רעיון

../images/Emo32.gifרעיון../images/Emo62.gif

מה דעתכם שכל שבוע נעשה מדור של יצורי פנטזיה? אפשר ממבוכים ודרקונים, אפשר מרומח, אפשר מסדרות פנטזיה אחרות, ואפשר סתם יצורים שאתם המצאתם. כל פעם מישהו אחר יספר על יצור אחד ואחרים ידונו עליו. מה דעתכם

Miss Pigmelion

New member
רעיון נחמד..שאלה:ערפילי אבלון|מיעו|

מישהו קרא את הספר? לקחתי אותו היום, הוא מספר על אבלון מנקודות מבט של נשים...

גלי קלו

New member
ערפילי אבלון

קראתי, דעתי? מממ.... דיי משעמם. היו כמה פרקים טובים ומעניינים ובסה''כ כן החזקתי מעמד עד הסוף (משהו שבספרים ממש גרועים אני לא מצליחה לעשות...) אבל האמת היא שזהו ספר מייגע ומעייף, מלא בתאורים משמימים ומיותרים. הרעיון הכללי טוב אך הביצוע פחות...

Miss Pigmelion

New member
הוא איזה 800 עמודים ו|מיעו|

אני לא רוצה לשבת לקרוא 800 עמודים לריק, למרות שאין לי בעיה עם גודל כזה של ספרים, אני קוראת אפילו יותר גדולים. פשוט יש לי ספרים אחרים שאני רוצה לקרוא..

גלי קלו

New member
אז תוותרי עליו...

כי אני יכולה למצוא לפחות 50 ספרים יותר טובים ממנו להעביר איתם את הזמן...

Mical the III

New member
אני התחלתי אבל זה היה קצת../images/Emo121.gif

משעמם ולא מובן אז הפסקתי...

קרמון

New member
למה לא?

רק אזהרה קטנה אחת... לא נודעתי בדמיון מפותח במיוחד בכל מה שנוגע להמצאת דברים, אז אני ממליץ שרק אנשים מזוכיסטים או טיפשים באופן יוצא דופן יקראו את התיאור שלי...

הכוונה היא שין הרבה הודעות!

אז עם יש הודעה קצת לא קשורה, אך עדין מתאימה לפורום למה לא?

טוב תראה...

אין ספק שהפורום בבצורת ממושכת... אבל מצד שני, בספטמבר המצב בהחלט ישתפר... אולי אפשר לעשות את זה עד אז...

Uzumaki Naruto

New member
הוא מתכוון ש..

יש עכשיו אנשים בחול, ובספטמבר הם חוזרים (אני חושב שלזה הוא מתכוון) לפי דעתי זה לא ממש נכון, זו קהילה על ספר, לא על ז'אנר בקהילה על ז'אנר נגיד, יש יותר אנשים בגלל זה אנשים לפעמים משרשרים על ספרים אחרים, וזה לא ממש נורא הרי כמה כבר אפשר לכתוב על ספר? אפילו שזה הרומח... בכלל, קהילה קטנה זה לפעמים נחמד ^_^

Lord of Spells

New member
בדיוק עשיתי משהו דומה בפורום תפקידי

תפקידים בגיימר.
יש לנו שם כבר סיכומון על גובלינים, (ג)נומים, טרולים, אורקים, ביהולדרים, אנטים(עצנים)... יש עוד בדרך...אבל אלה שכותבים אותם לוקחים את הזמן. (צורף לינק לדיון)

למעלה