יופי לך
ל לא נסיך ולא מושלם New member 19/9/05 #35 תודה. אז אם את כל כך נדיבה ואדיבה, אפשר לשאול אותך שאלה ישירה אבל לא ישרה?
ל לא נסיך ולא מושלם New member 19/9/05 #37 טוב מה את מעדיפה יותר - גרוש שהתחתן שנית או נשוי שלא התגרש עדיין או פרוד שלא מוכן לתת גט לאישתו ?
D dana1היחידה New member 19/9/05 #41 תגידו לי שניכם.... ../images/Emo4.gif שניכם הייתם במישמרת לילה כאן? או שמא דינה העמידה אתכם כשומרי הלילה של הפורום?
תגידו לי שניכם.... ../images/Emo4.gif שניכם הייתם במישמרת לילה כאן? או שמא דינה העמידה אתכם כשומרי הלילה של הפורום?
א א ש לי New member 19/9/05 #44 שמעתי מה קורה פה אז רצתי../images/Emo163.gif הבאתי כדורים מכל הצבעים את "שלך לנצח המקורית" לכי למלא טפסים שנדע מה ה"תסמונת" שלך. ודי לכם עם הצ'אט, עוד מעט דינה מגיעה
שמעתי מה קורה פה אז רצתי../images/Emo163.gif הבאתי כדורים מכל הצבעים את "שלך לנצח המקורית" לכי למלא טפסים שנדע מה ה"תסמונת" שלך. ודי לכם עם הצ'אט, עוד מעט דינה מגיעה
M Mastul4u New member 19/9/05 #16 נסדרוביה../images/Emo48.gif הבדיחה שאני נמצא בין האצטדיון של צסקא ( אכלה אותה) לזה של דינמו , אז נראה שרוח ספורטיבית נחה עלי..... מסטול שרץ לצחצח שיניים בוודקה ולישון.....
נסדרוביה../images/Emo48.gif הבדיחה שאני נמצא בין האצטדיון של צסקא ( אכלה אותה) לזה של דינמו , אז נראה שרוח ספורטיבית נחה עלי..... מסטול שרץ לצחצח שיניים בוודקה ולישון.....