שלך? אבלין יש לך שם שני? מהו? לא.. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? ממש לא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי עם 19 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חוסר החלטיות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד, נראה לי.. למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2, גג הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אנהל את ערוץ E האמריקאי מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשקיבלתי את הכלב שלי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? שיט מה עושה לך טוב? שירים טובים מה מעצבן אותך? יותר מידי דברים בזמן האחרון.. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, ארנק, מפתח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? ה.. מחשב?
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מיצתפוחים מה היית לוקח לאי בודד? הכלב שלי, נו.. עברנו על זה המלצה לסרט: פנטום האופרה
, White Chicks
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? זרקו לי ים של מחמאות ביום רביעי, אבל אולי זה בגלל שבכיתי..
איך את/ה מתגבר על באסה? לא מתגברת.. זה עובר לבד אחרי כמה זמן איפה היית רוצה לבקר בעולם? דיסנילנד איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן מאמינ/ה באהבה וירטואלית? נראה לי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אהבה לא, הידלקות כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אם רק הייתי יודעת.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי בנוגע למה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: שיט, פאק האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? לפעמים מה תעשה כשתסיים את השאלון? אכנס להתקלח שיר ברקע: Anna Nalick - Wreck of the Day, עדיין.. רץ בריפיט שעת סיום:18:02 אבל מה זה עוזר כשלא הייתה שעת התחלה?

sivanick

New member
אני

שם מלא: סיון קרטר:] גיל: עוד 3 חודשים 20 מקום מגורים: ת"א סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? כמעט שחור אוהב אותו? כן:] אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? עשיתי פעם פסים אדומים השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? ככה ככה מה צבע העיניים שלך? חום כהה אוהב אותו? נחמד.. מה צבע העור שלך? שחום כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? מאוד פירסינג: הלוואי קעקועים: לא אוהב את עצמך? ברוב הזמן חושב שאתה בנאדם יפה? אני חמודה:] מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שאני רזה וגבוהה..זה נוח מבחינת ליבוש
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? תשאלו אותם עברת פעם על החוק? לא גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא:| אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1.. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 איזה כתה סיימת? י"ב לפני שנתיים אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? הייתי קודם מפטרת את לימור לבנת
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? אכן מה מיקצועות ההרחבה שלך? פסיכולוגיה סוציולוגיה ותקשורת כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? אני כבר סיימתי עם זה
באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אתם מתכוונים אוניברסיטה?
יש תיכנונים לחופש? אין חופש בצבא
יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? לא היו רציניים..אני לא מחשיבה אותם בכלל כמה מתוכם היו רציניים? - מתי היה האחרון? - מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שבוע למה ניפרדתם? ... בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עינים, שפתיים, כתפיים (רחבות!!), גבריות, שכל, ניסיון, הומור. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? גאד לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? חח לא האם התנשקת עם בן מינך? רק על השפתיים האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? חח לא אכלת: בשתיים שתית: לפני שנייה השתכרת: אתמול הקאת: ממש מזמן.. שמעת דיסק: לא לאחרונה.. איזה דיסק? היית בהופעה: וואי לפני יותר מידי זמן.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: שבוע שעבר היית בתל אביב: כל החיים שלי בערך התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: היום שיר שמתנגן ברקע: The Cranberries - Linger מה המידה שלך בנעליים? 39-40 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי מושג מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית עיר/ים אהובות: ת"א, ניו יורק
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא זוכרת..כנראה שלא קיבלתי משו מיוחד איפה חגגת יומולדת אחרון? באיזה דאנס בר איך אתה הכי אוהב לבלות? לצאת לרקוד או לשבת באיזה פאב.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ימי חול עשר אחד עשרה..סופשבוע זה כבר משו אחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? לא בבית ספרי. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? היה כן מה היה המבחן האחרון? בגרות במתמטיקה נראה לי כמה קיבלת בו? לא טוב.
היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? שבוע שעבר מדוע? סתם.. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? כבר היה.. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? גם זה היה..אתמול איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? דנה אינטרנשיונל-זה הכל לטובה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חח ולחבק? ידיד שלי ולנשק? גם ידיד שלי.. ולספר לו משהו מהלב? אחותי יש לך חברה? לא את מי היית לוקח לאי בודד? ניק את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אחיינית שלייי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אפחד שם מיוחד לבן? בן
שם מיוחד לבת? רוני
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ע' איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מדים
לא אבל ברצינות, סקיני ג'ינס של גריפ אתה לומד ביום שישי?לא לומדתתתתתתתתתתתת@#$%! מה הספר האחרון שקראת? נקמה אהבת? כע מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי על מה דיברת איתו? "אמא בואי נלך היום לקנות את המחליק"
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה שלי או אחותי..לא יודעת להחליט על מי אתה יודע הכי הרבה? חברה שלי מה הדבר האחרון שקנית? כניסה לדאנס בר כמה הוא עלה? 40:] ממי הsms האחרון שקיבלת? אבא שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנ"ל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? תות
מה ממש בא לך לאכול עכשיו? סיני
יש לך עדשות/ משקפיים? לא אבל אני צכה.. עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חודשיים משו כזה.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? יותר מידי זמן.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? כאילו בכל החיים? נתניה למה הלכת לשם? לישון אצל חברה מהבסיס איך קוראים לאמא שלך? מלי יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא אתה אוהב ילדים קטנים? כןן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 6 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חפירות
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה, מתח, דרמה וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אפחד למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מאיפה לי לדעת הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: הרבה דברים מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שרוני נולדה.
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? חח בחורף השתמשתי בו הרבה.."קר מידי בשביל לחיות" מה עושה לך טוב? רוני מה מעצבן אותך? טיפשים ושקרנים ורכלניםםם מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וארנק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה או ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך? נראה לי הפלא שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב חח מה היית לוקח לאי בודד? MP3 המלצה לסרט: קסם מעשי..ראיתי אותו ממזמן אבל הוא היה גם היום ונזכרתי בכמה שהוא חמוד.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אני שונאת לדבר על הדברים האלה..נו זה אישי מידי איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? מלא מקומות איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא בן זוג או משו כזה..ידיד אולי או חברות.. נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לישון
את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? לפעמים ככה לפעמים ככה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "חלו?", "תות" {בכל העיוותים של המילה הזאת}, "מה קורה?", "אין כוח" ועוד.. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לפעמים החיים טובים לדעתך? כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לאכול אני גוועת! שיר ברקע: כרגע אין שעת סיום: 18:20 בול!

