רעידת אדמה!

• פותח הנושא mhe
  • פורסם בתאריך

mhe

New member
../images/Emo32.gif רעידת אדמה!

הרגשתם?(אני יודעת שאמרו שהרגישו בכל הארץ...אבל חברה שלי בבאר שעב אמרה שהיא לא הרגישה) איפה הייתם? והכי חשוב איך הגבתם אני הרשתי יופי יופי אם שמעתם מקור המרעש הוא בצפון ים המלח....כלומר 10-15 דקות נסיעה מהבית של בערך הייתי בבית עמדתי באמצע הסלון ונהנהתי מהמוסיקה הרועשת כרגיל בביתי(כאשר אין אף אחד בבית אני מרשה לעצמי להתפרע) ופתאום הרצפה זזה ואני חושבת לעצמי....וואלה הפעם ממש הגזמת עם הווליום של המוזיקה שניה אחר כך הבנתי שזאת היתה רעידת אדמה ויצאתי לבדוק מה קורה בחוץ ועד עכשיו אני מתפקעת מצחוק בגלל השכנות השוקיסטיות שלי!

ProZaC Baby

New member
ממממ...

ממש לא!! אני היחידה שלא הרגישה שום דבר? כולם הרגישו ורק אני לאאאא, אוףףףף
גאד מיום ליום אני הופכת לאסטרו.. ואגב אני מדימונה אז.. זה די קרוב.. מוזר..

mhe

New member
האמת הרעידה הזאת נורא מוזרה

2 חברים שלי אמרו לי שהם לא הרגישו כלום חברה שלי בבאר שבע לא הרגישה כלום והשני באשקלון אבל מישהי אמרה לי שהיא הרגישה בנתניה ואפילו יש דיווחים שזה הגיע ללבנון אז איך זה לא הגיע לאיזור הדרום שם? זה רעידת אדמה עם one way ticket לצפון כנראה

Mיקי_

New member
איזה צחוקים ../images/Emo6.gif :-*

אני חולה... אני מתעוררת וכל המיטה זזה והמראה ממולי מראה סימני התעופפות (היא לא נפלה) ואני כזה "מה זה? מה קורה פה?" ואז אמרתי לעצמי טוב... את כנראה הוזה כחלק מהחום שלך וחזרתי לישון... בכלל לא חשבתי על אפשרות הרעידת אדמה... זה לא עלה בכלל בדעתי... כשקמתי מהמיטה סוף סוף והזדחלתי לכיוון הפורום (730) אני רואה בעמוד הבית שלי (הארץ) שהייתה רעידת אדמה, ואני כזה "יו איזה צחוקים, זה מה שזה היה" התנפלתי על האדם הראשון שפגשתי באינטרנט למולי וסיפרתי לו הכל תוך השתוממות מוחלטת על איך זה בכלל לא עלה לי לראש. הוא סיפר לי שנשברה אצלו בבית וזה. אני לא יודעת ממה להרגיש יותר מטומטמת מזה שחזרתי לישון או מזה שלא חשבתי בכלל על האפשרות שזו רעידת אדמה... אחחח אחחח אחחח להיות חולים זה לא כיף בכלל!!! מה גם שהיום כל השירות הלאומי שלי לא עובד רק בגלל שאני לא באתי, וזה גורם לי להרגיש חרא במיוחד... אנשים שצריכים עזרה לא יקבלו אותה רק כי אני חולה.

ProZaC Baby

New member
צוק..

זה לא שהרעידה לא הגיעה לאיזור הדרום.. כי כל מי שיצא לי לדבר איתו מכאן הרגיש! חוץ ממני...
מיקי... קרעת אותייייי!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ג-ד-ו-ל ולא נורא, גם לך מותר להיות חולה ולהתפנק.. תרגישי טוב מותק:)

Ma E

New member
איזה כיף שגם רואים אותך כותבת פה../images/Emo70.gif

Mיקי_

New member
אני נכנסת לפה כל שבוע

כמה פעמים בשבוע אפילו... אבל לא תמיד כותבת (כי כמו שמזז חיי מלאים בהמון המון המון המון דברים שלא סובלים דיחוי...), אפילו בפורום שלי לאחרונה לא יוצא לי לכתוב כמו בעבר... בתקווה שמשבוע הבא עניינים קצת ירגעו בעבודה שליי
טוב לדעת ששמים אלי

