שאלה

../images/Emo32.gif שאלה

לפני כמה זמן קניתי advantage לחתולים והשאלה היא מה הכמות של החומר שאני צריכה לשים, אם החמוס שלי בן 3וחצי חודשים ושוקל בסביבות החצי קילו?

WTR

New member
חצי אמפולה, בהנחה שמדובר באמפולה

של גורים. אפשר גם קצת יותר מחצי. אבל אני מעדיפה שתחכי לתשובות של אחרים, למקרה שאני טועה (לא רוצה לקחת אחריות).

Sweet Fantasy

New member
לפי הכמות אני מניחה שזה לחתולים

מתחת ל4 קילו? ממליצה לשים טיפה אחת על העורף, הוא עוד קטן. ומנצל"שת בנושא, היום הייתי בכפר קאסם, והיו שם 2 גורי חמוסים
עזבו את התנאים ועזבי את הגועל שהולך שם, החמוסים להערכתי הגסה פתחו השבוע מקסימום שבוע שעבר את העיניים. הם היו כ"כ פיצפונים, עדיין זקוקים לאמא, כל כך נורא

carmikush

New member
באמת עצוב אבל

זו המציאות אין מה לעשות....איזה צבע הם היו? איפה זה כפר קאסם? מה מוכרים שמה? ראית אולי כלובים בזול? הבנתי שחמוס שם עולה זול ויש להם צבעים מיוחדים כמו שוקולד ופנדה...

carmikush

New member
מה חוסר רגישות? תפסיקי כל הזמן

להתקיף. כבר נמאס, מיצינו אותך. אסור להתעניין? עניין אותי מה המחירים שלוקחים ואיזה צבעים יש. זכותי לדעת. אז תרגעי ומספיק כל הזמן להיות תקיפה.

WTR

New member
(נשלח לפני הזמן)

היא אומרת לך שמתעללים בחמוסים וכל מה שאיכפת לך זה איזה צבע הם ואיזה כלובים יש? זה לא נראה לך קצת אגואיסטי? אם לא נעים לך לקרוא את ההודעות שלי, זכותך המלאה לא לקרוא. אני אומרת מה שאני חושבת ולא מה שאנשים רוצים לשמוע.

carmikush

New member
בכל אופן אני לא יכולה לעשות כלום

בקשר לזה שמתעללים אז לפחות קצת לדעת מה הולך שם...איזה חמוסים יש וכל זה... מה זה משנה? מה אני עודדתי את ההתעללות? אני אמרתי שזה טוב. אני לא תומכת בזה. אם את לא רוצה שאני אקרא את ההודעות שלך אז אל תגיבי להודעות שלי כי אני קוראת הודעות שמופנות אליי מן הסתם.

WTR

New member
זו בכ"ז בחירה שלך. אז אל תתלונני

אם מה שאת קוראת לא מוצא חן בעינייך.

Sweet Fantasy

New member
אין בארץ פנדה..

אז שלא יחרטטו אותך. שוקולד זה סייבל כהה, ככה שזה לא כ"כ מיוחד (זה יפה מאוד, אב לא נדיר לדעתי) וזאת לא צריכה להיות המציאות, זאת המציאות בארץ ששמה ז** על בע"ח במצוקה, לכי לחו"ל ותביני איך צריכה להיות המציאות. לא היו שם כלובים לחמוסים רק לתוכים, מוכרים שם תוכים, עופות, ארנבונים, שרקנים, אוגרים (אומללים כולם, אחד על השני בכלוב של איזה 20 ס"מ בחום.) היו כמה כלבים מעורבים מסכנים בכלוב, ניסו למכור אותם כאילו חסר בעמותות, היה גור חתולים פרסי ג'ינג'י הוא לא היה בכלוב. יש ציוד לתוכים, ופירות וירקות וכאלה (שוק) והחמוסים היו ממש קטנים, סייבל ואלבינו, 2 גורים ולא מומלץ לקנות משם חיות, בשום אופן!!! ואני כבר לא מדברת על זה שמוכרים חיות ובלה בלה.. התנאים שם מזעזעים ולקחת חיה משם זה להסתכן בלהביא כל מיני מחלות הביתה, במיוחד למי שיש עוד חיות בבית. מבחינת ציוד וכזה,ממש זול שם ומומלץ, אבל חיות, לעולם לא

Sweet Fantasy

New member
אבל וסתם בשביל המוסריות

אלו שמוכרים כלובים וציוד, בדר'כ לא מוכרים בע"ח (לכל אחד יש באסטה משלו) אז מי שמחפש ציוד זול, יש שם כאלה שמוכרים אך ורק ציוד, כדאי.

למעלה