רביעי

אנשיםםםם אני צריכה ממכם עצה

וכמה שיותר מהר... תראו.. מחר יש לי מבחן בערבית... ודי הרבה זמן לא היהלי שיעור בערבית... בגלל שהייתי בגחה, היה פסח, היה יום הזיכרון לשואה ולגבורה, יום הזיכרון לחללי צה"ל וכו'... קיצר אני גם לא יודעת כלום... אז דיברתי עם חברות שלי וגם הן אמרו שהן לא יודעות כלום... אז אני וחברה שלי התקשרנו עכשיו למחכנת והיא אמרה שרק מחר (שזה היום של המבחן) היא תבקש מהמורה לערבית לדחות אבל אני לא חושבת שהיא תדחה כי היא מורה שמתעקשת על מה שהיא רוצה והכל.... קיצר יש עוד כיתות שהן עושות מבחן קריאה שנתנו להם כבר את הקטע והן רקצריכים ללמוד אותו ללמוד לקרוא ולפרש ועוד כיתה שכמו הכיתה שלי עושה את המבחן הקשה עם אנסינים וכל החארטות האלה.... קיצר... תנו לי עצה מה כדאי לעשות... חוץ מלא לבוא מחר לביצפר... תודה.. וסורי על המגילה...

תתכונני עכשיו כמה שאת יכולה..../images/Emo8.gif

זאת העצה הכי טובה שתקבלי נראה לי...

sarahhh

New member
אממממ

אם אף אחד לא יתכונן וכולם בעד שידחו ואיין את החננה הזאת שתידפוק אם תעשו קריזות למורה היא בטוח תידחה לכם את זה...ניסית להיתקשר למורה ולהגיד שאת מדברת בשם כולם???

baromer3

New member
תקשיבי לי ותקיבי לי טוב../images/Emo70.gif

תקשיבי לי יא חתיכת פרחה הקיצר,סורי,ביצפר 1.תלמדי לכתוב לכתוב בעברית אחר כך נדבר על ערבית מובן
יאה מטומטמת תגידי אולי עלייך מבוססות בטי ושרית,הא? יא כלבה

baromer3

New member
תקשיבי לי ותקיבי לי טוב../images/Emo70.gif

תקשיבי לי יא חתיכת פרחה הקיצר,סורי,ביצפר 1.תלמדי לכתוב לכתוב בעברית אחר כך נדבר על ערבית מובן
יאה מטומטמת תגידי אולי עלייך מבוססות בטי ושרית,הא? יא כלבה

mary17

New member
../images/Emo41.gif

תנסי ללמוד כמה שאת יכולה אם את חושבת שלא תעמדי בזה פשוט תגשי למועד ב אם המבחן הוא בסוף או אמצע היום תלמדי עם חברות בזמן ההפסקות

זאת הבעיה...

הבמחן שעה ראשונה.. אי אפשר להבריז כי בסוף היא תופסת את כולם חברה שלי כבר ניסתה את זה ולא הלך לה... המור לא מוותרת אף פעם על כלום... כמו שלא קרה אף פעם שהיא לא באה לביצפר או משהו כזה... אמרתי אני וחברה שלי שהרבה ילדים לא יודעים את החומר והכל וכלום לא עוזר... והבורה הזה או מה שזה לא יהיה... מה אתה רוצה???

למעלה