קטע מפחיד

MeWithoutU

New member
../images/Emo32.gifקטע מפחיד

אני יודעת שזה לא קשור לפורום... פשוט אני חייבת לספר למישהו... אתם לא מבינים איזה דבר מפחיד קרה עכשיו. אני יושבת בחדר במחשב ופתאום אני שומעת קולות בבית. ישר חשבתי שבטח אח שלי חזר הביתה... מדבר עם איזה חבר...או עם אבא שלי... אני פותחת את הדלת בחדר ורואה שהאור בחדר של אח שלי מכובה ואין אף אחד... ושהקולות בכלל מהחדר של אבא שלי וקלטתי שזה בעצם הקול של אבא שלי. נשמע כאילו הוא נושם ממש ממש חזק...מתנשף כזה... ואז פתאום התחיל לצרוח... כל כך נבהלתי מהצרחות שלא הצלחתי להבין מה הוא צורח בעצם. אז רצתי לחדר שלו והדלקתי את האור... הוא קם כזה... פנים מוזרות...לא יודעת אם מהעייפות... ושאלתי אותו מה קרה... הוא אמר שכלום... שאלתי אם הכול בסדר...והוא אמר שכן... אז אמרתי לו שהוא צרח...וממש ממש נבהלתי... הוא בטח חלם משהו. אני כולי רועדת!זה ממש ממש הפחיד אותי!!! כי לרגע חשבתי שהוא נחנק וקשה לו לנשום או משהו... וכשראיתי שהוא קם משינה...הבנתי שהוא חלם... אבל הוא צרח ממש חזק...בטון של עצב או פחד... זה ממש ממש הלחיץ אותייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיאו...זה ממש הפחיד והלחיץ אותי!לא ידעתי מה עובר עליו! אני כולי סרטים עד עכשיו...

../images/Emo4.gif

באמת מפחיד. זה מזכיר לי שכשהייתי יותר קטנה.. בלילה אחד אמא באה לחדר שלי וניסתה להוציא את התקע מהשקע,לא זוכרת למה.. והיא רעדה כמה שניות ונבהלתי חשבתי שהיא התחשמלה או משהו
זה ממש הבהיל אותי.. אולי זה היה סיוט ואולי סתם דימינת,לפעמים כשעייפים מדמיינים דברים .. בכל מקרה,לא קרה כלום. הוא בסדר, אין לך מה להילחץ. תנסי להירגע.

*

יתכן באמת שהיה לו סיוט .. מסכן. מקווה שעכשיו נרגעת קצת .. מחבקת ומאחלת לך שבוע טוב

A GIFT OF LOVE

New member
מזכיר לי

שכשהייתי קטנה קטנה ואמא שלי הייתה חולה=לא בבית, התעוררתי בבוקר לשמע צעקות מחדר השינה. הקשבתי להם בדומיה, כולי רועדת, מבוהלת ומפוחדת.... אבא שלי צעק מכאבים, הוא הזכיר את כל השמות שרק יש... את אבא שלו, את אמא שלי, את אלוהים.... ורק אני ואחיי הקטנים היינו בבית.... מאוחר יותר, כשעלה הבוקר, אני ואחיי באנו למיטה של ההורים שלי. אבא שלי שכב חסר אונים כשכל השרירים שלו תפוסים. אני זוכרת את הבהלה שאחזה בי.... אבא שלי, זה החזק והגיבור סובל, חסר אונים.... זה בהחלט מבהיל..... מכירה את ההרגשה הזאת. קבלי

eshkolit32

New member
חוויה לא נעימה

באמת נשמע מפחיד מה שתיארת. קבלי חיבוק ענקי ממני, מקווה שההרגשה הרעה שהיתה לך חלפה, ושאבא שלך בסדר, וגם את ....

למעלה