רצים לדירה......

gurfi

New member
../images/Emo32.gif רצים לדירה......

אומרים שזה דומה מאוד לסוף הדרך... מתחיל עכשיו - ערוץ 2 :)

זה פשוט העתקה!!!

הם העתיקו הכל מסוף הדרך!! אפילו תקטע אם המסוק... ושיש תדרך הקלה ותדרך הקלה!!! זה פשוט אותו דבר!!!!!

ori 15

New member
לא בדיוק העתקה...

המירוץ לדירה קנה את הזכויות של המירוץ למיליון שבארה"ב... אבל לא משנה, אנחנו עם "סוף הדרך" שלנו

gurfi

New member
ה"ביקורת" שלי למה שהספקתי לראות:

לא מתקרב לסוף הדרך.. יותר מדי משימות... יותר מדי זוגות.. אי אפשר לזכור מי היה מי רמת משכל נמוכה....

shlomov2001

New member
לדעתי

תכנית מאוד נחמדה ומושקעת. זה לא חיקוי של כלום, אנשים, אולי של המירוץ למיליון אבל לא של סוף הדרך. טלעד חשבו על זה לפני רשת, טראסט מי. יתרונות
הרבה יותר משימות.
הזוגות מכירים אחד את השני. וחלקם נראים ממש מגניבייים.
אבי קושניר. חסרונות
רגע נטע לי מתחתנת עם אבי או... מי זה מי??? יותר מדי זוגות! היה קשה מדי לעקוב אחרי מה שהלך שם. היו צריכים לפצל אותם.
איפה המאמץ? היה טיפה'לה אקסטרימי עם האומגה, אבל זהו. אולי להתרוצץ קצת בתל-אביב... אבל סה"כ לא היה מאמץ.
הישראלי המצוי, אה? איפה הדתיים!!!
נראה לכם פייר לעכב אנשים שעות במירוץ של משהו כמו 20 שעות במצטבר?? זה ממש לא הוגן, ועוד להגיע לחרמון אח"כ??? לא זה ולא זה
רעיון מגניב, סאונה וקרח.
אהוד ברק?? מה זהההההההההה?

אני אוהב גם סדרות ריאליטי.

רק ריאליטי ישראלי. אמריקאי לא עושה לי את זה - אין את ה"אווירה הישראלית". שתי הסדרות לא רעות, כ"א עם היתרונות והחסרונות שלה. אגב, אני אוהב את קושניר, הוא מנחה את זה לא רע בכלל... בכל מקרה, אני צופה בשתי הסדרות, נהנה מכל העולמות!

DMAN3

New member
רגע....

סוף הדרך לא קנו את הזכויות של המרוץ למליון?? בואאאאנהה...הישראלים מעתיקים הכל...יש סדרה בערןץ 10 שקוראים לה הרווקה -וזה בדיוק כמו קחי אתי שרון!!!

a12341

New member
ההבדל בין המירוץ לדירה וסוף הדרך

המירוץ לדירה זה לא חיקוי של סוף הדרך, שניהם מבוססים על פורמט של CBS שנקרא המירוץ למיליון או the amazing race. לדעתי המירוץ לדירה יותר מושקעת כי ודומה למירוץ למיליון כי: 1) יש 10 זוגות שמתחילים את המירוץ, זה יותר מעניין ומותח וגורם לך להתרגל לזוגות 2)בתוך הרכבים יש צלמים ולא מצלמות קבועות, זה יותר מקצועי ומעניין(רואים גם את הנוף מהרכב) 3)הזוגות מכירים, יש מריבות ועקיצות, הרבה יותר פיקנטי לסיכום 2 התוכניות אחלה ומענינות, זה קצת מוריד שיש 2 פורמטים דומים במקביל.

238

New member
הפוך דווקא,לדעתי:

בס"ד 1.כשיש פחות זוגות,קל יותר להתחבר ולהכיר את הזוגות המשתתפים. 2.עדיף מצלמות קבועות.לא רק שזה חוסך כסף,זה מאפשר לקלוט כל הבעה על פני המתחרים.כשהצלם עסוק בצילום נוף,יכול להאמר משהו בתוספת פרצוף,שלא יקלט במצלמה,וחבל. 3.הרבה יותר כיף לתקוע אנשים שלא מכירים ולראות איך הם מסתדרים,מאשר זוגות שמכירים. אבל זו רק דעתי...

ori 15

New member
האמת...

שאהבתי גם את המירוץ לדירה, החיסרון היחיד הוא שיש יותר מדיי זוגות, אבל אני מאמין שעוד פרק או שניים אנחנו נכיר את כל הזוגות, ולא נתבלבל עם אף אחד המשימות שחלקם היו מוגבלות בשעות היה ממש מגניב, השעות מגביל את המתמודדים ואפילו איחור בזמן יכול "לדפוק" את הזוג עד סוף המירוץ... כל הקטע של הפלאפון שמשם שומעים את ההודעות לא אהבתי כ"כ...יותר מדיי מתעסקים עם הפלאפון, עדיף לקרוא גלוייה של המשימה
נהנה מן השניים

kodkod

New member
כן,

וגם בונוס נוסף זה שאין דילוגים(מה שמביא לעיוותים בתוכנית כמו "סוף הדרך". האם מיש סיים מסלול שלם והגיע בזמן מסויים, שווה למישהו שדילג על משימה והגיע לפניו??? I THINK NOT וחוץ מזה לא היינו צריכים לסבול צרחניות רודפות פרסום ולא סבלנו מרעש באוזן. ההפך, ראינו בנות אמיצות ושיתוף פעולה וברכות והלל למי שהצליחה ועשתה. היה הרבה טוב.

ori 15

New member
דווקא כן יש...

למירוץ לדירה כן יש להם את אפשרות הדילוג, והוא נקרא אצלם help, הם שולחים SMS עם המילה help והם מקבלים את הקוד החדש למשימה הבאה...

למעלה