רעיון

../images/Emo32.gifרעיון../images/Emo32.gif

אולי נפתח טור שבועי, שכל סוף שבוע כל אחד ירשום את ה10 או 5 השירים האהובים עליו מאותו שבוע.... מכיוון שמוסיקה זה חלק גדול מהחיים שלי, ואני בטוח שבערך כולם פה גם חולים על מוסיקה...מכל הסוגים... אז מה אתם אומרים? אני יתחיל (השבוע רק 5): 5. Norah Jones - Don't Know Why 4. Lenny Kravitz - Baptized 3. Los Lonely Boys - Heaven 2. היהודים - ליפול 1. Dire Straits - Southbound Again נ.ב. כל הזמן הרשימה שלי משתנה ע"י מצב הרוח :)

elina002

New member
אני

1) george michael - freedom 90' 2) georte michael - heal the pain 3) george michael - too funky 4) Kean - somewhere only we know 5) kelis - goo stuff 6) ODB - got ur money 7) madonna - ray of light 8) linken park - by myself 9) blue - bablin 10) outkast - roses

¥EleVatioN¥

New member
ani ../images/Emo129.gif

1. שייגעצ-אינטרקום 2. שייגעצ-ניו יורק רפיח 3. Afi- days of the pheonix 4. ash- starcrossed 5. פאנקייק-בפרהסיה 6. פאנקייק- מכורה לטיפה המרה 7. השיר הרומני הזה הוא כל כך מצחיקקקקקקקקק 8. Blink 182 - M&Ms 9. Maroon5 - this love 10.Guns N' Roses - November Rain

Ma E

New member
גם אני../images/Emo13.gif

לא חרשתי על ספציפים השבוע.. הכי חרשתי על 1. מוש בן ארי - את שיר מדהים! 2. עברי לידר - מתחמם 3. DJ Tiesto vs Kane - Rain down on me 4. Martin Solveig - Rocking Music זהו להשבוע

S m e l l y Cat

New member
אבלאפחדלאקוראובטחשלאמוריד../images/Emo108.gif

1. semisonic - delicious 2. semisonic - secret smile 3. the muppet show - the lions sleep tonight
4. the muppet show - she drives me crazy
5. המהמ.לא יודעת.

pinoki

New member
טובבב אז תוריייייי

אני אוהבתתתתתתתתתתת מוזיקה ישראליתתת מוזיקהההה מזרחיתתת דאנסס וראפפפ אז הנה הרשימה שלי... 1. אהבנו - מיקה שדה 2. תשובה לאהבה - זולה ממבר וקרן לוי 3. סיכוי לאהבה - אילנה אביטל ואמיר פי גוטמן 4. אנה לא באה - מיכל אמדורסקי 5. USHER - האלבום האחרון :)

Ma E

New member
ואי נכון עוד 2 שירים

אנה לא באה - מיכל אמדורסקי (חוווולה עלייייההה) והימים שלנו - שירה חן

Ma E

New member
ואי נכון עוד 2 שירים

אנה לא באה - מיכל אמדורסקי (חוווולה עלייייההה) והימים שלנו - שירה חן

Im The Sun

New member
אנייי../images/Emo42.gif

Ukraine - Wild Dances Anastacia - Sick And Tired We are-Ana Johnsson Our Lips Are Sealed של האחיות דאף Leave (Get Out)-Jojo

limors2

Well-known member
טוב אז גם אני...

החרישות היומיות שלי.... 1. holding out for a hero- מהפסקול של שרק 2 2. daddy wasn't there- מאוסטין פאוורס 3 3.hey goldmember - גם מאוסטין.. 4. hard knok life- אוסטין... 5. i don't wanna know- אין לי כח לבדוק איך כותבים תשם... 6. late goodbye- מ"מקס פיין"2 7. livin la vida loca- שרק 2 8. pump it up 9. dragosta din tei (רומנית) 10. זהו

למעלה