מושלמתוכל מילה מיותרת...(יאא...יצא חרוז)
ה הדסי מתה על אגמי New member 4/12/05 #20 חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif אני מקיאה באוטובוסים:-S
E eynav16 New member 6/12/05 #25 מסכנה ולא אני לא מקיאה במטוסים וגם לא אוטובוס לפעמים יש בחילה וכרגע סחרחורת או שסתם עייפות עפתי לישון לילה טוב|מסטול|
מסכנה ולא אני לא מקיאה במטוסים וגם לא אוטובוס לפעמים יש בחילה וכרגע סחרחורת או שסתם עייפות עפתי לישון לילה טוב|מסטול|
E eynav16 New member 6/12/05 #24 הגעתי../images/Emo24.gif כרגע עייפפפפפה לא ישנתי כמעט בכלל אבל הגעתי ינסה להתחבר יותר אבל לא יודעת עד כמה יוכל המחשב איטטטטטטטטטטי
הגעתי../images/Emo24.gif כרגע עייפפפפפה לא ישנתי כמעט בכלל אבל הגעתי ינסה להתחבר יותר אבל לא יודעת עד כמה יוכל המחשב איטטטטטטטטטטי
א אביחי 33 New member 6/12/05 #26 חחחח ברוך בואך לארצנו../images/Emo24.gif../images/Emo160.gif מקווה שהטיסה עברה בסדר נחכה שתתאוששי טיפה, ותחזרי אלינו
חחחח ברוך בואך לארצנו../images/Emo24.gif../images/Emo160.gif מקווה שהטיסה עברה בסדר נחכה שתתאוששי טיפה, ותחזרי אלינו
ה היללי 2 New member 6/12/05 #30 למהה ההפפווררווםם ייבבשש??../images/Emo4.gif שמישהו יעשה משחק תמונות או משו..... תתחילו
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 6/12/05 #31 עינבבבי../images/Emo110.gif תלכי לישון את בטח מזה עייפפפה תכנסי לכאן
ה הדסי מתה על אגמי New member 6/12/05 #32 עינבווווווווווש../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif יאאאאאאאאאאאאאאא שמחה בשבילך!!!!! תהני!!!!!!!!!! אולי נקיים מפגש פורום קטנטן בגלל שעינבוש פה?, ד"א, לכמה זמן את בארץ?
עינבווווווווווש../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif יאאאאאאאאאאאאאאא שמחה בשבילך!!!!! תהני!!!!!!!!!! אולי נקיים מפגש פורום קטנטן בגלל שעינבוש פה?, ד"א, לכמה זמן את בארץ?