Shiri from the block

Active member
אנייייייייי! שם מלא: שירן סקופילד הולוואי ריצ'ארדסון אוקונור קרטר (אתם ביקשתם../images/Emo3.gif) גיל: עוד חודשיים 20../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif מקום מגורים: מעלה אדומים סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני? חס וחלילה מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום. אוהב אותו? זה בסדר אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא צבעתי, אבל עשיתי פסים בלונדינים השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל../images/Emo7.gif אוהב את זה? לא :| מה צבע העיניים שלך? חום כהה../images/Emo7.gif אוהב אותו? לא!!! איכס../images/Emo10.gif מה צבע העור שלך? חום בהיר! אבל בטח יתכהה עכשיו בקיץ../images/Emo10.gif עד שהתלבנתי../images/Emo7.gif כמה אחים? 3, שני אחים ואחות אוהב את המשפחה? כן פירסינג: לא קעקועים: יהיה בעתיד../images/Emo99.gif אוהב את עצמך? פחח לא. חושב שאתה בנאדם יפה? לא../images/Emo5.gif מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? כלום. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא. כולם סתם משקרים בשביל להיות נחמדים. עברת פעם על החוק? בערך גנבת פעם? פעם פעם אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? מידי פעם אתה לוקח ריטלין? לא, אבל החתולה שלי צריכה את זה! מופרעת. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לאחרונה בערך, נתפס בי צינון של חודש+ והאף שלי היה סתום מיליון שנה אז הייתי צריכה לקחת כדורים אתה דתי/מסורתי/חילוני? אחר. מתנחל? אפשר לומר, מעלה אדומים זאת התנחלות.. כמה קומות בבית? קומה אחת. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? של אחי כמה מחשבים יש בבית? שלוש. שתיים נייחים ואחד לפטופ של אבא איזה כתה סיימת? י"ב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אף אחד. היו לי מורים סבבה.. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? גרועה מחכה לשנה הבאה? כן, שיחרור.. אם אני אצליח לשרוד עד לתקופה הזאת. מה מיקצועות ההרחבה שלך? אומנות כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כע היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? 2 כמה מתוכם היו רציניים? 2 מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? כמה חודשים למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? לא שידוע לי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שיער ארוך../images/Emo99.gif או שיער בכללי. גומות חן../images/Emo99.gif זיפיםםםם../images/Emo99.gif ואז גוף האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא../images/Emo2.gif האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא. האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא מתי הפעם האחרונה ש...? אכלת: עכשיו, אוכלת ענבים שתית: אהה, ענבים יכול להיחשב גם כמיץ../images/Emo3.gif השתכרת: הרבה זמן הקאת: למזלי אני לא זוכרת שמעת דיסק: עכשיו../images/Emo9.gif איזה דיסק? נבר גון../images/Emo47.gif היית בהופעה: במאי לפני שנה../images/Emo12.gif של בלאק אייד פיז אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אהה, שנייה, הולכת להגיד לשני שאני אוהבת אותה, רגע../images/Emo3.gif אמרתי../images/Emo9.gif היית בתל אביב: אממ, פסח. התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: אתמול שיר שמתנגן ברקע: Helpless When She Smiles../images/Emo99.gif מה המידה שלך בנעליים? 39 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? עושה סרטי אנימציה לדיסני../images/Emo47.gif מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית וספורט עיר/ים אהובות: אורלנדו../images/Emo3.gif מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? גיטרה../images/Emo9.gif איפה חגגת יומולדת אחרון? עם חברות, לא זוכרת כבר.. איך אתה הכי אוהב לבלות? לא איכפת לי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בצבא סביבות 10-11-12, בבית סביבות 3-4-5 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא, אבל נראה לי שאני צריכה../images/Emo122.gif חשבת פעם על התאבדות? כע אם כן - סיפרת למישהו? הרגע../images/Emo12.gif מתי פעם אחרונה שבכית? כמעט היום מדוע? בגלל פרק של אבודים../images/Emo7.gif לקחת סמים מתישהו? לאא אתה מעשן? לפעמים מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא זוכרת כבר איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אממ, לא משהו מוכר לכם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? המפקדת שלי והקשר"ח../images/Emo46.gif ולחבק? הרבה אנשים ולנשק? כנ"ל ולספר לו משהו מהלב? לא יודעת, כל מיני יש לך חברה? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את כל שלושת הבעלים שלי../images/Emo99.gif ניק, קווין וג'וש../images/Emo9.gif את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אין לי כוח לחשוב על זה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שני! שם מיוחד לבן? אין לי כוח לחשוב על זה שם מיוחד לבת? כנ"ל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אממ, חברה מהתיכון איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר וגביע האש אהבת? בטח../images/Emo3.gif מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? כאילו הרגע? שני../images/Emo12.gif על מה דיברת איתו? סתם דברים../images/Emo12.gif מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? הדר(של קלי) הילה ושני על מי אתה יודע הכי הרבה? מסתבר ששני?../images/Emo9.gif מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת כבר../images/Emo12.gif כמה הוא עלה?

Shiri from the block

Active member
המשך ממי הsms האחרון שקיבלת? הפלא' לא לידי ואין לי כוח ללכת לבדוק מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין לי כוח ללכת לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום האמת, אני שבעה. יש לך עדשות/ משקפיים? כן../images/Emo10.gif עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? האמת שלפני כמה שבועות, אבל סתם לבדיקה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? באר שבע../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif למה הלכת לשם? בסיס../images/Emo7.gif איך קוראים לאמא שלך? אני יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? אף אחד../images/Emo12.gif אתה אוהב ילדים קטנים? לא. חוץ מהילדים של בריטני ובריאן../images/Emo99.gif בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? לא יודעת איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אהה.. לא חשוב איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה, קומדיה רומנטית, מתח לפעמים, דרמה לפעמים, פעולה, קיטצ', פנטזיה, מד"ב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? בריטני, או אנג'לינה.. בשביל להיות עם בראד../images/Emo99.gif למה? כי בריטני מושלמת, והייתי רוצה לדעת איך ההרגשה להיראות כזה טוב כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 אולי 3 אבל בספק הלכת פעם להפגנה? לא שזכור לי מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: עורכת סרטים/אנימציה מה שבא ליד מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אממ, כשקנו לי גיטרה וכשחברה שלי קנתה לי עוגת בקסטריט ליומולדת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודעת מה עושה לך טוב? מוסיקה מה מעצבן אותך? צבא מה תמיד צריך להיות בכיס? פלא' וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה, וריקוד כמו בריטני, לצייר יותר טוב, לנגן יותר טוב.. אוף מלא. מה הפריט הכי יקר שיש לך? כל הספרים של ה"פ?../images/Emo12.gif או הגיטרה שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב? מה היית לוקח לאי בודד? זה כבר נשאל../images/Emo122.gif המלצה לסרט: שר הטבעות../images/Emo99.gif ועוד מלא, אוף, אין לי כוח לחשוב מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? כל מיני איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת בקסטריט איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זילנד וארה"ב איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי במקרים../images/Emo3.gif מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כע הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כע נפגשת איתו/ איתה? כע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כע את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לשמוע בקסטריט, או מוסיקה בכללי את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לגמרי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? לפעמים שניהם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? יש מצב, תלוי במה את/ה בחור/ה קנאי/ת? כע מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? לא ממש מה תעשה כשתסיים את השאלון? אחזור לגלוש בפורומים שיר ברקע: Crawling Back To You שעת סיום: 18:52 (אבל לא היה שעת התחלה../images/Emo12.gif)

