רק לבדוק... אם בן דור הגיעה הבייתה.. :) אעעעע בראשית היה כזה כיףףףףףף!!!!!!!!!! חג שמח :)))
א אFרת New member 9/10/06 #1 ../images/Emo32.gif רק לבדוק... אם בן דור הגיעה הבייתה.. אעעעע בראשית היה כזה כיףףףףףף!!!!!!!!!! חג שמח ))
../images/Emo32.gif רק לבדוק... אם בן דור הגיעה הבייתה.. אעעעע בראשית היה כזה כיףףףףףף!!!!!!!!!! חג שמח ))
L LEMON5 New member 9/10/06 #2 חחח כה נשמתיי!! אלף אלפי תודותתת!!! אין לך מושג כמה שהצלת אותי! הייתי על ף יאוש ומחשבות לזנות חחחח זאת אני אבל אני על המחשב של החבר....
חחח כה נשמתיי!! אלף אלפי תודותתת!!! אין לך מושג כמה שהצלת אותי! הייתי על ף יאוש ומחשבות לזנות חחחח זאת אני אבל אני על המחשב של החבר....
א אFרת New member 12/10/06 #11 חח שמו גם את שלי מהבמה P: נכנסנו אל מאחורי הקלעים ועלינו על הבמה באמ.סי מנצור בלי שאפאחד שם לב חחחח ואח"כ ישבנו איתו ועם הנגנים שלו בצ'אי של האמנים מוחע D: אז צילמו אותנו עומדות על הבמה בהופעה חח =))
חח שמו גם את שלי מהבמה P: נכנסנו אל מאחורי הקלעים ועלינו על הבמה באמ.סי מנצור בלי שאפאחד שם לב חחחח ואח"כ ישבנו איתו ועם הנגנים שלו בצ'אי של האמנים מוחע D: אז צילמו אותנו עומדות על הבמה בהופעה חח =))
M maorubin New member 12/10/06 #10 טוב.... הנה... גמני חזרתי... ביום שלישי באמצע הלילה... ואתמול כל היום השלמתי שעות.. היה כיף לראו תא אפרת ובן דור שם... מקוווה עוד פסטיבלים כאלה...
טוב.... הנה... גמני חזרתי... ביום שלישי באמצע הלילה... ואתמול כל היום השלמתי שעות.. היה כיף לראו תא אפרת ובן דור שם... מקוווה עוד פסטיבלים כאלה...