שאלון פורום:)

y s h

New member
../images/Emo32.gif שאלון פורום:)

כי בא לי!!! הנה השאלון (שנגנב מפורום א/א"א): שם: גיל: ניקניים נוכחי באייסיקיו: ספר אהוב: סרט אהוב: הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: צבעים אהובים: להקה / זמר אהובה: סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: חיות מחמד: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: שיר אהוב: שיר שנוא: פסקול: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פורומים שאתה משתתף בהם: איך הגעת לפורומים של תפוז: חברים בפורומים של תפוז: משקה אהוב: טוסט או צנים: ממתק אהוב: אוכל אהוב: שפה אהובה: הספר / הסיפור האחרון שקראת: נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: ציטוט נבחר: חמין, טשועלנט או סחנה: השלם/השלימי: "בלי...אין לי חיים" השלם/השלימי: "אין לי..." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מנגן ב: אייקון אהוב: חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): קור או חום: גשם או שמש: תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...: יצור-אופל מועדף: שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אתה נלחץ ממבחנים ? ספרים באנגלית - כן או לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מה בחיים לא היית לובש/ת? המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? כמה שעות אתה במחשב ביום? פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? השלם: "..... זה השטן~!" התחלה או סוף? תענו בזמנכם החופשי!!! אני תכף עונה, אין לי כח עכשיו

orioriori

New member
../images/Emo26.gif

שם: הרי גולן גיל: 13.5 ניקניים נוכחי באייסיקיו: The Monopoly Guy ספר אהוב: ספר? מה זה? סרט אהוב: הפסנתרן הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: נשים עם קרחת הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לישון
צבעים אהובים: חום תימני, כחול בקבוק להקה / זמר אהובה: FingerBang סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: קרטמן חיות מחמד: פיצה - החתולה
מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע שנוא: גיאוגרפיה שיר אהוב: 'I Love To Singa שיר שנוא: "דילמה" - נלי פסקול: סאות' פארק המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : ולכשתרנגולותיהן מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מגרד את השולחן עם מספריים פורומים שאתה משתתף בהם: סאות' פארק, משחקים איך הגעת לפורומים של תפוז: במונית חברים בפורומים של תפוז:
משקה אהוב: שמן קיק טוסט או צנים: פיתה ממתק אהוב: ביצים משומרות אוכל אהוב: צ'יפס שפה אהובה: פלמית הספר / הסיפור האחרון שקראת: ?Ke נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: ?Ke ציטוט נבחר: ?Ke חמין, טשועלנט או סחנה: טשועלנט השלם/השלימי: "בלי...אין לי חיים" חיים השלם/השלימי: "אין לי..." חיים כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: ?Ke מנגן ב: פסנתר אייקון אהוב:
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): She sells sea shells on the sea shore קור או חום: חום גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף): טורקיז פוכסה כזה כשאהיה גדול אני אהיה...: גדול יצור-אופל מועדף: סקיובס (Succubas) שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אתי פולישוק איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? סרוחה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אוף ליין
מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? כנופיות ניו יורק - דבילי אתה נלחץ ממבחנים? לא ספרים באנגלית - כן או לא? ספרים? מילה אהובה (כגון מבצבץ): שלשול סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: משפחת חוט דנטלי הרגל מגונה: אני כולי הרגל מגונה אחד גדול עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: השורה בשירו של דני סנדרסון "לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא" לקוחה מתוך הספר "התפסן בשדה השיפון" מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? חזיית תחרה המורדים, כן או לא? לא! דג - באקווריום או בצלחת? מלוח סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? גפילטע פיש מה מספר המזל שלך, ולמה? 43.2, כי ככה יש לך קמיע? מהו? כן, הזרת הימנית שלי פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? טוב, דיי! כמה שעות אתה במחשב ביום? 25 פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל: סאות' פארק חג אהוב: חג הרמאדאן הקלדה עיוורת - יודע? כן השלם: "..... זה השטן~!" ערוץ הילדים התחלה או סוף? אמצע

Vdrums

New member
לפי השאלות אני יחסית זקן...

שם: גיל: 23.5 ניקניים נוכחי באייסיקיו:Tomer ספר אהוב:הטאו של פו סרט אהוב:ספרות זולה, מציצים הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:שאני במוזה של נגינה וצריך להפסיק הדבר האהוב ביותר, באופן כללי:לנגן על התופים צבעים אהובים:אדום, שחור להקה / זמר אהובה: חייבם לבחור אחד? טוב, רד הוט צ'ילי פפרס סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: עידן הקרח חיות מחמד: גור ננמרים היה יכול להיות נחמד מקצוע אהוב: סיימתי ללמוד כבר מזמן... אבל אם כבר אז שיעור חברה שהיו בו רק ויכוחים חחחח מקצוע שנוא: מתימטיקה, אלא מה? שיר אהוב: זה משתנה כל הזמן... שיהיה רד הוט עוד פעם... שיר שנוא: מזרחית זה מעצבןןןןןן פסקול: ספרות זולה המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : ג'עדטעודה (קומדי סטור זוכרים? חחח) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: הייתי מצייר... פורומים שאתה משתתף בהם:מתופפים, משינה, ברי סחרוף, רוק ישראלי, סאות'פארק, פורמולה אחד. איך הגעת לפורומים של תפוז: מישהי סיפרה לי באיי סי קיו חברים בפורומים של תפוז: רק דרך המחשב משקה אהוב: טומב ריידר 3 4 5 טוסט או צנים: זה אותו דבר, דהההההההההה ממתק אהוב: שוקולד אוכל אהוב: סטייקים ובשר בכלל שפה אהובה: אנגלית, אבל הייתי רוצה לדעת איטלקית הספר / הסיפור האחרון שקראת: משהו של נעמי רגן לא זוכר זה היה בקיץ... נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: כאילו שאני זוכר... (האם אני הכי זקן פה?) ציטוט נבחר: תופים לא מכוונים, תופים מותחים חמין, טשועלנט או סחנה: שוב זה אותו דבר, האם זה בודק איזה עדה אתה??? אני לא סובל את המאכל הזה השלם/השלימי: "בלי מוזיקה אין לי חיים" השלם/השלימי: "אין לי חברה" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אין מנגן ב: תופים אייקון אהוב:
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): אין קור או חום: חום גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): איזה רכב קונספט של פינינפארינה כשאהיה גדול אני אהיה...: כנראה ארכיטקט כי אני הולך ללמוד את זה... יצור-אופל מועדף: שטן שם שהייתי רוצה להיקרא בו: וינסנט איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? עין באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? תלוי מתי מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? שבועיים מראש (היה לי דייט) אתה נלחץ ממבחנים ? כן ספרים באנגלית - כן או לא? לא ממש... מילה אהובה (כגון מבצבץ ): נירמול, לנרמל, (יש דבר כזה, זה קשור לקיבולת של נתונים או משהו כזה) סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הלב, מרקו היה גיבור ילדות הרגל מגונה: לקלף ציפורניים עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: לא עולה לי בראש מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? חולצת פסים המורדים, כן או לא? איחס דג - באקווריום או בצלחת? צלחת סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? בגיל 23 מה אני באמת? תגידו אתם מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין יש לך קמיע? מהו? אין פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? יש לי מהעבודה חינם!!! כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מדי גם בעבודה וגם בבית פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- אולי אני אקים פורום מטקות... חג אהוב- כריסמס הקלדה עיוורת - יודע? לא השלם: "..... זה השטן~!" אני? התחלה או סוף? אמצע פששש נגמר....

Vdrums

New member
כן תופיסט ולא תופאי כי

תופאי זה בקולנוע, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

y s h

New member
אני

שם: y s h גיל: 13 וחצי ניקניים נוכחי באייסיקיו: y_s_h והמספר שלי זה 300265593, תוסיפו אותי!!! ספר אהוב: אתם לא מכירים סרט אהוב: אוסטין פאוורס 3, שבעה חטאים, ו... סאותפארק כמובן!!! הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אנשים ששונאים אנשים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: אני צבעים אהובים: שחור וכתום להקה / זמר אהובה: muse, רד הוט צ'ילי פפרז סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: מתחיל בסאות ונגמר בפארק, נחשו מה זה חיות מחמד: תותי!!! מקצוע אהוב: כאילו שיש.... מקצוע שנוא: תנ"ך, ספרות, ג"ג, הסטוריה, הבעה, ערבית, מתמטיקה, הבנתם את הרעיון שיר אהוב: יש הרבה :) שיר שנוא: כל הדברים של בריטני, כריסטינה וג'ניפר, ויש עוד פסקול: של ארמגדון, אבל אירוסמית גרועים המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : גם מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מדבר עם חברים, נרדם פורומים שאתה משתתף בהם: זה, א/א"א, משחקים, צ'מפיונשיפ מנג'ר איך הגעת לפורומים של תפוז: דרך גופ חברים בפורומים של תפוז: כל מי שבאייסי שלי משקה אהוב: קולה כמובן!!! טוסט או צנים: טוסט ממתק אהוב: לא יודע אוכל אהוב: לא יודע שפה אהובה: ג'יבריש הספר / הסיפור האחרון שקראת: לא אומר נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: לא זוכר כלום מכיתה ב' ציטוט נבחר: ראה חתימה (לא מדוייקת) שלי וגם: "all in all were just another break in the wall" פינק פלויד חמין, טשועלנט או סחנה: חמין השלם/השלימי: "בלי סאותפארק אין לי חיים" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: ריכטר (סתם
) מנגן ב: מקלדת אייקון אהוב:
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): אין קור או חום: קור גשם או שמש: שלג תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): ראה תמונה כשאהיה גדול אני אהיה: יוצר סרטים כחולים יצור-אופל מועדף: קאג'יט (מהמשחק מורווינד) שם שהייתי רוצה להיקרא בו: שילה ברופלובסקי איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אונליין/אוואי מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה ? מזמן: אוסטין פאוורס 3 אתה נלחץ ממבחנים ? כן ספרים באנגלית - כן או לא? כן מילה אהובה (כגון מבצבץ ): kick ass!!! סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: המומינים ושאלתיאל קוואק הרגל מגונה: לראות סאותפארק עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אזרח אמריקני מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מעל הממוצע מה בחיים לא היית לובש/ת? ביקיני המורדים, כן או לא? לאאאאאאאאאאאאאאאאא דג - באקווריום או בצלחת? בתחת סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אבסורדי, שתקן, פסימי, דיכאוני, לובש שחור מה מספר המזל שלך, ולמה ? 4, כי זה כל כך אין!!! יש לך קמיע? מהו? אין פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? לפעמים ככה ולפעמים ככה כמה שעות אתה במחשב ביום? לא קבוע פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- "פליטים מאפגניסטאן" חג אהוב- הלואין הקלדה עיוורת - יודע? לא השלם: "מגה טום אקס זה השטן~!" התחלה או סוף? סוף העולם

שיהיה...

שם: סער טובי (זה לא ברור?) גיל: 14 וחצי ניקניים נוכחי באייסיקיו: BlaBlaaa ספר אהוב: אני לא קורא הרבה... אז הארי פוטר סרט אהוב: מאטריקס (רק שלא תצלבו אותי פה על שלא כתבתי סאות'פארק) הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: ערסים/ארסים (איך שאתם כותבים) ופרחות הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: רוק כבד צבעים אהובים: שחור, אדום ובערך כחול להקה / זמר אהובה: Falconer סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: מלך האריות חיות מחמד:מה זאת אומרת? יש או אין ואם יש אז מה? כי לי אין.. אבל מועדף זה כלב מקצוע אהוב: השנה אין ממש... אבל שנה הבאה יהיה: אלקטרוניקה מקצוע שנוא: ספורט!!! שיר אהוב:MindTraveller שיר שנוא:אין מספיק מקום בהודעה... פסקול:לא הבנתי המילה הכי ארוכה שאתה מכיר :אין ליכח לחשוב על זה מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: כל מיני דברים מפגרים... צובע את העט, מקשקש על השולחן... וכו' וכו' פורומים שאתה משתתף בהם: בעיקר פה ובפורום מאטריקס איך הגעת לפורומים של תפוז: חבר שלי הראה לי את הפורומים חברים בפורומים של תפוז: מה זאת אומרת? משקה אהוב: קולה!!!!!!!!!! טוסט או צנים: מה ההבדל? ממתק אהוב: רוב סוגי השוקולד אוכל אהוב: פילה לבן... יאממי (כופר שכמותי) שפה אהובה: אנגלית הספר / הסיפור האחרון שקראת: אחד מספרי צמרמורת, ועוד באנגלית נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: שכתבתי או שאני גם כותב? כתבתי זה על עיראק וכותב על איזה מבצע במלחמת העצמאות ציטוט נבחר: Death... Is Only The Beginning חמין, טשועלנט או סחנה: מה זה טשועלנט השלם/השלימי: "בלי המוזיקה שליאין לי חיים" השלם/השלימי: "אין לי..." מה זאת אומרת? כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: לא דלוק על אף אחד מנגן ב: לא מנגן, אבל רוצה ללמוד על בס אייקון אהוב:
(אני מזדהה איתו) חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): אין קור או חום: קור גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): התמונה שבכרטיס האישי כשאהיה גדול אני אהיה...: לא חשבתי על זה... אולי מת... יצור-אופל מועדף: אפשר שטן? אם לא אז ערפד שם שהייתי רוצה להיקרא בו: יש לכם בעיות עם סער??????? איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה עם נקניק וגבינה צהובה... (כמו שאמרתי כבר: כופר שכמותי) באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אונליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? לא זוכר אתה נלחץ ממבחנים ? תלוי באיזה מקצוע ספרים באנגלית - כן או לא? כן מילה אהובה (כגון מבצבץ ): נראה לי שקיבינימאט סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: אתם חושבים שאין לי חיים שאני רואה כאלה דברים? הרגל מגונה: לקסו ציפורניים עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה זה?????. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? באמצע מה בחיים לא היית לובש/ת? הרבה מאוד דברים... המורדים, כן או לא? לא גדול מאוד!!!!!!!! דג - באקווריום או בצלחת? באקווריום (אני לא אוהב לאכול דגים) סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה זה סטיגמה? ומה זאת אומרת מה אני? מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין יש לך קמיע? מהו? אין פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מידי... פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- הייתי רוצה פורום Falconer אבל לא יהיה מי שיכנס אליו, כי אף אחד לא שמע עליהם חג אהוב- כל החגים שבהם מקבלים כסף... שזה רובם... אבל נראה לי שהכי הרבה זה פסח, כי גם יש חופשה ארוכה... הקלדה עיוורת - יודע? בערך... השלם: "האדון זה השטן~!" התחלה או סוף? נגיד שהבנתי על מה אתם מדברים...

כרמל 1

New member
שלי

שם: כרמל הורוביץ. גיל: 12 וחצי. לא אוהב איי סי קיו.. ספר אהוב: הארי פוטר. סרט אהוב: סאות'פארק, סאות'פארק ו....סאות'פארק! הדבר השנוא ביותר: הומואים!! דבר אהוב ביותר: סאות'פארק! צבעים: שילוב של שחור וכתום. להקה: DVDA. מצוייר\ דיסני: חיות מחמד: חתולה. מקצוע אהוב: גרפיקה. מקצוע שנוא: להיות מורה.. שיר אהוב: כל שיר של סאות'פארק!! שיר שנוא: כל בריטני ספירס. פסקול:? לא יודע מה זה.. מילים ארוכות: (נשבע לכם, לא מסתכל בכלום) אאוסטרפטוספונדילוס, מיקרופכיצפלוזאורוס. בשיעור: אני מצייר. פורומים: פלאש, סאות'פארק, (התחלתי) תלת מימד. איך הגעתי לכאן: אבא שלי המליץ לי. חברים בפורומים של תפוז: לא מכיר אישית אף אחד. משקה: כל קוקטייל שמנחה אותי לגן עדן.. טוסט או צנים:?? שו האדה? מה לכתוב?? אני אוהב גבינה.. ממתק: הכל! אוכל: כל מה שלא היה אי פעם במים. שפה אהובה: אנגלית. סיפור אחרון שקראתי: לא זוכר. עבודה לבי"ס: עבודה בספרות על ספר. ציטוט: "CREW YOU GUYS, IM GOING HOME.." חמין. בלי צרכים קיומיים אין לי חיים.. אין לי...פלייסטיישן 2. כינוי לאדם שאני דלוק עליה: אישה\ נערה\ ילדה. מנגן ב: אני יודע לעשות קולות מכל מיני מקומות.. (סתם.. בכלום). אייקון: של סאות'פארק. נחש נשך נחש.. חום, שמש. תמונה של הפרק הבא בסאות'פארק (מתעדכן). כשאהיה גדול: גרפיקאי\ משהו שלא עולה לי בראש\ סלבריטי.. ייצור אופל אהוב: מוטציה. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: סווייפו.. ביצה: מקושקשת. לא אוהב איי סי קיו. סרט אחרון בקולנוע: לא זוכר, מזמן מאוד. מבחנים: נלחץ. ספרים באנגלית: כן. מילה: אקרוקנטוזאורוס. לא רואה טלויזיה חינוכית (לא מה שאתם חושבים שזה נשמע..) הרגל מגונה: לקום מהמיטה. עדיף להיות גבוה. אני לא אוהב ללבוש: ג'ינס. המורדים: לא! דג: אקוויריום!!!!!! למה בצלחת??? מה, אני משוגע??? לא יודע מה זה סטיגמות. מס' מזל: 3, כי זה היה פנוי.. קמיע: אין לי. פלאפון: לא מתנגד ולא מתלהב. שעות במחשב: יותר ממך.. לא רוצה לנהל פורום, למרות שאני יכול לבקש.. חג אהוב: פסחא, ליל כל הקדושים, חנוכה, פסח, פורים, חג המולד.. הקלדה עיוורת: אני משתדל.. השלמה: הומו הוא השטן. סוף.

