קטן

rocket

New member
../images/Emo32.gif קטן

מאז שנפתח הפורום הזה והתחלתם לדבר פה על מי מדובב את מי תמיד הציק לי מן זכרון מעורפל שכבר שמעתי את השמות האלה פעם ... אבל לא הצלחתי להבין מאיפה בדיוק הם מוכרים לי. אתמול בזמן שעשיתי סדר במגירת המכתבים שלי מצאתי את התשובה לשאלה: לפני די הרבה שנים כשהייתי בת 15 וחצי בערך היה לי תחביב להתכתב עם כל מני אנשים על כל מני תחומים שעניינו אותי אז. את האנשים האלה אני מצאתי דרך "מעריב לנוער" בדרך כלל. יום אחד, נתקלתי במודעה של ילדה בת 16 שרוצה להתכתב על הסדרה "לואיס וקלארק" (זאת הייתה הסדרה שהכי אהבתי אז) ולמרות שהעיתון היה מלפני כמה חודשים והיה סיכוי גדול שהמודעה כבר מזמן לא אקטואלית החלטתי לנסות ולכתוב לה. הילדה ענתה לי שהיא כבר לא ממש אוהבת את הסדרה אבל לא אכפת לה להתכתב איתי סתם ככה על כל מני דברים. במכתב השני או השלישי היא סיפרה לי על החברים שלה מהכיתה. לאחד מאותם חברים קראו לירון לב. היא סיפרה שהוא מדובב בהרבה סדרות, הופיע במחזות זמר וזכה בתחרויות שונות ושיש לו קול מקסים וכו. היא הזכירה אותו בעוד כמה מכתבים אחר כך. אבל זה לא סוף הסיפור ! לילדה שהתכתבתי איתה אז קוראים - אורלי תגר. מה אני אגיד לכם.. עולם קטן.

DanaDuck

New member
חחח... מצחיק../images/Emo13.gif

ואני רואה שאת גם בגילנו... גם לי יש צירופי-מקרים כאלה בערך עם כל בן-אדם שאני מכירה. עם אורלי זה התחיל כשהיו לנו שתי חברות משותפות בפתח-תקווה ויצאנו ביחד הרבה כשהיינו בנות 15-16... רק בגיל 20 כשהתחלתי לעבוד איתה, גיליתי שזו היא.

liri g

New member
??????????????../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ואו..... אני בהלם.....

למעלה