שאלה שמתם לב על תוספת ההורוסקופ בכרטיסים האישיים?
A arem12 New member 20/2/03 #3 חחחח אני משחקת עם זה כבר שעתיים ושמתי לב שרובם בני מזל מאזניים,,, מענין אם זה אומר משהו???...
A arem12 New member 20/2/03 #7 עציון מתוק עם לא תחביא את גילך בכרטיס נדע כולנו מה צופן לך העתיד הקרוב (היום)
ע עציון New member 20/2/03 #10 עם גיל בלי גיל. אני אגיד לך: בעוד שעה אני מוציא את הילד מהגן. לאחר שעה נוספת אני מביא לימונים ל-JIF. בעוד 4 שעות יבואו לקחת את הילד. בעוד 7 שעות אני הולך לשיעור. בעוד 10 שעות אני הולך לישון. אז מה אני צריך הורוסקופ????????
עם גיל בלי גיל. אני אגיד לך: בעוד שעה אני מוציא את הילד מהגן. לאחר שעה נוספת אני מביא לימונים ל-JIF. בעוד 4 שעות יבואו לקחת את הילד. בעוד 7 שעות אני הולך לשיעור. בעוד 10 שעות אני הולך לישון. אז מה אני צריך הורוסקופ????????
J jif New member 20/2/03 #12 מוותרת לא ידעתי שאתה בייביסיטר היום. אני אביא לימון מהסופר, אל תתרוצץ בגללי. תודה!
J jif New member 20/2/03 #14 נעלבתי../images/Emo7.gif (סתם,אני לא באמת בוכה). אני לא רוצה שתרוץ בשבילי, יש לך מספיק על הראש.
ס סיגליהיא New member 20/2/03 #17 נו עציון, גם ילדים יוצאים פולנים. תראה איזו תשובה פלוניה דפקה לך גי'פונית.
A arem12 New member 20/2/03 #11 אשליה את בת מזל דלי ../images/Emo8.gif אז קודם כל מזל טוב ליום הולדתך את לוחצת על שם מישתמש ניפתח כרטיס אישי שלו אם מופיע גילו אז גם זה שם.....
אשליה את בת מזל דלי ../images/Emo8.gif אז קודם כל מזל טוב ליום הולדתך את לוחצת על שם מישתמש ניפתח כרטיס אישי שלו אם מופיע גילו אז גם זה שם.....