ראשון!!!

shirakl

New member
../images/Emo124.gif לוח אייסיקיו ומסנג´ר נפתח

הלוח רץ בטאג ליין.. שמתי שם בינתיים את כל המספרים והכתובות שפרסמתם בפורום...

shirakl

New member
ועוד דבר קטן וחשוב..

אני מודעת לעובדה שיש בפורום דברים קטנים שקשורים לאלי יצפאן.. בעיות טכניות לא מאפשרות לי למחוק אותם כרגע, אז בבקשה תתאזרו בסבלנות והכל יסתדר במהרה...

shirakl

New member
ועוד משהו חשוב..../images/Emo124.gif

כבר ראיתם שיש לי שותפה בניהול, וכבר הדגשתי שהיא תגיע מחר ותציג את עצמה באופן רשמי.. אז אני פשוט רוצה להדגיש את זה שוב כדי שלא תחשבו שיש לנו כאן מנהלת לא פעילה... קרין יושבת לה בבית וחושבת על המון רעיונות בשביל הפורום הזה, ואני מבטיחה לכם ששווה לחכות למחר... ובהזדמנות זו - אם יש לכם רעיונות למאמרים, לקישורים, או לכל דבר אחר שאפשר לשים בפורום - אתם מוזמנים להעלות רעיונות ולהכין דברים, ואנחנו מבטיחות להשתמש בהם...

מצעד הפזמונים הרשמי של ../images/Emo43.gif

"הקופסה" מצעד הפזמונים השבועי הלועזי הרשמי של פורטל
משדרג את עצמו לקראת שנת 2003. אם גם אתם מעונינים להשפיע על המצעד הזה שכבר מוכר באתרי מוזיקה רבים בעולם כמצעד הרשמי של ישראל (!) באינטרנט, פשוט קפצו לכאן. וכמובן..מזל טוב לפתיחת הפורום, בהצלחה שירה

shirakl

New member
שבת שלום!

ושוב התנצלות בשם קרין.. המחשב שלה מקולקל לחלוטין (מושבת כבר למעלה משבוע), אחיה ניסה לתקן אותו היום ולא הצליח, ולכן היא כנראה תגיע למחוזותינו רק מתישהו בתחילת השבוע הבא... היא ממש מדוכאת מכל העניין הזה, וממש מקווה שהיא תגיע בקרוב...

fireman

New member
בהצלחה לפורום החדש

ובהצלחה למנהלת המגניבה..... אל תדאגי אני לא אעשה לך בלאגן בפורום ו....אל תלשיני עליי לאפרת

apl

New member
למה הפורום לא מצוין ברשימת קהילות

הפורומים

shirakl

New member
הסיבה היא פשוטה...

צריך להגיע לעמוד שלם פעיל, ואז יעלו לנו את הפורום לדף הקהילות.. לכן - קדימה לעבודה, כולם לחשוב על טופיקים!

shirakl

New member
יששששששששששששששששששש

סליחה על ההתלהבות המוגזמת... סוף סוף נפתרו הבעיות הטכניות במחשב שלי, ונמחקו התכנים הקשורים ליצפאן מהפורום. אם אני לא טועה - ברגעים אלה ממש עלה בפורום סקר חדש, וכולכם מוזמנים ללכת ולהצביע...

shellyland

New member
../images/Emo63.gif פתחנו את הקלפיות../images/Emo70.gif

באישור הנהלת הפורום, אני רוצה לספר לכם שבפורום מוזיקה ברזילאית ולטינו-אמריקאית התנהלה לאחרונה מערכת בחירות נמרצת, בה כמה מהגולשים הריצו את המועמדים שלהם - מוזיקאים נבחרים מהתחום. היום נפתחו הקלפיות להצבעה בסקר של הפורום, והם ישארו פתוחים עד למוצאי-שבת הקרובה. אתם מוזמנים לקרוא בהיסטוריה של הפורום (מהשבועיים האחרונים) על המועמדים ולהצביע עבור המועמד הנבחר שלכם. מחכים לכם שם!

אולי הגיע הזמן שהפורום יכנס

לפעולה ויכנס לעמוד הפורומים הראשי. הרי עד עכשיו אין פה כל כך אנשים.

shirakl

New member
בלי להיות רעה..

זו פעם אחרונה שאני עונה על השאלה הזאת... כדי להיכנס לעמוד הקהילות צריך שיהיה בפורום עמוד פעיל שלם.. בעניין הזה - הכל תלוי בכם... ברגע שנגיע לזה, אני מבטיחה לדאוג שהפורום יופיע בעמוד הקהילות... ואגב, בהתחשב בעובדה שהיום סה"כ היום השישי של הפורום הזה, הוא מאוד פעיל, וגם יש בו המון אנשים... בהצלחה לכולנו!

הי,

אולי זאת שוב פעם דעת יחיד, אבל הפורום לדעתי עכשיו במצב טוב שההמונים ייכנסו אליו
הגיע הזמן שתפני לאפרת (קרי הנהלת הפורומים) שתוסיף את הפורום לרשימה. ואני רואה שאם מוחמד לא בא להר ההר מגיע למוחמד (שיר שיר שירשורים).

shirakl

New member
אנחנו במסגרת שרשור אוף, ולכן

אני מגיבה... קודם כל, ברוך הבא.. רצוי שתדע (ושאר חברי הפורום לחלוטין יודעים את זה) שאני נורא מסכימה איתך.. אבל יש תנאים... זה מה שאפרת אמרה, וזה מה שיהיה... אז אם אתה רוצה שנגיע לרשימה, אני בעד שתתחיל לחשוב על עוד שני טופיקים לפורום.. הולך? אתה וכולם כמובן... הפורום בהחלט במצב מצויין, ואני ממש גאה בכולנו על זה שבשבוע אחד (כן, כן, מחר חוגגים שבוע - אז תתחילו לחשוב איך אתם רוצים לחגוג
) הפורום כ"כ צמח.. אין לכם מושג איזה מוזר זה היה לבוא לכאן ביום שהוא נפתח לשממה ולהתחיל להחיות אותה, לפרסם את הפורום, והרי בזכות זה אתם כאן... ואגב - מחר, לכבוד חגיגות השבוע, כנראה שסוף סוף יתקנו לקרין את המחשב והיא תוכל סוף סוף להצטרף אלינו.. אז צפו בכליון עיניים!!! בקשר להר - הוא מעדיף לא לבוא יותר אל מוחמד, אם אתה מבין את כוונתי.. אז זו כבר הפעם השלישית בשבוע שאני מבקשת מאנשים כאן לשרשר.. אז איך אומרים? פעם שלישית גלידה? פשוט תשרשרו.. יהיה אחלה מצדכם!!! בקשר לדעת יחיד - ממש לא.. כמו שאתה רואה אני מסכימה עם כל מילה.. ואני חושבת שאנחנו לא היחידים שחושבים שהפורום הזה כבר ממש יפה... ושוב, בהצלחה לכולנו!!!!

למעלה