dilan angel

New member
איזה יום משוגעעע זה היה!../images/Emo153.gif

הייתי באמצע שיעור אומנות הכי רגוע שיש ופתאום אני שומעת את המנהלת (בהכי לחץ בעולם,כאילו עוד שניה היא בוכה) "לא להיות בפאניקה כולם לצאאאאאאאאאאאתתת!!!!"
חחחח ואני הכי נלחצתייי חשבתי שאולי נכנס מחבל לבצפר או משו בסגנון
טוב,יצאתי החוצה...כל הילדים באטרףףף..שאלתי מה קורה אז אמרו לי שעוד כמה דקות הולכת להיות רעידת אדמה ענקית(טוב שלא הלחיצוו).
כולנו יצאנו החוצה ופשוט בהינו בבצפר שלנו והתחננו לאלוהים שיגרום לו לקרוס בדרך כלשהי...
המנהלת השמנה שבקושי הולכת צעקההה כמו משוגעת להתרחק מהבצפר כמה שיותר (די,באותו רגע חשבתי זה ממש רציני) בקיצור כלום לא קרה
הבצפר לא קרס
מורות לא נמחצו תחת קירות בית הספר
וגם הפרחות לא
ואאאזזז המורה למתמטיקה צעקה "נווווווווווווו יש שיעוררר בואו כבר!!" סעמממקקק איתה!מה שיעור?! העולם קורס , לא?

¥EleVatioN¥

New member
זה היה באמצע...../images/Emo129.gif

שיעור מתמטיקה היה משעמם כמעט נרדמתי
פתאום אני מרגישה את הקיר והריצפה זזים ואני כזה "נו מה נכנס בחנן הזה לבעוט לי בכסא?!" ואז ראיתי שהרגליים שלו בכלל לא על הכסא שלי ואז חשבתי שאני מדמיינת ואז כל הכיתה התחילה לומר "אמא הרגשתם את זה?" ורק המורה לא הרגישה את הרעידה
קיצר ביצפר דפוק למדנו עד עכשיו
אמרו לי ששיחררו בתי ספר אחרים...

Im The Sun

New member
אני הרגשתיייי

הייתי בשיעור מחשב ופתאום הרגשתי את הכסא שלי זז אז חשבתי שאולי מישהו נתן לשולחן מחשב והזיז אותי, אבל רגע אני אפילו לא נוגע בשולחן אני רחוק איזה מטר ממנו ואני כזה "הייתה כרגע רעידת אדמה?" וכולם כזה... לא... טוב שיהיה והמשכנו לעבוד ואז הגיעו עוד שמועות ונכנסו לאינטרנט וראינו שבאמת הייתה רעידה חחח

לונה..

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דיייייייי זה היה היום הכי מצחיק בחיים שלי!
היה מבחן בתנ"ך, תוך עשרים דקות סיימתי ת'מבחן, כל הכתה כותבת בהסטריה (אני לא חרשנית, פשוט היה לי קל חחח) פתאום נכנסים ומודיעים לנו לפנות את הבניין, ורק אני מתחילה לצחוק! כולם מתחילים לכתוב יותר מהר, והכל, והייתה איזה אחת שבכתה, איזה אהבלה, מה את בוכה, שחררו אותך משיעור, כאילו! ואז כולם יצאו והלכתי למורה שלי לאנגלית ואמרתי לה "תשמעי, אם אנחנו כבר מתים היום, אני חייבת להגיד לך שאני מזה אוהבת אותך מהיום הראשון בי"א קלטתי אותך וישר ידעתי שאני מתה עלייך, באמת, היום לא עובר לי בלי לראות אותך במסדרון ואז היא חיבקה אותי ונתנה לי נשיקה וקראה לי מאמי!!!
טוב שלא התעלפתי, ואז התחלנו לדבר איתה באנגלית וכמעט מתתי. ואז.. שחררו אותנו הביתה וזהו. אח, איזה יום מדהים. וכל היום רק התפללתי שהבנין המעפן באמת יפול, אבל למה שמישהו יקשיב לי.. לא נורא, לייף איז גוד, העיקר שכולם בסדר.. שמעתי משו על בניין שנפל, אבל אני לא בטוחה לגבי זה. בכל מקרה.. אולי אני סתם כלבה שאני שמחה פה, אבל מה לעשות, היה לי יום פשוט מעולה! אוח, אני אוהבת אתכם!

לונה..

New member
אהההההה ועוד שני דברים

שכחתי לספר מה היה בזמן הרעידה: היה לי שיעור הסטוריה והיה מזה צחוקים, פתאום חברה שלי אומרת לי "יש רעידת אדמה" ואני אומרת לה "בואנה, יא נסחפת.... יווווו איזה כיף, הבניין נופל! אין בגרויות!" וההיא כולה בסרטים, "השולחן רועד, השולחן רועד"
אז מישהו אומר למורה להסטוריה "המורה, יש רעידת אדמה" והיא "נו...?"
איזה קרועה! בסוף היא אמרה שזה בגלל שבונים ליד (
) אז שאלו אותה אם משתמשים בציוד חללי או וואטבר, קיצר היה מצחיק. מיקי, תרגישי טוב

¥EleVatioN¥

New member
פחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

מה שחררו אותכם בגלל הרעידה?? אותנו לא

painapple

New member
לא הרגשתי.. ./

אבל הייתה לנו שעה חופשית, כל הבצפר היה היסטרי לחלוטין .)

למעלה