Eti No Name

New member
אנוכי ../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif

שם מלא: אתי בן חמו. גיל: 18 עוד חודש.
מקום מגורים: רחובות סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית
אתה צמחוני? לא
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? לפעמים
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? צבעתי לאדמדם.. הכי קיצוני.
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה? כן
אבל אני אוהבת יותר חלק. מה צבע העיניים שלך? חומות אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לודעת
... חום-כזה? כמה אחים? 3 אחים ועוד אחות. אוהב את המשפחה? ברור
. פירסינג:
קעקועים:
אוהב את עצמך? יאסס חושב שאתה בנאדם יפה? ממ לפעמים. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? נמנמ את העיניים. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כע חסר להם ולא
עברת פעם על החוק? נראה לי
גנבת פעם? כן מסטיקים
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא.. אתה לוקח ריטלין? לא
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? נופ אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתית. מתנחל?
כמה קומות בבית? בתוך הבית? אין.. אני גרה בדירה, קומה שלישית. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 345
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר "אורחים"
כמה מחשבים יש בבית? 1 איזה כתה סיימת? אני עכשיו ביב' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את הפנינה השמנה הזאת להבעה!#!@$ אה ואת תמר המורה לתקשורת.
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מעולה
מחכה לשנה הבאה? כןןןן
מה מיקצועות ההרחבה שלך? תקשורת כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? חלק עוד לא סיימתי, אבל כעקרון-ספורט, תקשורת [קולנוע], אזרחות, מתמטיקה, הסטוריה [בחורף], אנגלית וזהו?
באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בצפר החיים.
יש תיכנונים לחופש? לעבוד
ואולי לשוט עם חברים יש חבר/ה?
היית מאוהב? לוידעת
היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?
כמה בני זוג היו לכם? נמנמ לא היה מישו קבוע
כמה מתוכם היו רציניים? ^ מתי היה האחרון? ואי
.. בתחילת שנה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חח לא היתה
למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? לא שידוע לי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?
מה הכי מושך אותך בבן המין השני? הגבריות והצניעות בו זמנית. גובה, אישיות מורגשת.. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
האם התנשקת עם בן מינך? צרפתית? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?
האם אמא נכנסה פעם באמצע?
מתי הפעם האחרונה ש.. אכלת: בצהריים שתית: חצי שעה.. השתכרת: יום חמישי הקאת: ואההה לא זוכרת שמעת דיסק: שבוע שעבר איזה דיסק? דיסק שמישו הכין לי.. היית בהופעה: נמנמ לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמא נחשב? כי אם כן, אז אתמול. אה ולאחיין שלי היום
היית בתל אביב:
ביום שהדר נסעה לפולין התקשרת למישהו: לפני כמה דקות התקשרו אלייך: יום שישי שיר שמתנגן ברקע: HWSS
מה המידה שלך בנעליים? 40 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לוידעת
מה המקצוע האהוב עלייך? תקשורת, אנגלית עיר/ים אהובות: רחובות
, ראשל"צ מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אווווו, האלבום של הבסב כמובן, חתום!! איפה חגגת יומולדת אחרון? במילאנו בפארק המדע..
איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים

Eti No Name

New member
הפ הפ ../images/Emo14.gif

מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 בערך מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יום ראשון, בתשע
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן
מה היה המבחן האחרון? יום רביעי, מתכונת במ"מ כמה קיבלת בו? חח בדוק נכשל.. היית פעם אצל פסיכולוג? יועצת של בצפר נחשב
? ואצל פסיכיאטר?
חשבת פעם על התאבדות?
אם כן - סיפרת למישהו?
מתי פעם אחרונה שבכית? נמנמ, נראלי שנכשלתי טסט ראשון
מדוע? כי נכשלתי חח לקחת סמים מתישהו?
אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? יום חמישי נוו! איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? HWSS
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חח המורה שלי להבעה:S ולחבק? הבוס שלי
ולנשק? איזה לקוח
ולספר לו משהו מהלב? אוף נו איזה אחד ]; יש לך חברה? חבר כאילו? לא חח את מי היית לוקח לאי בודד? אממ את אלכס.. ואם הוא יהיה עסוק מדי, את הלקוח הכי מושלם בעולם
. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא משנה
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כה עם קעריני
שם מיוחד לבן? הראשון שעלה לי לראש, מורי שם מיוחד לבת? ליה
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? @$@# איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חח איזה ג'ינס שחרשתי על האמאמא שלו אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? התחלתי לקרוא את "מרד בטרבלינקה" ולא סיימתי.
אהבת? מאווווד אבל אינלי זמן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא? על מה דיברת איתו? חח על איזו פיצה להזמין מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? נמנמ חברה טובה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? אממ על חברה אחרת.
מה הדבר האחרון שקנית? טיייץ כמה הוא עלה? 60! ממי הsms האחרון שקיבלת? *בודקת* 'לא משנה כבר..' מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לחברה - 'רצית משו?' אחרי שהיא התקשרה 5 פעמים.. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? 'על לא דבר..' מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצהההה יש לך עדשות/ משקפיים? גם וגם עשית ישור שיניים? לא
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שנה שעברה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?בצו האחרון
.. בקיץ? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?יבנה
למה הלכת לשם? חינה של בתדודה שלי איך קוראים לאמא שלך? מסודי.
יש לך שם שני? מהו? כן, חיה אתה קרוי על שם מישהו? מי? כן.. על בת של דודה של אמא שלי.. לאמשנה.. קיצר היא הייתה מזה יפה והיא נפטרה.
אתה אוהב ילדים קטנים? רק את אחיינים שלי. ואת ביילי.
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18
איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חח היא לפעמים לא חושבת בהגיון איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קיטש, רומנטי, קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? קירסטין למה? כי היא בהריון ויהיה לה את הילד/ה הכי מושלם בעולם ויש לה את הבעל הכי מדהיםםם כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 הלכת פעם להפגנה? כןחח מתי זה היה? חח כל הפגנה שהשכבה שלי מארגת.
.. הפעם האחרונה זה היה בגלל הטיול השנתי.. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לוידעת
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ואי יש המון.. פולין היה מדהים, היום שקיבלתי את הרשיון, ולודעת
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? נמנמ "פק"ל", וב-"טוב תקשיבי" ו-"קיצוור" מה עושה לך טוב? משפחה, חברים מה מעצבן אותך? אנשים צבועים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? חח שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? האלבום של הבויז החתום כנראה.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חומוס מה היית לוקח לאי בודד? את הMP4 שלי המלצה לסרט: "נחשו מי".. סרט חזקקק מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "פעם חשבתי ששוקולד זה הדבר הכי מתוק בעולם.. כנראה שטעיתי כל הזמן הזה" וגם -"את יפה" בשיא הפשטות
איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקהההה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו-יורק, תאילנד, רומא איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לאאא מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא כ"כ הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כהה נפגשת איתו/ איתה? כה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מאווד מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שירים, לצחוק, אהבה את/ה אוהב/ת להיות בבית? כעע כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? הכיי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית, אבל עקשנית כשצריך אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לשיררררררררר האם את/ה מאמינ/ה בה´? בטחח החיים טובים לדעתך? לפעמים
מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לאכול פיצהההה שיר ברקע: HNA שעת סיום: 21.00

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif "טוב תקשיבי" ו-"קיצוור" אני יכולה לשמוע את זה בראש שלי אפילו!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה