שאלון נחמד.

M r s J o n e s

New member
../images/Emo32.gif שאלון נחמד.

לכו לנגן המוזיקה שלכם [ווינדוס מדיה פלייר, ווינאמפ, כאלה] , ושימו אותו על מצב אקראי[שאפל], ככה שאתן לא שולטות על בחירת השירים. עכשיו תענו על השאלות בתור שם השיר שמתנגן (והמבצע שלו).
איך העולם רואה אותי?
האם יהיו לי חיים מאושרים?
מה אנשים באמת חושבים עליי?
האם אנשים חושקים בי בסתר?
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?
האם יהיו לי ילדים?
עצה טובה בשבילי:
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
ובהלוויה שלי?
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?
איך יהיה לי היום?
למה אני כאן?
בתור מה אנשים יזכרו אותי?
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
איך תהיה השנה הזו?

snoop cat

New member
חחח משעשע...

איך העולם רואה אותי? Cosmic girl
האם יהיו לי חיים מאושרים? Just the two of us מה אנשים באמת חושבים עליי? I'm not a girl not yet a woman
האם אנשים חושקים בי בסתר? Searching my soul
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Car wash
(לא צריך הרבה) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Feelin' so good האם יהיו לי ילדים? Maria Maria (כנראה שיהיו לי שתי בנות ולשתיהן אני אקרא מריה
) עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? More than a woman
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Another day in paradise איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Ain't it funny
ובהלוויה שלי? Don't lie
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Build me up buttercup (כנראה כאלה שמבריזים לי
) איך יהיה לי היום? Don't wanna try למה אני כאן? Absolutly everybody (כנראה כי כולם כאן..
) בתור מה אנשים יזכרו אותי? Baby be there
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The lion sleeps tonight (באמת יש מצב) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Behind these hazel eyes
איך תהיה השנה הזו? Lovely day (רק היום, לא כל השנה?
)

snoop cat

New member
אופס.. לא שמתי לב שצריך לרשום

גם את המבצע.. טוב אין לי כוח לרשום, אבל אני מניחה שרוב השירים מוכרים?..

Ch3nf3l

New member
חחחחח חזק

איך העולם רואה אותי? Dokken - Burning Like A Flame, חחח אני בספק האם יהיו לי חיים מאושרים? Simple Plan - Welcome To My Life בראבו... חיים מאושרים, יה, רייט. מה אנשים באמת חושבים עליי? Goo Goo Dolls - I Won't Tell Them Your Name טוב לדעת :) שיר מדהים, ד"א האם אנשים חושקים בי בסתר? Green Day - Time Of Your Life, אם זה יקרה, זה יהיה הזמן של החיים שלי. איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Dire Straits - Calling Elvis, ברור שאם אני אתקשר אליו... מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Old 97's - Designs On You לעצב אותך!!! אני אקדיש את חיי לזה... האם יהיו לי ילדים? Green Day - She's A Rebel (שוב הם?) חחח תהיה לי ילדה מורדת. עצה טובה בשבילי: Gin Blossoms - Till I Hear It From You, אני צריך לשמוע מכם את העצה. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Old 97's - Question. שוב? עלק שאפל, אין לי בכלל הרבה שירים שלהם. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Three Doors Down - Here By Me אוקיי... נגיד... איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Papa Roach - Getting Away With Murder. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח, ברור. ובהלוויה שלי? Lynyrd Skynyrd - Freebird. דווקא לא רע, אני אחשוב על זה. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Joe Purdy - Wash Away, נשים שמנקות את הבית.. חח.. איזה שיר תקוע.. איך יהיה לי היום? Incubus - I Miss You צודקים. למה אני כאן? SR-71 - Goodbye. לא יודע. להתראות, עולם יקר. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Alice Cooper - Poison. מניאקים!!!!!!!!! איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Whitesnake - Sweet Cherry Pie. אני בספק. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Pearl Jam - Wish You Were Here (pink floyd cover) לא, אבל מקווה שהם יבואו. איך תהיה השנה הזו? Supergrass - Roxy, או שאולי ROCKS!!!! עוד יחשבו אני בדיכי :)

h a d a s 1 5

New member
הנה שלי../images/Emo26.gif

איך העולם רואה אותי? Dr. Dre feat. Snoop Dogg & Nate Dogg- The Next Episode 2006 האם יהיו לי חיים מאושרים? javine- don't walk away מה אנשים באמת חושבים עליי? usher- u are the one
האם אנשים חושקים בי בסתר? shaggy- day oh איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? usher- love was here מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? 50 cent ft. olivia- candy shop כנראה להקים חנות ממתקים... האם יהיו לי ילדים? akon- belly dancer עצה טובה בשבילי: marques houston- that girl מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? nick cannon- get crunk shorty מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? nas - life's a bitch
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? fabulous ft. ashanty- into you ובהלוויה שלי? dwele- i think i love you איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? sean paul- change the game איך יהיה לי היום? mariah carey- don't forget about us remix למה אני כאן? houston- aint nothing wrong בתור מה אנשים יזכרו אותי? cris brown ft. jay z & pharrel - yo (remix) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Omarion, Young Rome & J-Kwon- Damn Tipsy Mix האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? 50 cent- get in my car ... ואאלה מחכים לי במכונית כבר חח איך תהיה השנה הזו? mario- how could you טוב רוב הדברים יצאו בלי קשר חחח

Lirchu

New member
חחח גמני רוצהה../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? We used to be friends האם יהיו לי חיים מאושרים? Jump
מה אנשים באמת חושבים עליי? since you've been gone האם אנשים חושקים בי בסתר? I Touch Myself
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? miss independant
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? walk away האם יהיו לי ילדים? it's time to dance עצה טובה בשבילי: Ugly
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? I write sins not tragedies מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? you know you should ובהלוויה שלי? she just wants to be loved
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? better off dead
איך יהיה לי היום? camisado למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? get out of my face איזה שיר יתקע לי בראש מחר? long time coming
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? stupid mistake איך תהיה השנה הזו? give you more ווהו אין לי כוח לכתוב את שם המבצע

buffgirl

New member
נוּ יאללה, למה לא?

איך העולם רואה אותי? Tommy Roe - I'm So Dizzy!
האם יהיו לי חיים מאושרים? להקת הגדנ''ע - מכתב קטן
האם זה אומר ש..לא?
מה אנשים באמת חושבים עליי? Missy Higgins - Unbroken
האם אנשים חושקים בי בסתר? סינרגיה - עד שייגמר
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Tatu - All About Us
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? אביתר בנאי - כלום לא עצוב
האם יהיו לי ילדים? כנסיית השכל - איך זה מרגיש
עצה טובה בשבילי: Nada Surf - Do It Again
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Belle and Sebastian - Like Dylan in the Movies
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? The Beatles - P.S. I Love You
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Muse - Blackout
ובהלוויה שלי? דודי לוי - דויד אוהב אותך
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Disney - Hercules - I Won't Say I'm in Love
איך יהיה לי היום? Carole King - Where You Lead
למה אני כאן? K's Choice - Virgin State Of Mind
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Sinead O'Connor - Nothing Compares To You
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Maroon 5 - Secret
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Gob - Mr. Sandman
איך תהיה השנה הזו? The Beatles - Oh! Darling

../images/Emo41.gifעונה...

איך העולם רואה אותי?Jet-Look What You Have Done האם יהיו לי חיים מאושרים?Backstreet Boys-Drowing (זה אומר שכן או לא?) מה אנשים באמת חושבים עליי?Fort Minor-Believe Me האם אנשים חושקים בי בסתר?ילדות רעות-ילדות רעות איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Mody Blues-Nights In White Satin מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Bob Sincla-Love Generation האם יהיו לי ילדים?מופע הארנבות של דוקטור קספר-תראו אותי עצה טובה בשבילי:הראל סקעת-ואת מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Phantom Planet-California מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Depeche Mode-Walking In My Shoes איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Keane-Somewhere Only We Know ובהלוויה שלי?מיקה קרני-פשוט וטוב (אנשים "אהבו" אותי מאוד...) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?The Police-Every Breath You Take איך יהיה לי היום?כלא שש-דרך המלך למה אני כאן?Katy Rose-Overdrive בתור מה אנשים יזכרו אותי?Kylie Minogue-Can't Get You Out Of My Head (זה דווקא נחמד) איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Kelly Clarkson-Behind These Hazel Eyes האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?The Beach Boys-Wuoldn't It Be Nice איך תהיה השנה הזו?איה כורם-שיר אהבה פשוט

Nitzan122

New member
../images/Emo93.gif

אוף עד שגמרתי ושלחתי תפוז המטומטם עושה בעיות ולא שולח לי
אולי אחר כך אני יעשה מחדש, אם יהיה כח... דווקא יצאו לי מקודם דברים מצחיקים

M r s J o n e s

New member
עונה../images/Emo11.gif.

איך העולם רואה אותי? Aint She Sweet-Beatles-מי רוצה להיות מתוק? האם יהיו לי חיים מאושרים?R.E.M-Losing My religion. מה אנשים באמת חושבים עליי?Kiss Me-sixpence None The Richer האם אנשים חושקים בי בסתר?Sad Eyes-Bruce Springsteen איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Never Be the same again-Mel C מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Animal InstinctThe Cranberries - האם יהיו לי ילדים?מתבייש-נמרוד שיקלר עצה טובה בשבילי:דלת אחורית-מאיר אריאל[להתחיל להשתמש בדלת אחורית?אחלה עצה]. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?מה עושות האיילות בלילות-מאור כהן. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?אדוני השופט-אריק איינשטיין. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?R U kiddin Me-Anouk.. ובהלוויה שלי?חלליות -ברי סחרוף איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?Ms.Jackson-Outcast-בעיה אחת,אני סטרייטית
. איך יהיה לי היום?קיטש-אלגי'ר.נכון
. למה אני כאן?Take Me out-פרנז פרינדד בתור מה אנשים יזכרו אותי?שיר לשירה-מירי מסיקה[באמת קוראים לי שירה
] איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Across the universe-I AM SAM/ האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אישה כנענית-בית הבובות. איך תהיה השנה הזו?I don't want to miss a thing-Aerosmith הודגש באמצעות מדגישומטיק

irene17

New member
או קיי...

איך העולם רואה אותי? Phill Collins - Two Hearts האם יהיו לי חיים מאושרים? Kylie Minogue - On a night like this (המממ... זה אומר שרק הלילה??) מה אנשים באמת חושבים עליי? Leona Naess - Charm Attack (זה מעניין...) האם אנשים חושקים בי בסתר? גידי דוב - עניין של זמן (זהו ש... כמה זמן?) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Five - We’re Going All Night (You Make Me High) (חחח זה כבר נהיה מעניין) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Mariah Carey feat Jermaine Dupri - Get Your Number (?!) האם יהיו לי ילדים? Britney Spears - And Then We Kiss (שוב - ?!) עצה טובה בשבילי: Phil Collins - In The Air Tonight מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Mariah Carey - We Belong Together (חח אין מצב! יותר מידי קיטשי) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Evanescence - Bring Me To Llife איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Liberty X - A Night To Remember (הגיוני) ובהלוויה שלי? desree - life (מזעזע) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Pat Benatar - Love Is A Battlefield איך יהיה לי היום? Mariah Carey - Emotions למה אני כאן? Nickelback - Hero בתור מה אנשים יזכרו אותי? The Perishers - Sway איזה שיר יתקע לי בראש מחר? D-Side - Can We Dance (זה בטוח יתקע) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Sense Field - Save Yourself איך תהיה השנה הזו? Fall Out Boy - Dance Dance (שנה מלאת ריקודים?)

עשיתי רק עם השירים בעברית

איך העולם רואה אותי? בן ארצי - את. האם יהיו לי חיים מאושרים? מאיר בנאי - שער הרחמים. lol. מה אנשים באמת חושבים עליי? חמי רודנר ושליחי הבלוז - גאולה. האם אנשים חושקים בי בסתר? משינה - ריקוד המכונה. איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? עמיר בניון - ניצחת איתי הכל. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? משינה - את לא כמו כולם. האם יהיו לי ילדים? בן ארצי - אפס. יופי. עצה טובה בשבילי: חחח יצא לי "האקונה מטטה" ממלך האריות. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? נמק ומיסטיק - הפעם קצת הגזמתי. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? נורית גלרון - גאון. אכן אכן. :) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אתניקס - שיר ישן. ובהלוויה שלי? אסף אמדורסקי - 15 דקות. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? המאפיה - עובש. עממ. איך יהיה לי היום? עמיר בניון - הכל עד לכאן. למה אני כאן? דנה ברגר - אהבה. בתור מה אנשים יזכרו אותי? התבלינים - בא לי. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? משינה - אנחנו שניים. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? רונית שחר - נורית. איך תהיה השנה הזו? המכשפות - עוד מעט.

avivirus

New member
מישהו יכול להסביר לי את הפרוש שלזה?

איך העולם רואה אותי edwin mccain- ill be האם יהיו לי חיים מאושרים? simple plan- i'd anything מה אנשים באמת חושבים עליך? kelly clarkson- where is your heart האם אנשים חושקים בי בסתר? christina aguilera- beautiful איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושרת? kelly clarkson- gone מה אני צריכה לעשות עם חיי? counting crows- accidentally in love האם יהיו לי ילדים? will smith- nod your head עצה טובה בשבילי: suzanne vega- my name is luka מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? simple plan- i'am just a kid מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? black eyed peas- dont phunk with my heart איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ashlee simpson- in another life ובהלוויה שלי? kelly clarkson- you found me איזה סוג גבר אני אוהבת? evanescenca- bring me to life איך יהיה לי היום? ashlee simpson- l.o.v.e למה אני כאן? 2pac- ghetto gospel בתור מה אנשים יזכרו אותי? black eyed peas- where is the love איזה שיר יתקע לי בראש מחר? gavin degraw- chariot האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? kelly clarkson- hear me איך תהיה השנה הזו? kelly clarkson- miss independent

LemonLimeLilach

New member
כיף

איך העולם רואה אותי? Rebelde - RBD האם יהיו לי חיים מאושרים? California - Phanton Planet - מה זה אומר?
מה אנשים באמת חושבים עליי? Litlle House of Savages - The Walkman - וואט דה פאק??? האם אנשים חושקים בי בסתר? Tras de Mi - RBD - לא, באמת, מה זה אומר?! איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Dice - אתם רומזים שאני צריכה להתחיל להמר או משהו??? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Rain City - Turin Brakes האם יהיו לי ילדים? Last Christmas - Jimmy Eat World עצה טובה בשבילי: Kids with Guns - Gorillas - אומייגאד מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? My Love - Westlife אוו
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Que Hay Detras - RBD איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Hip Hop Star - Beyonce - נראה לכםםםםםםם ובהלוויה שלי? Merry XMas Everybody - Rooney - אמאלה איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Aun Hay Algo - RBD איך יהיה לי היום? No Me Quiero Enamorar - Kalimbo - אוקיי
למה אני כאן? Hide And Seek - Imogen Heap חחח בתור מה אנשים יזכרו אותי? Ensename - RBD איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Asi Soy Yo - כמובן! האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Smile Like You Mean It - The Killers איך תהיה השנה הזו? בכלא הצבאי - נוריאל - ענקענקענק!!

inbalinbal1

New member
התשובות שלי

ש: איך העולם רואה אותי??? ת: there she go again-the getaway people (לפעמים אני גם באה לא רק הולכת) ש: האם יהיו לי חיים מאושרים??? ת: friends will be friends- queen (לא תשובה חזקה) ש: מה אנשים באמת חושבים עליי??? ת: sweet child o' mine- guns and roses (אוווווו) ש: האם אנשים חושקים בי בסתר??? ת: love of my life- queen (ידעתי שכן) ש: איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושרת??? ת: it's my party-oldies (א זה כמו המסיבה של השיר אני מעדיפה שלא) ש: מה אני צריכה לעשות עם החיים שלי??? ת: פנים אל מול פנים - יהודה פוליקר (אההה?) ש: האם יהיו לי ילדים??? ת: living on my own- queen (אני מניחה שזה אומר שלא) ש: עצה טובה בשבילי ת: look what you've done-jet (מאוד חשוב) ש: מה שיר הנושא שלי לדעתי??? ת: כמו אז- שלמה ארצי ( לא נראה לי) ש: מה שיר הנושא שלי לדעת אחרים??? ת: don't stop me now-queen (יותר הגיוני) ש: איזה שיר יתנגן בחתונה שלי??? ת: שיר לשירה -אסף אמדורסקי (לא יהיו לי ילדים ואני אהיה לבד לפי השאלון אז אני מניחה שזה בסדר שזה יהיה השיר) ש: ובהלוויה שלי??? ת: דרך המלך - כלא 6 (למה לעזאזל יש לי את השיר במחשב למרות שזה עשה אחלה תשובה) ש: איזה סוג של גבר אני אוהבת: ת: just a jealous guy- john lenon (האמת שאין דבר שאני שונאת יותר מאשר קנאים) ש: איך יהיה לי היום??? ת: tripping- robbie williams (טוב הגיוני אני כזאת מגושמת) ש: למה אני כאן??? ת: don't bother- shakira (כדי שלא תטרחו) ש: בתור מה יזכרו אותי??? ת: stone cold crazy- queen ש: איזה שיר יתקע לי בראש מחר??? ת: la isla bonita- maddona (זה קרה בעבר) ש: האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי??? ת: romeo and juliet-קריסטן בל וכריסטיאן קמפבל ( מהסרט ריפר מאדנס) ש: איך תהיה השנה הזו ת: like a prayer- maddona (אני אכן אתפלל בשביל עונה שלישית)

למעלה