ר? P-:

kaji to mizu

New member
ובכן...

פסטיבל האנימציה נשמע אחלה. הייתי בו לפניי שנתיים והיה ממש כיף! הבעיה היא כספית בלבד. אני חוסך לטורניר של סינמה סיטי שיתקיים בסוף החודש. אם יהיה לי כסף ספייר אז אולי אני אסע גם לפסטיבל האנימציה. אבל רק בתנאי שגם את באה איתי XP

../images/Emo175.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo21.gif

לימור אטיאס וחיים פרשטיין, הזוג שהודח מהתכנית "רוקדים עם כוכבים" יגיע הערב בשעה 20:00 להתארח לייב ב-Blog TV ולענות לשאלות הגולשים. שרשור השאלות כבר נפתח בפורום רוקדים עם כוכבים ואתם מוזמנים להוסיף אליו שאלות! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/viewMsg.asp?id=1393&msgid=84349659
מי יודח הפעם? הכל יכול להיות! כבכל שבוע, גם הערב יגיע/ו המתמודד/ת/ים המודח/ת/ים מהתכנית "לרדת בגדול" ב- 22:00 להתארח לייב ב-BlogTV ולענות על שאלותיכם. שאלות שרשרו להם כבר עכשיו בפורום לרדת בגדול: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1538&msgid=84384784
Flix לסיום: הספייס גירלס בגרסה הביתית http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=926128

JeeChan

New member
מפגש כל הפורומים, סוף החופש - 1.9

עתה כששרת החינוך דחתה את פתיחת הלימודים (לרוב האנשים :X), ליום ראשון, אז ביום שישי הבא, חשבתי שיהיה נחמד, לעשות מפגש של כל הפורומים (תפוז, הייד פארק וכו'). המפגש יהיה בעזריאלי ויתחיל בסביבות השעה 10:30 - 11:00, על הגג. לפי מה שידוע לי רכבות יש עד 15:00, אבל עדיף לכם לבדוק באתר הרכבת http://www.israrail.org.il/ . או לקחת אוטובוסים. אל תשאלו אותי מה יהיה במפגש ^^ אני רק מעלה הצעה ^^;; כמו כן אנימהוליק יביאו דברים. יהיה נחמד לראות את כולם. מקווה שתגיעו.

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אור!

זה נשמע רעיון גדול! :O אבל ב"כל הפורומים" הכוונה היא לפורומי האנימה ומה שסובב לזה, או להכל..? בכ"מ, אם זה ייצא לפועל, אני באה! ^^

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| למען האמת,

סקלוני, אבל אני *ממש* מתגעגעת ורוצה לחזור לבי"ס. ^^; אני לא מתכוונת להגיע לאף אחד מאלו
, בעיות תקציב. ~> יש לי MP4 שחור, חדש, מבריק, וסקסי!!!111
~> קונים לי שק אגרוף ליום הולדת! ^_____^ ~> BTW יום הולדת, הוא בקרוב מאוד! D: סוויט סיקסטין וזה.
~> וכבר קיבלתי שתי מתנות מוקדמות. :) ~> מזל טוב לפורום על אחד-עשר דפיו. P= ~> הראש שלי מתפוצץ כרגע. @_@" ~> יש לי -2- עבודות חדשות! ^.^ אני גם אדריך בקייטנה וגם אהיה מזכירה במשרד. זה כ"כ שולת!!!11 =O סיימתי לחפור. תורכם? D:

kaji to mizu

New member
מתי יש לך יומולדת? 0.0

ואני מבין אותך לגביי הבית ספר והכל. גם לי היו רגשות כאלו פעם אבל כרגע זה יותר בקטע של להתחיל לעבוד עד שאני מתגייס. תכתבי לי את התאריך של היומולדת שלך. אני חייב להגיד לך מזל טוב! ><'

Witchcrafts

New member
האמת, כל האמת, ושום דבר מלבד האמת.

[ <- תארו שזה דחוס בכותרת.] * למה לסקול, למה. בי"ס זה מקום מגניב, מעניין וכיפי (...בניגוד לצה"ל). סה"כ יש את עניין הבגרויות, אז מה! * ניסית לבקש הלוואה מסטו? P-: הרי הקשר ביניכם לא אמור להיות חד צדדי. * תתחדשי ומזל"ט, מראש! ^^~ * ברכותיי מקרב לב. איזו קייטנה, אם אפשר לחטט? '-' * חפרנות זו לא קללה.

Witchcrafts

New member
ימי הולדת וכאלה. ../images/Emo65.gif

קודם כל, ב-19 לספטמבר הפ' שלנו - שעבר זמנים קשים, מת וקם לתחייה פעמים כה רבות עד שהפסקתי לספור - יחגוג שנה.
לכבוד המאורע, חשבתי לארגן תחרות או משהו בסגנון. הצעות? (-: מי שיום ההולדת שלו/ה לא מופיע בלוח האירועים, מוזמן/ת להזין שם את התאריך או לכתוב אותו כאן. אגב, ניתן ורצוי להוסיף שם גם תאריכי טורנירים ותחרויות. ^^~

slifer

New member
שני דברים

א. את אומרת שבצפר זה מקום טוב אבל את רק נוסטלגית זה הכל... 2. היום הולדת שלי זה בשני לספטמבר. שנת לידה 1992.

Witchcrafts

New member
יש בזה משהו,

אבל לא שנאתי (ואני עדיין לא) שונאת ללמוד (חוץ ממקצוע אחד או שניים). סה"כ, בית ספר זה מקום נחמד והכל - אם לא מחשיבים את הלחץ שלפני המבחנים והבגרויות. ^^~ אני אפילו אוהבת (משהו כזה, בכל אופן) את רוב המורים! ם-: בייחוד את אמאבא של טכ"מ - אזמרנטולי!!11 (L) אני חננה? P-: אל תענו.

kaji to mizu

New member
אני חושב שבצפר זה אחלה מקום!

נכון שצריכים ללמוד ולרוב זה יכול להיות משעמם ומלחיץ להתכונן למבחנים וכאלה. אבל בתכלס, זה שם את אותכם ואת החברים שלכם תחת מסגרת זהה. אתם חיים באותו עולם וגם יוצא לכם להיפגש כל יום בהפסקות או בכיתה. בקשר ליומולדת שלי: 11/11/1987 זה אומר שבנובמבר הקרוב אני אהיה 19 ^^'

benedek22

New member
ואיפה עוד אפשר לשחיט רכוש

בכמויות מסחריות חוץ מאשר בית ספר?

Witchcrafts

New member
../images/Emo45.gif הוספתי את של שניכם.

י'קשיש!!11 |מקל הליכה| סתם, נו.

למעלה