קטן...

Mooa-Numi

New member
../images/Emo32.gif קטן...

אעא, אתמוןל-אחרי שסוף סוף חזרתי הביתה מהטיול, התיקים כבר פרוקים, אני כבר התקלחתי, פותחת מעריב לנוער, מתחילה לקרוא. שער, תוכן עניינים, פרסומות, פרסומות, מכתבים למערכת... יאללה נקרא! מכתב. קוראת. קוראת. קוראת. מכתב הלל לאיזה אחד, שיין סאמט´ינג. ממשיכה לקרוא. וואי אני מכירה מישי שמטורפת על אחד כזה... כמעט כמו שאני מטורפת על טובי. כן נכון אני זוכרת שפעם אפילו השוותי אותה אלי שאוהבת כוכבים לפני הפרסום הגדול שלהם. להמשיך לקרוא. אעא... היא היתה שמחה לקרוא את המכתב הזה! שיש עוד מישו בארץ שמטורף על השחקן הזה כמוה... הא.. נו איך קראו לה? בלאט... שכחתי... בתודה-יעל ווסט... הממ... מאיפה זה מוכר לי... ~קלינק~ (מאזה האסימון הזה על הרצפה?) יעלה, שלי! את מפורסמת!!! ~סוף
~

swirrrly

New member
יו יא גנבת!

בדיוק באתי לכאן במטרה לפתוח הודעת
!!! יא גנבת.. אני אישית בטוחה במאה שזאת היא! היא הרי גם קוראת לעצמי יעלי ווסט וכל זה.. זה חייב להיות היא! והיא עוד דברה על ילדים שהיא מכירה מהאינטרנט וזה... בליינד קספרית!

casperit

New member
כן כן../images/Emo32.gif

:- איזה באסה שאנשים מזהים אותי בגלל שיין, בכל מקרה אני כבר לא אוהבת אותו למי שתוהה כי זה דפוק לאהוב אדם רק בגלל שהוא חתיך (עכשיו אני אוהבת רק את אדם למברג שאתם לא יודעים מי זה את אלפונסו ברגוס מקטנטנות ואתם לא יודעים מי זה או שכן...ואת לקס אממ טוב לא משנה... *איזה מביך המכתב הזה, לא חשבתי שהם אשכרה יפרסמו אותו* *הם לא שינו כלום במכתב* יעל

למעלה