kyle

New member
לול!../images/Emo6.gif

שם: אור גיל: 14 ניקניים נוכחי באייסיקיו: kyle ספר אהוב: "פיגוע ימי" סרט אהוב: מאטריקס הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: כל שיעור עם מיקי הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: חופש צבעים אהובים: כחול, לבן (פטריוט, הא?) להקה / זמר אהובה: לינקין פארק, רד הוט צ'ילי פפרס סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: אלאדין - נוסטלגיה... חיות מחמד: אם היתה לי אז חתול מקצוע אהוב: הסטוריה מקצוע שנוא: הבעה שיר אהוב: In the end שיר שנוא: כל שיר של אבריל לווין פסקול: הפריצה לאלקטרז, משימה בלתי אפשרית 2, גלדיאטור המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אנטי-דיסאסטאבליש-מנטריאליזם (יש מילה כזאת!) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מצייר פורומים שאתה משתתף בהם: מאטריקס, מתופפים, ג"ש איך הגעת לפורומים של תפוז: בהשאלה מוואלה... חברים בפורומים של תפוז: double O S ו- Stan_southpark משקה אהוב: נקטר מנגו טוסט או צנים: חח... מאיפה אני יודע... ממתק אהוב: פרינגלס אוכל אהוב: המבורגר (של בורגר ראנץ'!) שפה אהובה: אנגלית הספר / הסיפור האחרון שקראת: ממש ממש לא זוכר נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: the sum of all fears ציטוט נבחר: "common sense ain't that common" והמבין יבין... חמין, טשועלנט או סחנה: גם אין לי מושג... השלם/השלימי: "בלי חופש אין לי חיים" השלם/השלימי: "אין לי מערכת תופים" מנגן ב: זה לא ברור? תופים אייקון אהוב:
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): אמממ... זה משהו באנגלית, לא משנה. קור או חום: קור! (ווינטר רולז!) גשם או שמש: גשם! ואפילו ברד ושלג אם אפשר! תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): בצד... כשאהיה גדול אני אהיה מהנדס מטוסים יצור-אופל מועדף: הא? מזה השאלה הזאת? שם שהייתי רוצה להיקרא בו: מוהנדס איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? N/A מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אני חושב שזה היה "הגורו", והיה בסיידר אתה נלחץ ממבחנים ? לאאא....חח... ספרים באנגלית - כן או לא? כן גם כן! מילה אהובה (כגון מבצבץ ): דביל (או הביטוי "fuck off" באנגלית) סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: חינוכית!? הצחקתם אותי... הרגל מגונה: לזרוק fuck off לכל עבר...
עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: ארור אני אם אני זוכר! מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? באמצע! (התשובה הכי מתחכמת) מה בחיים לא היית לובש/ת? קימונו המורדים, כן או לא? לא ולא! שישרפו כולם על אש בינונית! דג - באקווריום או בצלחת? באקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? ממושקף!
(אין לי מה לרשום) מה מספר המזל שלך, ולמה ? 13, יום הלידה שלי, המספר של המזל-הרע בנצרות!
יש לך קמיע? מהו? לא... פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק לאנושות! להרוג את מי שהמציא! כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מדי פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- מונטי פייטון חג אהוב- חנוכה הקלדה עיוורת - יודע? כן השלם: "ליטל גירלד זה השטן~!" (מי שראה נער המים מבין...חח...) התחלה או סוף? מקווה לשניהם...

kyle

New member
באסה שאין פה אפשרות עריכה...../images/Emo3.gif

חג אהוב - כל חג בחודש דצמבר, כולל כריסטמאס!
(אלא מה? אני מקבל מתנות!
)

2 דברים בקשר למה שכתבת

1. למה שהמורדים ישרפו על אש בינונית????? מה רע באש גבוהה שתשרוף אותם ותשאיר רק אפשר מזדיין??????? 2. אם כבר אז ליטל גירלז זה השטן... והיא אמרה עוד הרבה דברים, למה בחרת את זה? היית בוחר את סקול (ביצפר)

kyle

New member
אולי די...?../images/Emo6.gif

1 - זה ממש אבל ממש לא משנה. 2 - אני שמח.

30על30

New member
אני לא מאמין שאני עונה על זה...

אבל צריך לעשות משהו עד לפרק החדש! שם: דודו כהן גיל: 17 ניקניים נוכחי באייסיקיו: ניקניים או נקנייקים? ספר אהוב: המסע המרגש לדרכי השתן של מוחמד סרט אהוב: מוחמד במסע להסרת מצלמה ביתית מדרכי השתן הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שמוליק טיאר הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: אנשים ששונאים את שמוליק צבעים אהובים: שאלה מפגרת! להקה / זמר אהובה: styx סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: ed edd n eddy חיות מחמד: כשאמא -והפוך-> אמאשך! מקצוע אהוב: בננה מקצוע שנוא: תפוז שיר אהוב: funky town שיר שנוא: אמינם - סטן! WTF?? פסקול: סאות פארק!!! המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אבא מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: משתעמם! פורומים שאתה משתתף בהם: פורום תמיכה למוחמד איך הגעת לפורומים של תפוז: טוסטוס! חברים בפורומים של תפוז: אין =/ משקה אהוב: מיצי-מרה טוסט או צנים: זה אותו דבר, stuped fuck ממתק אהוב: מעכשיו, כל שאלה מפגרת אני מסמן ב-(!) שזה תחת! אוכל אהוב: (!) שפה אהובה: (!) הספר / הסיפור האחרון שקראת: המסע המרגש לדרכי השתן של מוחמד - השיבה נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: ביצפר? ציטוט נבחר: "(!)" חמין, טשועלנט או סחנה: מכונת כביסה! השלם/השלימי: "בלי...אין לי חיים" הכבד שלי השלם/השלימי: "אין לי..." רוצה לדבר על זה!? כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: "תכבה אותי...תכבה אותי..אה...!!!" מנגן ב: מחשבות אייקון אהוב: recycle bin חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): אבק נאבק בשב"ק! קור או חום: חום גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): עיגול כשאהיה גדול אני אהיה...: גבוה יותר! יצור-אופל מועדף: דקסטר שם שהייתי רוצה להיקרא בו: מיכאל איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מחוברות לגוף באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אינוויזבל - הדבר הכי קרוב לדני-דין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? (!) אתה נלחץ ממבחנים ? לא ספרים באנגלית - כן או לא? לא מילה אהובה (כגון מבצבץ ): dudo סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: סאות פארק הרגל מגונה: ליקוק מסכי טלויזיה בשביל לבדוק את עוצמת הקרינה עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אנשים הולכים גם לצדדים מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? נמוך מה בחיים לא היית לובש/ת? תחתונים המורדים, כן או לא? בטח דג - באקווריום או בצלחת? לזרוק על אנשים מהחלון! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? סטיגמה מה מספר המזל שלך, ולמה ? חמש, כי אתה ממש מפגר אם קראת עד לפה! (!) יש לך קמיע? מהו? מצלמה ביתית, מוחמד אמר שהוא לא צריך אותה יותר! פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני לגרימת נזק לאנושות! כמה שעות אתה במחשב ביום? 24 פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- האמת מאחורי השיהוק חג אהוב- ענארף, העיקר שיש חופש הקלדה עיוורת - יודע? אם הייתי עיוור איך הייתי רואה את המסך! אה? השלם: "..... זה השטן~!" סבתאשך! התחלה או סוף? זהו, נגמר!

kyle

New member
LOL!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ROFL, LMAO!!! התגלגלתי על הרצפה מרוב צחוק!!!

למעלה