שאלה

Jagged chaos

New member
../images/Emo32.gifשאלה ../images/Emo10.gif

עוד חודשיים אני מסיים את התיכון ומסיים ללמוד. ופתאום הצד המובן מאליו שיהיה דומיננטי של ה-"יש!!מסיימים ללמוד" הופך להיות "
מסיימים ללמוד
אבל אני אוהב את הכלא הזה
את כל החברים והאישיות שלי השגתי משם.." שיט..אני כמו כלב..
חייב סיוילזציה בשביל להיות שמח
(ההשוואה לכלב - בצחוק..כן..
) יש אנשים שרבתי איתם כבר שנים..ותמיד היה נראה לי ש"מתישהו בטוח נשלים" ועכשיו הזמן שלי בורח.. יש אנשים שאפילו אין לי דיבור איתם.. ורק לראות את הפרצוף שלהם (גם אם הוא יפה או מכוער) ממלא אותי... אנשים שהיתה לי איתם רק שיחת עומק אחת...אבל שיחות עומק כאלו שבחיים לא שוכחים.. ואתה תמיד שם לך בסטטוס ש"אני אוהב את הילד הזה, לא יודע למה אנחנו לא בקשר...אבל חפיףף
"..
שיט זה כבר לא חפיף.... וסתם שיחה שהיתה לי לפניי 3 שנים עם יוסי גבאי - יוסי - "איזה כיף לך!! בית ספר!!" אני - "
איכס..אני מת כבר לגמור עם זה.." יוסי - "אתה חושב..רק תגדל ותראה"
כמה נוסטלגיה תיהיה לי על החבר'ה האלה.... על היציאות המעאפנות שהיינו כולם קונים קגלביץ' כי התקמצנו ולאף אחד בחיים לא היה כסף למשהו איכותי... והיציאות למועדון הכי גרוע בארץ אבל הזולה והשכונה והמוזיקה שיש שם... יא אללה אני חייב פסיכולוג הדברים נכתבו בהקצנה ובהומור מסוים למרות שהם כן מבטאים משהו אמיתי... לבנתיים - ככה הכי נוח להתמודד עם זה סאמק איזה באסה..

Woodstock99

New member
אני לא לגמרי סגורה מה השאלה...

אבל אם זה הקטע של מה בא אח"כ, אז זה נורא תלוי בך. מי שחשוב לך, אז תשמור איתו על קשר. ומגלים שפשוט עוברים בחיים ממסגרת למסגרת, כי עכשיו יש את הצבא, ואח"כ אוניברסיטה, ואז עבודה וכו' וכו'. אני הייתי מאלה שרק חיכו לגמור עם התיכון כי הייתי בטוחה שהחיים אח"כ יהיו הרבה יותר טובים, אבל בתכלס זה אותו דבר, רק עם אנשים שונים כל פעם. ההצעה הכי טובה שאני יכולה לתת זה לחשוב טוב טוב עם עצמך מי האנשים שאתה כן רוצה לשמור איתם על קשר ולא לתת לקשרים להעלם. כי 5 שנים אחרי התיכון לי לדוגמה יש קשר רק עם 4 אנשים בערך, וזה אחת החרטות הכי גדולות שלי. הכי טוב לדעתי זה לקחת את הבסט בתיכון, ואז בצבא, ואז מהאוניברסיטה (וכו'...), ופשוט אתה מקים לעצמך אוסף של אנשים שאתה יודע שאתה רוצה להיות איתם בקשר, ואתה מגלה שהמסגרת עצמה זה ממש לא משנה ולא להתחיל לדאוג כבר עכשיו, תהנה מזה שאתה מסיים תיכון! וזהו, זה יותר מדי כבד לשעה כזאת!

Rוית

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה..!

חוץ מזה, אל תרגיש רע כי תמיד הרי מגלים עד כמה משהו היה טוב כש'מאבדים' אותו... תנצל את החודשיים שנשארו לך כראוי ופשוט תעשה את הטוב ביותר שאתה יכול במה שזה לא יהיה... והכל יהיה בסדר

DreamS_HunteR

New member
זה בדיוק מה שאני חש היום../images/Emo121.gif

כשאני עומד לסיים בית ספר.. הרגשה לא מוסברת כזאת. אבל אני מנסה להשלים איתה :-| יש הרבה דברים שאני אעזוב כשאני אתגייס: רדיו, מועצת נוער, בית ספר, עיתון, חברים.. זה קשה
בכלל לא ידעתי שאתה בי"ב
הייתי בטוח שאתה גדול יותר, לא יודע למה..

O r a c l e

New member
בנאדם

אני עדיין בהרגשה של להשתחרר מהכלא! ואני חושב שאני ארגיש ככה עד הסוף... כל יום שעובר אני רק שונא את הבית ספר שלי יותר ויותר (וגם את רוב האנשים שבו). הבאסה היחידה שלי היא שנראה לי שחברים שלי ואני נאבד קצת את הקשרים כי לא נראה אחד את השי כל יום. מבחינת אנשים אחרים בשכבה, הבית ספר והמורים- לצאת כמה שיותר מהר ולא להתסכל לאחור!

AlanisJunkie

New member
איזה קטע, אמיל, אתה מסיים תיכון?!

איך הזמן הטס:) אני זוכר שפעם כתבתי את זה באתר ההוא. בגדול - עם החברים הטובים באמת מהתיכון אני עדיין בקשר וגם עם אלה שפחות אני מדבר מדי פעם ונפגשים ויושבים בפאב או באחד הבתים. לדעתי התיכון זו תקופה הרבה יותר כייפית מהצבא, הרבה יותר משכילים בה ומתעצבים בה. תקופת הצבא באה ומשנמכת את הכל (ההיפך ממשדרגת) שיהיה מאוזן, ומי רוצה להיות מאוזן?:) אבל שיהיה בהצלחה.

FroZeN Heart

New member
לא רוצה לסיים בצפר...

אפילו שאין לי כוח ללמוד למבחנים או לקום בבוקר או לשבת בכיתה ולהקשיב למיליון מורים משעממים, אני עדיין אוהבת את בית ספר כי זאת המסגרת הכי נוחה שיש בחיים. אין (כמעט) דאגות אחרות חוץ מללמוד, כל יום פוגשים מלא חברים טובים וגם משכילים קצת בדרך. וממש לא בא לי לעזוב את זה בעוד חודשיים...

o0Invisible0o

New member
אני ממש שמחה שסיימתי בציפר.

אני יודעת שזה נשמע מוזר, ושזה טיפשי שאני אומרת את זה אחרי חודשיים וחצי בצבא בערך. אבל אני מרגישה שהמסגרת הצבאית, הקשה כביכול הרבה יותר מתאימה לי, אני מרגישה בבית. באמת. [ואני עוד רק בשלב הקורס.
] ואני מיום ליום מבינה כמה באמת סבלתי בביה"ס ותיעבתי את המקום הזה. באמת, אני סיימתי ממש רע את ביה"ס ושמחה להיות רחוק משם. אז גם אם קמים כל יום ב5 ועשרים, עושים פריקת נשקים, הנפת דגל ומסדר על החדרים..וזה מתיש ומשעמם ושיגרתי..כל המסביב ממש כיף וטוב.
נמנ. לאיודעת..אהבתי את המעבר הזה.
*בורחת* נו בלה. לאמשנה.:X

Kill Bernard

New member
שלא להזכיר את העובדה הכי חשובה -

אני לא רואה שבבי"ס היו לי נסיעות חינם וסרטים ב23 שקל.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

עוד שבועיים אני מסיימת את הקורס.
חהחה.|לאקשורה|

AliceW

New member
וזה דבר טוב, לא../images/Emo35.gif

בכל אופן, אני שמחה שהולך לך..דווקא יצא שהרבה מהחברים שלי נורא מאוכזבים ממה שהם קיבלו
אבל ממ.. העיקר שנחמד לך

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifמה הם קיבלו?../images/Emo3.gif

הם לא מצליחים לעבור? ואמ. כן זה דבר מאוד טוב. למרות שאני בטח התגעגע לתקופת הקורס. כולם בערך אמרו לי..ששלושת החודשים הראשונים בסדיר הם ממש קשים..
אבל העיקר שאח"כ יהיה טוב.

למעלה